Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ilkay hanım Allah yardımcınız olsun, çok sinir bozucu bir durum :41: en azından benim için ve benim de başıma gelme olasılığı yüksek bir durum :26:

ilkay hanım Allah yardımcınız olsun, çok sinir bozucu bir durum :41: en azından benim için ve benim de başıma gelme olasılığı yüksek bir durum :26:

hanım deme tatlım de :9:

can sıkıcı bir durum evet .. ben istemezsem taşınmayacağız ama ben hem istiyorum hemde gözümde büyüyor yine yeniden yerleşecek olmak.. zaten bu evimize anca yerleştim ben daha bu hafta .. burayı sırf kirası uygun diye tuttuk ve sıkıntılarına katlandık hala daha katlanıyoruz .. aynı zamanda alıştım da .. ama diğer evin avantajları daha fazla .. karar vermek zorundayız .. bir de ev sahibine biz çıkıyoruz demek var .. ayıp olacak ama yapabileceğimiz bir şeyde yok :50:

kızlar nişanlılık ne kadar zormuş ya ne kendi evine ailene aitsin ne nişanlının ailesine off allahım 2013 bir an önce gelsinde evleneyim artık. benim gibi arada derede kalan nişanlı kızlar varmı aileler herşeye her soruna karışmak zorundalar mı anlamadım ya gerçekten ele karışmak çok zormuş:31:

kızlar nişanlılık ne kadar zormuş ya ne kendi evine ailene aitsin ne nişanlının ailesine off allahım 2013 bir an önce gelsinde evleneyim artık. benim gibi arada derede kalan nişanlı kızlar varmı aileler herşeye her soruna karışmak zorundalar mı anlamadım ya gerçekten ele karışmak çok zormuş:31:

evet zorlukları var gerçekten canım ..

nişanlınla birlikte karar alın kimseyi karıştırmayın bu eşya alma meselelerinde ..

birde herkesi memnun etmeye çalışma tatlım .. bu senin hayatın ..

ve tabi ne yaparsan yap mutlaka arada kaldığın anlar olacak ama bunu en aza indirmeye çalışın ..

bırak eli, kendi aileni bile anlayamıyorsun bu zamanda sana kolaylık sağlayacaklarına işleri daha zorlaştırabiliyorlar :44:

evett ya gerçekten zor bür süreç bu, birsürü eksiğin varken bir de onn bunun karışması sinir bozucu oluo bazen. ben de 3 ay önce nişanlandım, nişanlanmadan önce ayda yılda bir tartışıoduk çok çok iyi anlaşıoduk hala da iyi anlaşıyoruz ama tartışma sebeplerimiz şimdi bireysel değil onun bunun yaptığı yada söylediği yüzünden oluyo :D

canım bu ailelerle alakalı bence. bize kimse karışmıyor mesela, ama bu sefer de yorucu oluyor her şeye kendimizin karar vermesi. yine de özgür olmak güzel :)

ilkaycım bence taşın her şeyi göze alıp oflaya puflaya taşınırsın yapacak bir şey yok, gelecek güzel günler için :50:

evet zorlukları var gerçekten canım ..

nişanlınla birlikte karar alın kimseyi karıştırmayın bu eşya alma meselelerinde ..

birde herkesi memnun etmeye çalışma tatlım .. bu senin hayatın ..

ve tabi ne yaparsan yap mutlaka arada kaldığın anlar olacak ama bunu en aza indirmeye çalışın ..

bırak eli, kendi aileni bile anlayamıyorsun bu zamanda sana kolaylık sağlayacaklarına işleri daha zorlaştırabiliyorlar :44:

yok eşya alma meselesinde karıştırmayacam tabiki ama geçenlerde akrabamın düğünü vardı nişanlım rahatsızdı gelemedi bizim taraf hemen aman bişimi oldu nişanlın neden yok alla alla heryerde yanımda olma zorunluluğumu var hemen kötü düşünüyolar ben onun tarafından biryere gitmesem hemen onun tarafındanda aynı tepki geliyo evlenelimde rahatlasınlar artık ya:9: gideceğimiz yere birlikte gideriz yada gitmeyiz bizde rahatlarız artık

yok eşya alma meselesinde karıştırmayacam tabiki ama geçenlerde akrabamın düğünü vardı nişanlım rahatsızdı gelemedi bizim taraf hemen aman bişimi oldu nişanlın neden yok alla alla heryerde yanımda olma zorunluluğumu var hemen kötü düşünüyolar ben onun tarafından biryere gitmesem hemen onun tarafındanda aynı tepki geliyo evlenelimde rahatlasınlar artık ya:9: gideceğimiz yere birlikte gideriz yada gitmeyiz bizde rahatlarız artık

uff evet o "neden gelmedi"ler sıkıntı gerçekten .. akrabalar toplanır nişanlını da çağır derler oysa onun önceden yapılmış planı vardır yada yorgundur gelmek istemez .. sonra "ee damat nerde, neden gelmedi, istemiyor mu" tripleri :36:

evlenince rahatlıyor insan kızlar sıkmayın canınızı :16:

uff evet o "neden gelmedi"ler sıkıntı gerçekten .. akrabalar toplanır nişanlını da çağır derler oysa onun önceden yapılmış planı vardır yada yorgundur gelmek istemez .. sonra "ee damat nerde, neden gelmedi, istemiyor mu" tripleri :36:

evlenince rahatlıyor insan kızlar sıkmayın canınızı :16:

tafra yapılıyor ya da istenilmiyor gibi anlamaları sıkıyo canımı evlenince kaparız kapımızı oh rahat ederiz :9: gerçi allah başka dert vermesin bunların üstesinden gelinir bi şekilde ama can sıkıyorlar yinede:31:

tafra yapılıyor ya da istenilmiyor gibi anlamaları sıkıyo canımı evlenince kaparız kapımızı oh rahat ederiz :9: gerçi allah başka dert vermesin bunların üstesinden gelinir bi şekilde ama can sıkıyorlar yinede:31:

bu sıkıntıların hiç yaşanmaması mümkün değil, önemli olan en az hasarla atlatmak :9:

Merhaba kızlar bende 9 yıllık birliktelik sonucu Aralık ayı sonunda nişanlandım. Nişanlım şuan kısa dönem olarak askerde terhise 9 gün var hayırlısıyla. Düğün baharda. Nişanlılık zor geçen bir süreç, Allah'a şükür aileleri karıştırmıyoruz ya da orta yol buluyoruz, özellikle de ben saygı çerçevesinde kesinlikle cicim canım yapmadan hem kendi gönlümü hemde iki aileninde gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum. Bu arada tabi gidip gelmeler dolayısıyla bir o yana bir bu yana savruluyorsun.

Nişanlım askerdeyken kayınvalidem ve kayınpederimle beraber fayanstı kalebodurdu beğendik, saolsunlar hiç bir şeyde bana sormadan yapmadılar bu süreçte. O yüzden bu dönem benim için kozların açık oynandığı güzel bir dönem olarak geçti. Aşkım askerden gelince telaşe daha da artacak biliyorum. Ama olsun o kadar :)

Hayırlısıyla evlenelimde değil mi :)

Merhaba kızlar bende 9 yıllık birliktelik sonucu Aralık ayı sonunda nişanlandım. Nişanlım şuan kısa dönem olarak askerde terhise 9 gün var hayırlısıyla. Düğün baharda. Nişanlılık zor geçen bir süreç, Allah'a şükür aileleri karıştırmıyoruz ya da orta yol buluyoruz, özellikle de ben saygı çerçevesinde kesinlikle cicim canım yapmadan hem kendi gönlümü hemde iki aileninde gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum. Bu arada tabi gidip gelmeler dolayısıyla bir o yana bir bu yana savruluyorsun.

Nişanlım askerdeyken kayınvalidem ve kayınpederimle beraber fayanstı kalebodurdu beğendik, saolsunlar hiç bir şeyde bana sormadan yapmadılar bu süreçte. O yüzden bu dönem benim için kozların açık oynandığı güzel bir dönem olarak geçti. Aşkım askerden gelince telaşe daha da artacak biliyorum. Ama olsun o kadar :)

anlayışlı bir kayınvalide kayınpederin varmış o zaman :46:
nişanlının gelmesine de çok az kalmış ne güzel :46:
herşey senin için güzel gidiyor gibi görünüyor canım .. nasıl davranman gerektiğinin farkına varıp gayet seviyeli ilişkiler kurmuşsun geriye kalmış düğüne hazırlanmak :9: :32:

selam kızlar bugün nasılsınız? ben pek iyi değilim. haftasonu nişanlımın yanına gidicektim. otobüse binmeme 1 saat kala
aradı operasyona çıkıyorum dedi. onu göremiyceğime mi yanıyım, operasyon yüzünden uyuyamıycağım gecelere mi of.
ben göremesem de olur diyorum artık. yeterki sağ salim gitsin gelsin:(

iyiyim tatlım çok şükür :31:

bugün biraz kafam dolu malesef .. evimizi taşıyacak gibiyiz .. bizim ev biraz merkeze uzak.. işime falan .. burayı tutmadan önce tutmak istediğimiz bi ev vardı ama içindeki kiracı önce çıkcam diyip sonra çıkmamıştı ... bizde mecbur burayının inşaat sıkıntısını çektik bekledik burayı tutmuştuk .. şuan bizim ev hariç sitedeki bütün evler inşaat hala .. aslında aylarca sürecek olan o inşaat görüntüsünü de görmek istemiyorum .. hemde işlerimize uzak .. neyse işte o ilk tutmak istediğimiz evdekiler çıkmış .. ev sahibi haber verdi isterseniz tekrar bakın diye .. şimdi oturduğumuz eve göre artıları daha fazla .. tabi eksileri de var .. galiba taşınacağız .. şimdi kafamı karıştıran şey ise bu eve göre aldığımız perdelerim ve halılarım o eve nasıl olacak ? sanırım biraz daha masrafa gireceğiz düğün sonrası .. tabi yerleşmenin yorgunluğu da işin ekstrası :18:

evliliğin ikinci haftası taşınmaya karar veren bir biz varız kesin :37: kafam çok karışık :44:

tatlım yeni evin artıları fazla gibi görünüyor. bi git bak istersen perdeler uyacak mı? inşallah sorun çıkmaz.
orası iş yerlerinize de yakınmış. biraz sıkıntı çekersiniz taşınırken ama sorası daha güzel olacak

selam kızlar bugün nasılsınız? ben pek iyi değilim. haftasonu nişanlımın yanına gidicektim. otobüse binmeme 1 saat kala
aradı operasyona çıkıyorum dedi. onu göremiyceğime mi yanıyım, operasyon yüzünden uyuyamıycağım gecelere mi of.
ben göremesem de olur diyorum artık. yeterki sağ salim gitsin gelsin:(

evet göremeyecek olman sorun değil şu durumda tatlım inşallah sağ sağlim gelsin sonra hemen gidersin yanına :31:

evett ya gerçekten zor bür süreç bu, birsürü eksiğin varken bir de onn bunun karışması sinir bozucu oluo bazen. ben de 3 ay önce nişanlandım, nişanlanmadan önce ayda yılda bir tartışıoduk çok çok iyi anlaşıoduk hala da iyi anlaşıyoruz ama tartışma sebeplerimiz şimdi bireysel değil onun bunun yaptığı yada söylediği yüzünden oluyo :D

biz de sevgiliyken hiç tartışmazdık. nişanlılık sürecinin başında da tartışmıyoduk ama düğün yaklaştıkça ailelerin herşeye müdehale etmesinden dolayı tartışmaya başladık. yine de nişanlım çok anlayışlı olduğu için bu süreci en az hasarla atlatıyoruz çok şükür.

ne güzel canım anlayışlıymış gerçekten kayınvaliden ve kayınpederin. inşallah hep böyle sorunsuz gider:55:

Back