Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

tayin istemedim ben canım yanlış mı yazdım ki ya da sen mi öyle anladın :)
evet mesafe sabır işi zor ve yıpratıcı :(
öle tabiki insanın kişiliğiyle alakalı davranışları yoksa ne olursa olsun değişmiyor kolay kolay..boşver sen onları zaman çabuk geçiyor öğrencilerinle ilgilen hem kafana göre vardır illaki birileri ya da yeni gelenler olacaktır.

aa yanlış anlamışım ben.
haklısın canım herşeyden önemlisi öğrencilerim.
sınıfa girince herşeyi unutuyorum zaten:16:

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım daha iki ay oldu nişanlanalı allah hepimizin işini rast getirir inşallah:46:

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım daha iki ay oldu nişanlanalı allah hepimizin işini rast getirir inşallah:46:

selam canım hoşgeldin... :3:
Hayırlı uğurlu olsun.
Bende 5 aydır nişanlıyım.
Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz? varmı kafanızda birşeyler?

kızlar canım çok sıkkın kortuğum başıma geldi nişan tarihim ertelendi offff dün sözlümün ailesi geldi düğün tarihi konuşulacaken ve acil haber alıp gittiler konuşamadan ve maalesef amcası vefat etmiş yarın nişan olacaktı daha birşey söylenmedi ama biz bu durumda nişan yapamayacağız tabi düğün de ne zaman olur bilmiyorum

selam canım hoşgeldin... :3:
Hayırlı uğurlu olsun.
Bende 5 aydır nişanlıyım.
Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz? varmı kafanızda birşeyler?
teşekkür ederim canım senn de hayırlı olsun düğün seneye inşallah kafamızda sadece planlar var henüz icraat dışıyız anlayacağın o kadar çok şey var ki rayında gitmesi gereken sen kendi şehrine mi evleniceksin:40:

kızlar canım çok sıkkın kortuğum başıma geldi nişan tarihim ertelendi offff dün sözlümün ailesi geldi düğün tarihi konuşulacaken ve acil haber alıp gittiler konuşamadan ve maalesef amcası vefat etmiş yarın nişan olacaktı daha birşey söylenmedi ama biz bu durumda nişan yapamayacağız tabi düğün de ne zaman olur bilmiyorum

Üzülme canım... tabiki böyle bir durumda nişan olmaz.
Allah rahmet eylesin. Ölümün üstünden biraz zaman geçsin yaparsınız nişanı.
evdemi yapıcaktınız?

teşekkür ederim canım senn de hayırlı olsun düğün seneye inşallah kafamızda sadece planlar var henüz icraat dışıyız anlayacağın o kadar çok şey var ki rayında gitmesi gereken sen kendi şehrine mi evleniceksin:40:

Benim içinde öyle canım. eğer işler yolunda giderse o zaman icraata geçicez artık.
Evet kısmetse kendi şehrimde evlenicem.

Üzülme canım... tabiki böyle bir durumda nişan olmaz.
Allah rahmet eylesin. Ölümün üstünden biraz zaman geçsin yaparsınız nişanı.
evdemi yapıcaktınız?
sağol canım öyle biraz zaman geçecek öyle yaparız

evet canım evde yapacaktık nasip işte bazı şeyler hiç belli olmuyor

meraba kızlar kimseler yok yine..
ben bir ay önce kk'ne en çokta nişanlandığımdan ve nişanlımla ilgili sorunlarımdan dolayı abone olmuştum ama o günden beri gün geçtikçe sorunlar arttı ve genişledi...öle bi hale geldik ki bu topikle bağım bile kopabilir ayrılmak zorunda kalabilirim...
sadece şunu söyliyeyim derdim var demeyin rabbim daha büyüyüyle sınıyor insanı...Rabbim hepimizin hakkında heyırlısını versin.

ben yanlış anladım galiba tatlım. öyle yapıyorum zaten öğrencilerim herşeyim.
sınıfa girince unutuyorum herşeyi. ama ara verince öğretmenler odasına gitmek istemiyorum.
kafama göre bir iki kişi var ama onlar da erkek. eşimle de tanıştırdım iyi insanlar ama
bir erkekle ne kadar samimi olabilirsin, yanlış anlaşılabiliyor böyle şeyler.
onlarla da okuldaki ortak problemlerimiz yüzünden yakınlaştık zaten.
artık umudum yeni gelenlerde..
senin ne gibi sorunların var mesela?

benimkilerde benzer ve farklı canım senin daha söylemeyip yaşadığın kimbilir neler varsa benim de öyle işte..genel olarak okulda doğuda görev yapmaktan bıkmış biran önce tayinle kaçıp gitmek isteyen ve sürekli bu muhabbetin olduğu ortam ortaçağdan kalma bir kasaba olduğundan mecbur direk okuldan eve ve evde de 24saatini net yada telde geçiren evlenip kaçmak isteyen odalarından çıkmayan 2ev arkadaşı.. h.sonları okulda olmayınca evde konuşmayı unutuodum öyle diyim..yaşadığımız olay ve sorunlar psikolojimin bozulmasına yetti bile...soğuktan donan ev ve bronşit olmam böyle gider daha....ama yine de çok şükür atandım görevimi hakkıyla yerine getirip öğrencilerimin karşısına hergün daha iyi şekilde çıkarım inşallah..

meraba kızlar kimseler yok yine..
ben bir ay önce kk'ne en çokta nişanlandığımdan ve nişanlımla ilgili sorunlarımdan dolayı abone olmuştum ama o günden beri gün geçtikçe sorunlar arttı ve genişledi...öle bi hale geldik ki bu topikle bağım bile kopabilir ayrılmak zorunda kalabilirim...
sadece şunu söyliyeyim derdim var demeyin rabbim daha büyüyüyle sınıyor insanı...Rabbim hepimizin hakkında heyırlısını versin.

Neden ayrılasın canım? Ne olursa olsun biz yanındayız.
Hayırlısı neyse o olsun.

dün de bugünde az konuştuk canım ama konu hep aynı..
sen nasılsın naptın bugün?

Hala huzursuzsun anlaşılan canım. biraz müsade et kendine ve ona.
biraz düşün ve bekle. gerekirse yüz yüze gel konuş.
Bir çözüm bulmaya çalışırsınız.
Bende evdeydim bugün. İnternette gezindim, oyun oynadım, kitap okudum, tv izledim öyle geçti işte.

Neden ayrılasın canım? Ne olursa olsun biz yanındayız.
Hayırlısı neyse o olsun.

babam bugün nişanlımın tahlil rapor filan göndersin bizde burda baktıralım içimiz rahat etsin dedi...bende lafımıza güvenmiyorlar mı dicekler ben diyemem dedim ama en iyisi benden duyması diyerek söyledim nşanlıma..tahmin ettiğim gibi fena şekilde yıkıldı babamın istemiyorduk zaten lafından sonra bu tam oldu dayanamadı ağladı telefonda o ağladıkça ben ağladım... daha biçok şey söledi etti kendini 2.sınıf insanı gibi gördüğünü zaten hiç sevilmediğini söyledi bende aileme karşı kalbi katılaşmasın diye konuşurken hep ailemin tarafını görünür oldum...yarın aileside öğrenecek sonuçların istendiğini ve ortalık tam karışacak işler kopma noktasına gelebilir..

dua edin kızlar ağlamaktan yorgun düştüm yatıcam iyi geceler herkese herşey gönlünüzce olsun..

babam bugün nişanlımın tahlil rapor filan göndersin bizde burda baktıralım içimiz rahat etsin dedi...bende lafımıza güvenmiyorlar mı dicekler ben diyemem dedim ama en iyisi benden duyması diyerek söyledim nşanlıma..tahmin ettiğim gibi fena şekilde yıkıldı babamın istemiyorduk zaten lafından sonra bu tam oldu dayanamadı ağladı telefonda o ağladıkça ben ağladım... daha biçok şey söledi etti kendini 2.sınıf insanı gibi gördüğünü zaten hiç sevilmediğini söyledi bende aileme karşı kalbi katılaşmasın diye konuşurken hep ailemin tarafını görünür oldum...yarın aileside öğrenecek sonuçların istendiğini ve ortalık tam karışacak işler kopma noktasına gelebilir..

dua edin kızlar ağlamaktan yorgun düştüm yatıcam iyi geceler herkese herşey gönlünüzce olsun..

Dua edicem canım.
Nişanlın için kötü olmuş gerçekten.
Kendini kötü hissetmiştir.
Bir erkek kolay kolay ağlamaz üzüldüm onun için.
Tabiki senin durumunda zor iki arada kalmışsın.
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. İnşallah kara bulutlar üstünüzden kalkar ve huzura kavuşursunuz.

Back