- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.801
tayin istemedim ben canım yanlış mı yazdım ki ya da sen mi öyle anladın :)
evet mesafe sabır işi zor ve yıpratıcı
öle tabiki insanın kişiliğiyle alakalı davranışları yoksa ne olursa olsun değişmiyor kolay kolay..boşver sen onları zaman çabuk geçiyor öğrencilerinle ilgilen hem kafana göre vardır illaki birileri ya da yeni gelenler olacaktır.
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım daha iki ay oldu nişanlanalı allah hepimizin işini rast getirir inşallah
selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım daha iki ay oldu nişanlanalı allah hepimizin işini rast getirir inşallah
hoşgeldin canım amin:)
düğün ne zaman?
teşekkür ederim canım senn de hayırlı olsun düğün seneye inşallah kafamızda sadece planlar var henüz icraat dışıyız anlayacağın o kadar çok şey var ki rayında gitmesi gereken sen kendi şehrine mi evleniceksinselam canım hoşgeldin...
Hayırlı uğurlu olsun.
Bende 5 aydır nişanlıyım.
Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz? varmı kafanızda birşeyler?
kızlar canım çok sıkkın kortuğum başıma geldi nişan tarihim ertelendi offff dün sözlümün ailesi geldi düğün tarihi konuşulacaken ve acil haber alıp gittiler konuşamadan ve maalesef amcası vefat etmiş yarın nişan olacaktı daha birşey söylenmedi ama biz bu durumda nişan yapamayacağız tabi düğün de ne zaman olur bilmiyorum
teşekkür ederim canım senn de hayırlı olsun düğün seneye inşallah kafamızda sadece planlar var henüz icraat dışıyız anlayacağın o kadar çok şey var ki rayında gitmesi gereken sen kendi şehrine mi evleniceksin
sağol canım öyle biraz zaman geçecek öyle yaparızÜzülme canım... tabiki böyle bir durumda nişan olmaz.
Allah rahmet eylesin. Ölümün üstünden biraz zaman geçsin yaparsınız nişanı.
evdemi yapıcaktınız?
sağol canım öyle biraz zaman geçecek öyle yaparız
evet canım evde yapacaktık nasip işte bazı şeyler hiç belli olmuyor
Büşra seninki aradımı bugün?
ben yanlış anladım galiba tatlım. öyle yapıyorum zaten öğrencilerim herşeyim.
sınıfa girince unutuyorum herşeyi. ama ara verince öğretmenler odasına gitmek istemiyorum.
kafama göre bir iki kişi var ama onlar da erkek. eşimle de tanıştırdım iyi insanlar ama
bir erkekle ne kadar samimi olabilirsin, yanlış anlaşılabiliyor böyle şeyler.
onlarla da okuldaki ortak problemlerimiz yüzünden yakınlaştık zaten.
artık umudum yeni gelenlerde..
senin ne gibi sorunların var mesela?
meraba kızlar kimseler yok yine..
ben bir ay önce kk'ne en çokta nişanlandığımdan ve nişanlımla ilgili sorunlarımdan dolayı abone olmuştum ama o günden beri gün geçtikçe sorunlar arttı ve genişledi...öle bi hale geldik ki bu topikle bağım bile kopabilir ayrılmak zorunda kalabilirim...
sadece şunu söyliyeyim derdim var demeyin rabbim daha büyüyüyle sınıyor insanı...Rabbim hepimizin hakkında heyırlısını versin.
dün de bugünde az konuştuk canım ama konu hep aynı..
sen nasılsın naptın bugün?
Neden ayrılasın canım? Ne olursa olsun biz yanındayız.
Hayırlısı neyse o olsun.
babam bugün nişanlımın tahlil rapor filan göndersin bizde burda baktıralım içimiz rahat etsin dedi...bende lafımıza güvenmiyorlar mı dicekler ben diyemem dedim ama en iyisi benden duyması diyerek söyledim nşanlıma..tahmin ettiğim gibi fena şekilde yıkıldı babamın istemiyorduk zaten lafından sonra bu tam oldu dayanamadı ağladı telefonda o ağladıkça ben ağladım... daha biçok şey söledi etti kendini 2.sınıf insanı gibi gördüğünü zaten hiç sevilmediğini söyledi bende aileme karşı kalbi katılaşmasın diye konuşurken hep ailemin tarafını görünür oldum...yarın aileside öğrenecek sonuçların istendiğini ve ortalık tam karışacak işler kopma noktasına gelebilir..
dua edin kızlar ağlamaktan yorgun düştüm yatıcam iyi geceler herkese herşey gönlünüzce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?