Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet herkes düğün telaşında... her gün alışverişe çıkıyorum canım,
bitmiyor eksikler. ben öğretmenim elazığda, gitmeden antalyada ailemle
hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum işte.senin düğün ne zaman canım?
nasıl gidiyor hazırlıklar?

kolay gelsin canım eksikler ne zaman bitiyorki :)
ben de öğretmenin canım son bir hafta evimde onun hüznünü yaşıyorum bu ara..düğünüm seneye yaz inşallah kesin tarih belli değil hazırlık olarak ta bişey yok desem yeridir farklı ve uzak illerdeyiz nası olacak bilmiyorum:18:eşin nerede atama istiyormusun bu dönem sen?

evet canım sen Allahtan yardım iste ve gerisini Allaha bırak.
Ben de bugün denize gittim. Değişiklik oldu.
sen neler yaptın evdemiydin?

aynen öle yaptım canım tüm işlerim düşüncelerim Allaha emanet..

iyi yapmışsın deniz keyfi yenilik katmıştır.ben de annemle akrabalardaydık bugün sitem ediyorlardı gidicen göremedik hiç seni diye gezmiş oldum hem.

kolay gelsin canım eksikler ne zaman bitiyorki :)
ben de öğretmenin canım son bir hafta evimde onun hüznünü yaşıyorum bu ara..düğünüm seneye yaz inşallah kesin tarih belli değil hazırlık olarak ta bişey yok desem yeridir farklı ve uzak illerdeyiz nası olacak bilmiyorum:18:eşin nerede atama istiyormusun bu dönem sen?

ne öğretmenisin nerde çalışıyosun canım? eşim tuncelide subay. ama seneye batıya tayini çıkıcak.
o zaman tayin istiycem ben. şu an aday öğretmenim şubatta atandım tayin isteyemiyorum zaten:(

ne öğretmenisin nerde çalışıyosun canım? eşim tuncelide subay. ama seneye batıya tayini çıkıcak.
o zaman tayin istiycem ben. şu an aday öğretmenim şubatta atandım tayin isteyemiyorum zaten:(

fen ve teknoloji öğretmeniyim bende doğuda görev yapıyorum nişanlımda g.doğuda yapıyor öğretmenliğini inşallah birinde buluşcaz o da belli değil malum atamalar ne kadar açılır seneye..
ataman hayırlı olsun canım düğünü yapıyorsun tayini beklemeden evi nerde kuruyorsunuz peki?

ingilizce öğretmeniyim tatlım. sen çalışıyo musun? ne güzel denize gitmişsin:)
ben antalyada oturuyorum ama ramazan, düğün alışverişi fln derken doğru dürüst tatil yapamadım

Bende tarih öğretmeniyim canım ama çalışmıyorum şuan.
Kendine bir gün izin ver ve denize git :)

fen ve teknoloji öğretmeniyim bende doğuda görev yapıyorum nişanlımda g.doğuda yapıyor öğretmenliğini inşallah birinde buluşcaz o da belli değil malum atamalar ne kadar açılır seneye..
ataman hayırlı olsun canım düğünü yapıyorsun tayini beklemeden evi nerde kuruyorsunuz peki?

evet bu atamalar çok karıştı bu sene. görevlendirmeyle yanına tayinimi aldırırım diye umutlanıyodum.
ama haziranda görevlendirme kaldırıldı. ev kurmuyoruz bu yıl canım.
eşimin çalıştığı yerde full eşyalı askeri apartlar var. orda kalıcaz.
yani haftasonları yanına gidicem oraya.. seneye tayinimiz çıkınca da kendi eşyamızı alıp taşıncaz.
inşallah tayinin olur da birleşirsiniz siz de

Bende tarih öğretmeniyim canım ama çalışmıyorum şuan.
Kendine bir gün izin ver ve denize git :)

aa ne güzel çoğumuz öğretmeniz:) çalışmayı düşünüyo musun peki canım?
zaman kalmadı 3 gün sora gidiyorum ya. ve 3 boyunca da gelinlik provası,
kuaför ve alışveriş işleriyle ilgilenmem gerek

evet bu atamalar çok karıştı bu sene. görevlendirmeyle yanına tayinimi aldırırım diye umutlanıyodum.
ama haziranda görevlendirme kaldırıldı. ev kurmuyoruz bu yıl canım.
eşimin çalıştığı yerde full eşyalı askeri apartlar var. orda kalıcaz.
yani haftasonları yanına gidicem oraya.. seneye tayinimiz çıkınca da kendi eşyamızı alıp taşıncaz.
inşallah tayinin olur da birleşirsiniz siz de

saol canım..evet herşey karıştı ve gecikti herkes perişan durumda seneye bu kadar geçe kalmaz inşallah eş durumu ataması..
anladım canım iyiyimiş öylede h.sonu da olsa gidemeyenler var..yanlış anlama da askerlere ev lojman imkanı hep daha iyi oluyor gördüğüm kadarıyla:) öğretmenlere bakan ilgilenen yok :/
siz de seneye batıya istediğiniz yere gidersizin inşallah :)

aa ne güzel çoğumuz öğretmeniz:) çalışmayı düşünüyo musun peki canım?
zaman kalmadı 3 gün sora gidiyorum ya. ve 3 boyunca da gelinlik provası,
kuaför ve alışveriş işleriyle ilgilenmem gerek

Kolay gelsin canım.
Nişanlım kısmetse butik bir pastane açıcak Eylülde.
Ben de ona yardıma gidiyim diye düşündüm. Aile işi olsun :)
İnşallah işlerde iyi gider de evleniriz.

saol canım..evet herşey karıştı ve gecikti herkes perişan durumda seneye bu kadar geçe kalmaz inşallah eş durumu ataması..
anladım canım iyiyimiş öylede h.sonu da olsa gidemeyenler var..yanlış anlama da askerlere ev lojman imkanı hep daha iyi oluyor gördüğüm kadarıyla:) öğretmenlere bakan ilgilenen yok :/
siz de seneye batıya istediğiniz yere gidersizin inşallah :)

normalde eş durumu atamaları hangi tarihte yapılıyordu?
yani şimdiye kadar açıklanmış mı olmalıydı?
şimdiden öğreniyim de seneye lazım olur:) o zaman siz de nikah yaptınız canım ne güzel
evet çok şükür her haftasonu olmasa da görüşebiliyoruz. eskiden 4 ayda bir görüşüyorduk:(
yok canım yanlış anlamam gerçekten askeriye sahip çıkıyor personeline.
bir öğretmen olarak ben kafamı sokucak lojman bulamadım atandığım yerde.
karda kışta dönem ortasında öyle sıkıntılar çektimki
atandığım okuldaki öğretmenler de vicdansız çıktı serviste yer yok diye almak istemediler beni
başka vasıta da yok ama başımın çaresine bakcakmışım
şimdi okulun açılmasını istemiyorum pek beni huzursuz eden o öğretmenler yüzünden
ama napalım 1 seneyi geçircem orda mecbur.

Kolay gelsin canım.
Nişanlım kısmetse butik bir pastane açıcak Eylülde.
Ben de ona yardıma gidiyim diye düşündüm. Aile işi olsun :)
İnşallah işlerde iyi gider de evleniriz.

nişanlınla aynı işi yapcaksınız yani ee süper:)
hayırlı uğurlu gelir inşallah o pastane size:16:

normalde eş durumu atamaları hangi tarihte yapılıyordu?
yani şimdiye kadar açıklanmış mı olmalıydı?
şimdiden öğreniyim de seneye lazım olur:) o zaman siz de nikah yaptınız canım ne güzel
evet çok şükür her haftasonu olmasa da görüşebiliyoruz. eskiden 4 ayda bir görüşüyorduk:(
yok canım yanlış anlamam gerçekten askeriye sahip çıkıyor personeline.
bir öğretmen olarak ben kafamı sokucak lojman bulamadım atandığım yerde.
karda kışta dönem ortasında öyle sıkıntılar çektimki
atandığım okuldaki öğretmenler de vicdansız çıktı serviste yer yok diye almak istemediler beni
başka vasıta da yok ama başımın çaresine bakcakmışım
şimdi okulun açılmasını istemiyorum pek beni huzursuz eden o öğretmenler yüzünden
ama napalım 1 seneyi geçircem orda mecbur.

normalde ağustos ortasında yapılıyordu ama bu sene daha tercihler yeni başladı sonuçların açıklanmasına daha var şimdiye kadar açıklanmış normal atamalara geçilmiş olmalıydı..
yok canım nişanlımla biz bu sene de ayrıyız nikahta düğünde yazın inşallah..biz de 3-4 ayda bir görüşüyoruz :(
anlıyorum seni bende 1yılımı bitirdim doğuda atandım çok şükür diyerek nelere sabrettim kimseye diyemedim buldunda bunuyon derler diye..aynen benimde sorunlarım var haftaya gidiyorum bi ay öncesinden gitme derdi aldı beni gitmek istemiom bu yüzden..inşallah hallederiz bi şekilde bi yıl daha...bizim meslağimizi savunan kıymetimizi bilen yok bari biz kendi ayaklarımızın üstünde duralım...

normalde ağustos ortasında yapılıyordu ama bu sene daha tercihler yeni başladı sonuçların açıklanmasına daha var şimdiye kadar açıklanmış normal atamalara geçilmiş olmalıydı..
yok canım nişanlımla biz bu sene de ayrıyız nikahta düğünde yazın inşallah..biz de 3-4 ayda bir görüşüyoruz :(
anlıyorum seni bende 1yılımı bitirdim doğuda atandım çok şükür diyerek nelere sabrettim kimseye diyemedim buldunda bunuyon derler diye..aynen benimde sorunlarım var haftaya gidiyorum bi ay öncesinden gitme derdi aldı beni gitmek istemiom bu yüzden..inşallah hallederiz bi şekilde bi yıl daha...bizim meslağimizi savunan kıymetimizi bilen yok bari biz kendi ayaklarımızın üstünde duralım...

ee o zaman sen nasıl tayin istedin canım anlamadım?
inşallah kısa zamanda birleşirsiniz mesafe çok zor gerçekten.
öğretmen olmuş ama insan olamamış insanlar var ya.
üzülüyorum onların eğittiği çocuklara. hiç gitmek istemiyorum o okula:(

ee o zaman sen nasıl tayin istedin canım anlamadım?
inşallah kısa zamanda birleşirsiniz mesafe çok zor gerçekten.
öğretmen olmuş ama insan olamamış insanlar var ya.
üzülüyorum onların eğittiği çocuklara. hiç gitmek istemiyorum o okula:(

tayin istemedim ben canım yanlış mı yazdım ki ya da sen mi öyle anladın :)
evet mesafe sabır işi zor ve yıpratıcı :(
öle tabiki insanın kişiliğiyle alakalı davranışları yoksa ne olursa olsun değişmiyor kolay kolay..boşver sen onları zaman çabuk geçiyor öğrencilerinle ilgilen hem kafana göre vardır illaki birileri ya da yeni gelenler olacaktır.

tayin istemedim ben canım yanlış mı yazdım ki ya da sen mi öyle anladın :)
evet mesafe sabır işi zor ve yıpratıcı :(
öle tabiki insanın kişiliğiyle alakalı davranışları yoksa ne olursa olsun değişmiyor kolay kolay..boşver sen onları zaman çabuk geçiyor öğrencilerinle ilgilen hem kafana göre vardır illaki birileri ya da yeni gelenler olacaktır.

ben yanlış anladım galiba tatlım. öyle yapıyorum zaten öğrencilerim herşeyim.
sınıfa girince unutuyorum herşeyi. ama ara verince öğretmenler odasına gitmek istemiyorum.
kafama göre bir iki kişi var ama onlar da erkek. eşimle de tanıştırdım iyi insanlar ama
bir erkekle ne kadar samimi olabilirsin, yanlış anlaşılabiliyor böyle şeyler.
onlarla da okuldaki ortak problemlerimiz yüzünden yakınlaştık zaten.
artık umudum yeni gelenlerde..
senin ne gibi sorunların var mesela?

Back