• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Düğününe 1 hafta kalan arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin,bütün işleri rast gitsin diyoruz.

Tuğçeciğim,nişanlın ve ailesi gelecekti dün gece.Nasıl geçti peki? :)

Son düzenleme:
Düğününe 1 hafta kalan arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin,bütün işleri rast gitsin diyoruz.

Tuğçeciğim,nişanlın ve ailesi gelecekti dün gece.Nasıl geçti peki? :)

geldiler canım.
güzeldi. kıyafet ve çukulata getirmişler sağolsunlar.

Bugün kimseler yok.
Ben uyuyamadım hiç valla.
leyla gibi dolaşıyorum. 6 da kuaföre gidicem.
bayramın ilk günü saç yaptırmak zor olabilir.
herkese kolay gelsinn...

Benimki tersledi beni sinir oluyorum bu huyuna.
ben bıdı bıdı anlatıyorum.
Dedim ki kuaföre gittim, diğer kuaförün 11 e kadar randevusu doluydu dedim.
Beni ilgilendirmez dedi sonuca gel dedi.
benim surat aynen şöyle;
:54: böyleyken
:41: Böyle oldumm.
Sonra neden şimdi böyle deyip sorunca da sıkamam canımı dedi kapatıyorum dedi.
Ben de çat diye kapattım.
üzülmiycem artık. olmuyorsada olmuyordur.
isteyenin yolu açık olsun.
kendimi üzmekten ya gözüm seyirir, ya kollarım uyuşur ya başım ağrır ya mideme vurur.
ne yapıyorsam kendime yapıyorum. Allah bana güç versin.

merhaba kızlar,

bizde bugün nişanlımla biraz atıştık ama sebebinin düğün stresi olduğunu biliyorum .. son 5 gündür ikimizde koşturuyoruz .. kendimi yorgun hissediyorum eminim ki oda aynı benim gibi belki de benden daha fazla yorgundur .. hem işini devam ettirdi hem eve gelen ustalarla yada eşyalarımızı getirenlerle uğraştı durdu ..

saat 5 ten beri konuşmuyoruz mesajlaşmıyoruz .. belki biraz buna ihtiyacımız vardır diye düşünüyorum şuanda ve üzerine gitmiyorum ..

mutsuz değilim ama sanırım yorgunum hem bedenen hem ruhen .. bir ağrı kesici ve bir kas gevşetici aldım ..

bir garip ruh hali içindeyim ..

Benimki tersledi beni sinir oluyorum bu huyuna.
ben bıdı bıdı anlatıyorum.
Dedim ki kuaföre gittim, diğer kuaförün 11 e kadar randevusu doluydu dedim.
Beni ilgilendirmez dedi sonuca gel dedi.
benim surat aynen şöyle;
:54: böyleyken
:41: Böyle oldumm.
Sonra neden şimdi böyle deyip sorunca da sıkamam canımı dedi kapatıyorum dedi.
Ben de çat diye kapattım.
üzülmiycem artık. olmuyorsada olmuyordur.
isteyenin yolu açık olsun.
kendimi üzmekten ya gözüm seyirir, ya kollarım uyuşur ya başım ağrır ya mideme vurur.
ne yapıyorsam kendime yapıyorum. Allah bana güç versin.

beni ilgilendirmez sonuca gel demesi geneldeki tavrından mı kaynaklanıyor yoksa aranızın limoni olduğundan mı canım

beni ilgilendirmez sonuca gel demesi geneldeki tavrından mı kaynaklanıyor yoksa aranızın limoni olduğundan mı canım

aramız düzelmişti canım. limoni değildi. genel tavrı.
sonra ben üzülüp uzatınca bana kızdı. özür dilerim senden dedi ama 4 saat sonra ve ben tepki gösterince.
atıştık telefonda. Başım ağrıyordu o yüzden öyle demişimdir dedi.
ee gündüz de tersledin dedim. onu hatırlamıyorum diyor.
annem de üzülüyor. her gün kavga var nasıl olcak bu iş böyle hep dua ediyorum diyor.
Dedim ilişki terapistine gidelim olmuyorsa. hayır ben gitmem sen git terapiye diyor.
yarın bayram bütün gün akraba gezicez hallederiz konuşuruz diyor. ama ben ona karşı soğuğum.
Bütün erkekler böylemi????
Sizinde düğün gerginliğidir canım sıkma canını yarın düzelir.
Bende çok sinirliyim 1 saattir.
Kırıldıktan sonra 5 dk da nasıl düzeliyim yaa?
offf... iş kuruyor ediyor stresli anladık ta ben de onun günah keçisi değilim. tam mutlu olmaya çalışıyorum o gün. birşey oluyor ben gene mutsuz oluyorum. sanki pozitif enerjimi emiyor benim. bilmiyorum ilkaycım.

kızlar düğün zamanı stresten olur böyle şeyler.. bu devreyi birbirimizi fazla kırmadan hallettik biz çok şükür.. benim ruh halim bugünlerde çok değişik düğüne bir hafta kaldığından mıdır nedir

her şeye naz yapıyorum sonra farkediyorum hatamı nişanlım hiç böyle şeylere gelemezdi ama hep alttan alıyor çok şükür çok şaşırıyorum..

kızlar düğün zamanı stresten olur böyle şeyler.. bu devreyi birbirimizi fazla kırmadan hallettik biz çok şükür.. benim ruh halim bugünlerde çok değişik düğüne bir hafta kaldığından mıdır nedir

her şeye naz yapıyorum sonra farkediyorum hatamı nişanlım hiç böyle şeylere gelemezdi ama hep alttan alıyor çok şükür çok şaşırıyorum..

alttan alması güzel canım.
çok az kalmış senin de düğüne.
normal bencede.
Allah mutlu etsin.

merhaba kızlar:3: herkes için hareketli bir gündü sanırım .. neler yaptınız :31:

Merhaba canım...
Yeni geldim sayılır eve.
yarın da benimkinin aile büyüklerine gidicez.
yolumuz daha uzun yarın.
Bugün 4 kapı yaptık.
gece de hiç uyuyamadım. ama genede iyi idare ettim.
moralim bozuktu ama akşama doğru kendime geldim canım.
sen neler yaptın?

Back