• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evettt orası güzeldi oraya gidelim o zaman bir de ikeaya, zaten ikea baya bir vaktimizi alır :9:

ee canım ikeaya gidiceksen bornova foruma gidiceksin zaten.
orada bir sürü giyim mağazası var onları da gez. zara, koton v.s markalar var. belki hoşuna gidicek bişeyler olur.

ee canım ikeaya gidiceksen bornova foruma gidiceksin zaten.
orada bir sürü giyim mağazası var onları da gez. zara, koton v.s markalar var. belki hoşuna gidicek bişeyler olur.

özellikle zaraya gireceğim zaten .. güzel geçer inşallah herşey ..

siz ne yaptınız nasıl aranız nişanlınla canım ?

özellikle zaraya gireceğim zaten .. güzel geçer inşallah herşey ..

siz ne yaptınız nasıl aranız nişanlınla canım ?

Bugün benimki gerildi gene misafirlikte.
Ben bişey dedim sana mı sordum dedi ama kimse duymadı.
Bende sinir oldum.
kayınvalidemde vardı.
bu elimi tutmak istedi ben dokunma bana dedim. sinirlendim ağladım v.s
kadının yanındada ayıp oldu ama bir de ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için o da bende çok hassaslık yaptı.
Sonra nişanlım elimi tuttu sarıldı v.s parlama huyu var bir anda.
sonra kayınvalidem bu kızı üzme kıyamıyorum falan dedi. kızdı nişanlıma.
Benimki gerilince bir yerde böyle oluyor.
şuan iyi canım.

Bugün benimki gerildi gene misafirlikte.
Ben bişey dedim sana mı sordum dedi ama kimse duymadı.
Bende sinir oldum.
kayınvalidemde vardı.
bu elimi tutmak istedi ben dokunma bana dedim. sinirlendim ağladım v.s
kadının yanındada ayıp oldu ama bir de ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerim için o da bende çok hassaslık yaptı.
Sonra nişanlım elimi tuttu sarıldı v.s parlama huyu var bir anda.
sonra kayınvalidem bu kızı üzme kıyamıyorum falan dedi. kızdı nişanlıma.
Benimki gerilince bir yerde böyle oluyor.
şuan iyi canım.

beklenmedik anlarda böyle ters laflar gerçekten can sıkıcı oluyor hele birde başkalarının yanında .. şaka mı yapıyor ciddi mi anlaşılamıyor ..

kayınvalidenin öyle demesi iyi olmuş :34:

beklenmedik anlarda böyle ters laflar gerçekten can sıkıcı oluyor hele birde başkalarının yanında .. şaka mı yapıyor ciddi mi anlaşılamıyor ..

kayınvalidenin öyle demesi iyi olmuş :34:

evet canım. dediki kimse böyle ters laf duymak istemez heleki tuğçe hiç haketmiyor dedi.
Beni korudu nişanlıma karşı.
Kimse duymadı ama ben orda ona cevap veremedim ya çatladım. :1:

evet canım. dediki kimse böyle ters laf duymak istemez heleki tuğçe hiç haketmiyor dedi.
Beni korudu nişanlıma karşı.
Kimse duymadı ama ben orda ona cevap veremedim ya çatladım. :1:

bravo kayınvalide :46: :9:

o an cevap veremediysen sonra ver cevabını tatlım bir şekilde :51:

evet canım maşallah diyimm... :nazar:
Verdim verdim hem de sert bir şekilde :)
sizin hiç oluyormu bu tarz şeyler canım?

azda olsa oluyor canım bende toplum içinde cevap vermem sadece bir bakış atarım o anlar bozulduğumu sonrada ilgisiz davranırım yalnız kaldığımızda sırnaşır hemen "istemeden oldu tamam, özür bi daha olmaz" falan der ben hemen yüz vermem sonrada affettin mi diye sorar şebeklik yapar güldürür affettin dimi der deli :9: farkında olmuyor kırılacağımı anladığım kadarıyla çünkü ben "sen olsan üzülmezmisin" diye sorduğumda "biri bana böyle dese umursamam" der kendisiyle kıyaslıyor :55:

azda olsa oluyor canım bende toplum içinde cevap vermem sadece bir bakış atarım o anlar bozulduğumu sonrada ilgisiz davranırım yalnız kaldığımızda sırnaşır hemen "istemeden oldu tamam, özür bi daha olmaz" falan der ben hemen yüz vermem sonrada affettin mi diye sorar şebeklik yapar güldürür affettin dimi der deli :9: farkında olmuyor kırılacağımı anladığım kadarıyla çünkü ben "sen olsan üzülmezmisin" diye sorduğumda "biri bana böyle dese umursamam" der kendisiyle kıyaslıyor :55:

ayy aynı bizi anlattın canım.
annesi dedi sana yapılsa bozulmazmısın? yoo bozulmam dedi.
ama biz bayanalr hassas ve duygusalız kırılıyoruz dedim.
sonra işte şebeklik yapıyor dediğin gibi. ehh iyi madem. ben de kızdım arabanın kapılarını çarptım ettim. :)

sonra işte şebeklik yapıyor dediğin gibi. ehh iyi madem. ben de kızdım arabanın kapılarını çarptım ettim. :)

demek ki böyle erkekler var baya .. benimki "aman hassas olma bu kadar boşver ya" diyor bende yavaş yavaş alıştım keyfim yerindeyse şakayla karışık bir laf sokuşturuveriyorum o an :9:

birde o arabanın kapısını gözlerinin içine bakıp, suratına pis bir gülümseme yerleştirip çarpması daha bi zevkli oluyor dene bence sonra arkama bakmadan yürüyorum arkamdan sinirli bir ses "yaaaaaaa" :37:

demek ki böyle erkekler var baya .. benimki "aman hassas olma bu kadar boşver ya" diyor bende yavaş yavaş alıştım keyfim yerindeyse şakayla karışık bir laf sokuşturuveriyorum o an :9:

tamam canım bende öyle yapmaya çalışırım.
tabi stresliysem mümkün olmuyor o.
ben yatıyım canımm. ayy daha dişimi fırçalıcamm.
yarın da bizimki maç izlicekmiş. Bende onunla ekrana bakçam hiç anlamıyorum ama neyse. gol olunca iki çoşku gösteririm olur biter.
Yarın gece görüşürüzz canımm... :3:

birde o arabanın kapısını gözlerinin içine bakıp, suratına pis bir gülümseme yerleştirip çarpması daha bi zevkli oluyor dene bence sonra arkama bakmadan yürüyorum arkamdan sinirli bir ses "yaaaaaaa" :37:

ayy kayınvalidem vardı anca o kadar yaptım :)
ama iyiymiş bu da yapılabilir. :9:

tamam canım bende öyle yapmaya çalışırım.
tabi stresliysem mümkün olmuyor o.
ben yatıyım canımm. ayy daha dişimi fırçalıcamm.
yarın da bizimki maç izlicekmiş. Bende onunla ekrana bakçam hiç anlamıyorum ama neyse. gol olunca iki çoşku gösteririm olur biter.
Yarın gece görüşürüzz canımm... :3:

o maç izlerken saçma sorular sorarım ben bazen :9:

bende yatayım iyi geceler tatlım ..

kızlar giremedim nete bayramın güzel geçmiştir inşallah..
bende tatil bitio bişi anlamadan ev arkadaşlarım evlendi yeni kişilerle hatta evle ilgili düşünceler gerilimine başladım bu araaa kolay gelsin herkese...

Back