• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

vallahi canım ben anlamadım gitti neden biz böyleyiz
en ufak bi şeyde hemen kapışıyoruz resmen

Evet olabiliyor.Bana nişanlandıktan sonra her şey eskisi gibi değil sanki.Evet çok seviyorum falan ama iş ciddileşince biz de ciddileştik,bir ağırlık geldi üstümüze:)Bir de ben çok şüpheciyim.Her şeyden bir anlam çıkartmaya çalışıyorum.nefret ediyorum bu huyumdan.Çok zarar veriyor.Bir an önce rahat ,detaycı olmayan çok ta alıngan olmayan biri olmak istiyorum.Ama insanın değişmesi de zor.Bir de bende de nişanlılı ksüreci uzayınca daha bir yüzgöz olacağız korkusu başladı.Ama belki hayırlı da oalbilir.bu süreç içerisinde belki göremediğim şeyleri de görebilirim.Umarım bunlar hep iyi yönde olur ama öyle işte..

4 gündür işe koşturmacadan bacaklarım et kesti sanırım :10: çok hızlı yaşıyorum kızlar buraya da pek gelemedim .. gerçi laptop ofiste kaldı yarın gidip alacağım şimdi kardeşimden aldım onun bilgisayarını sizler neler yaptınız merak ettim :9:

Aaaa evliliğinize 1 hafta kamış.Maşallah..Ne kadar güzel ya..Biz o günleri görebilecek miyiz acaba?

Evet olabiliyor.Bana nişanlandıktan sonra her şey eskisi gibi değil sanki.Evet çok seviyorum falan ama iş ciddileşince biz de ciddileştik,bir ağırlık geldi üstümüze:)Bir de ben çok şüpheciyim.Her şeyden bir anlam çıkartmaya çalışıyorum.nefret ediyorum bu huyumdan.Çok zarar veriyor.Bir an önce rahat ,detaycı olmayan çok ta alıngan olmayan biri olmak istiyorum.Ama insanın değişmesi de zor.Bir de bende de nişanlılı ksüreci uzayınca daha bir yüzgöz olacağız korkusu başladı.Ama belki hayırlı da oalbilir.bu süreç içerisinde belki göremediğim şeyleri de görebilirim.Umarım bunlar hep iyi yönde olur ama öyle işte..

evet canım bende yüz göz olmak istemiyorum zaten 3.5yıldır birlikteyiz şimdi bi 9-10 ayda nişanlılık epey uzayacak ama yapacakta bi şey yok

canım bizde öyle değil her an her şeyden haberdar olmak istiyor 1saat mesaj atmasam çıldırıyor resmen
her an benden haberdar olmak istiyor bende bu isteğini yerine getirmeye çalışıyorum
en ufak benim ilgi alakamda azalma olsa hemen huysuzlanıyor
kendi de benimle çok ilgileniyor benden de bunu bekliyor
2gün görmese hele deliye dönüyor hırçınlaşıyor resmen

Demek ilgilinin azı da çoğu da zarar...

canım sürekli beni eleştiriyor şunu böyle yap bunu böyle yap
bende sıkılıyorum
tabiri caizse yaptığım her harekete bi kulp takıyor

benim nişanlımda bazen beni eleştirirdi .. annem ve abimde yıllarca beni eleştirdi annem hala devam etmekte .. benim bazı huylarımda yetişirken ki bu eleştirilerin etkisi çok fazla ve nişanlımla bu sıkıntımı çok paylaşırım .. neyse .. ben şöyle bir yol izledim mesela beni eleştirdiğinde bu davranışın bana abimi (yada annemi) hatırlattı dediğimde onlar gibi olduğunu düşünüp üzülüyordu pişman oluyordu yaptığı eleştiriden .. hala arada olumsuz eleştirileri vardır ama çok azaldı artık.. onların bana yaşattırdığı o duyguyu yaşatırsa nasıl etkilendiğimi en iyi o bilir ..

böyle eleştirilerde bulunmasının sana bir fayda sağlamadığını söyleyebilirsin .. bir de en önemlisi niye seni bu kadar eleştirdiğini sorabilirsin .. biz nişanlımla bu konuyu konuştuğumuzda ortaya şu çıktı : o bir hareketine olumsuz bir eleştiri aldığında daha da hırslanıp o işin üzerine gidip çok iyi şeyler yapıyormuş ve benimde öyle olduğumu zannediyormuş ama olay bende tamamen farklı .. ben birşeylerde başarılı yada mutlu olabilmem için "aferin, harika, iyi gidiyorsun, güzelsin" vb. şeyler duymam gerekiyor.. mesela bunu karşılıklı konuştuğumuzda anladık .. aslında onun niyetini kötü değildi tamamen beni düşünerek hareket etmişti ama ben algılayamamıştım eğer konuşmasaydık ona kızmaya devam edecektim o da beni çılgınca eleştirmeye :36: haa tabi yine de tamamen sıyrılamadı bu alışkanlığından ama eskiye göre çok daha iyiyiz ..

tuğçecim annenlerle neden tartıştın orayı kaçırdım ben :26:

şimdi konuşuyoruz canım.
aman parladık karşılıklı. onlar da üstüme geldiler. konuşmadık 2 gün.
nişanlım gitti biraz önce. ben de konuşmaya başladım annemlerle.
sen nasılsı canım?

benim nişanlımda bazen beni eleştirirdi .. annem ve abimde yıllarca beni eleştirdi annem hala devam etmekte .. benim bazı huylarımda yetişirken ki bu eleştirilerin etkisi çok fazla ve nişanlımla bu sıkıntımı çok paylaşırım .. neyse .. ben şöyle bir yol izledim mesela beni eleştirdiğinde bu davranışın bana abimi (yada annemi) hatırlattı dediğimde onlar gibi olduğunu düşünüp üzülüyordu pişman oluyordu yaptığı eleştiriden .. hala arada olumsuz eleştirileri vardır ama çok azaldı artık.. onların bana yaşattırdığı o duyguyu yaşatırsa nasıl etkilendiğimi en iyi o bilir ..

böyle eleştirilerde bulunmasının sana bir fayda sağlamadığını söyleyebilirsin .. bir de en önemlisi niye seni bu kadar eleştirdiğini sorabilirsin .. biz nişanlımla bu konuyu konuştuğumuzda ortaya şu çıktı : o bir hareketine olumsuz bir eleştiri aldığında daha da hırslanıp o işin üzerine gidip çok iyi şeyler yapıyormuş ve benimde öyle olduğumu zannediyormuş ama olay bende tamamen farklı .. ben birşeylerde başarılı yada mutlu olabilmem için "aferin, harika, iyi gidiyorsun, güzelsin" vb. şeyler duymam gerekiyor.. mesela bunu karşılıklı konuştuğumuzda anladık .. aslında onun niyetini kötü değildi tamamen beni düşünerek hareket etmişti ama ben algılayamamıştım eğer konuşmasaydık ona kızmaya devam edecektim o da beni çılgınca eleştirmeye :36: haa tabi yine de tamamen sıyrılamadı bu alışkanlığından ama eskiye göre çok daha iyiyiz ..

canım bizde defalarca konuştuk o zaman sende yapma aynı şeyleri bana söyletme diyor
anlamıyor ki o benim fıtratım nasıl değiştireyim ve ısrarla eleştiriyor bu da ikimizi de yoruyor :(

yok canım biz uzak değiliz
yan yanayken böyleyiz uzak olsak nasıl olur bilmem

Bizde yanyanayken iyiyiz. uzak kalınca kötüyüz.
Eleştiri bana da yapıyor zaman zaman.
Çıkış yaptım çok sert şimdi pek yapmıyor.
sürekli eleştirmekte bir huy.

şimdi konuşuyoruz canım.
aman parladık karşılıklı. onlar da üstüme geldiler. konuşmadık 2 gün.
nişanlım gitti biraz önce. ben de konuşmaya başladım annemlerle.
sen nasılsı canım?

aa nişanın sizdemiydi çok sevindim umarım iyi geçmiştir görüşmeniz ve paylaşımlarınız olumlu yöndedir :16:

oluyor öyle aileyle arada .. anlaşamadığım zamanlar çoktur annemle benimde .. önceden susardım şimdi hiç susmadan yumuşak yumuşak lafımıda söylüyorum :41:

ben iyiyim tatlım bugün çeyzlerimin çoğunu yerleştirdik (yorgan, yastık, pike vb. ) bornozlarımızı falan yıkadım makinede :23: mutfak tamamen yerleşti mutfağımda tek eksik masam dün getireceklerdi hala getirmediler ama sorun değil halledilir .. yarın halıları alacağız o uzun sürmez zaten .. ama bir kaç eksik var yarın çarşıda olacağım pek severim son dakika birşeyler aramayı :52: :9:

aa nişanın sizdemiydi çok sevindim umarım iyi geçmiştir görüşmeniz ve paylaşımlarınız olumlu yöndedir :16:

oluyor öyle aileyle arada .. anlaşamadığım zamanlar çoktur annemle benimde .. önceden susardım şimdi hiç susmadan yumuşak yumuşak lafımıda söylüyorum :41:

ben iyiyim tatlım bugün çeyzlerimin çoğunu yerleştirdik (yorgan, yastık, pike vb. ) bornozlarımızı falan yıkadım makinede :23: mutfak tamamen yerleşti mutfağımda tek eksik masam dün getireceklerdi hala getirmediler ama sorun değil halledilir .. yarın halıları alacağız o uzun sürmez zaten .. ama bir kaç eksik var yarın çarşıda olacağım pek severim son dakika birşeyler aramayı :52: :9:

çok sevindim canım.
ne kadar zevklidir kimbilir evine birşeyler almak.
Bende çeyiz alırken çok hoşuma gidiyor.
Nişanlım kayınvalidemle bayram öncesi geldiler kıyafet getirdiler bir de çukulata yaptırmışlar canım.
Nişanlım yorgundu çok. dedim bayramda dinlenirsin.
Yarın dinlensin de bayramda kapı kapı gezmeye devam :)

o zaman o söyleyince tepki vermiyceksin canım.
Baktın tepki vermiyorsun belki bir süre sonra sıkılır vazgeçer o da söylemekten.
mesela nelerini eleştiriyor?

canım her şeyi eleştiriyor
oturuşu mu kalkışı mı konuşma mı... onunla aynı fikirde olmadım mı hemen ben senin kocan olacağım biraz söz dinle sen her şeyi göremezsin ben senden büyüğüm... falan fıstık
benim senin attığın adımdan haberim olacak diyor :( haber vermesem trip yapıyor

canım her şeyi eleştiriyor
oturuşu mu kalkışı mı konuşma mı... onunla aynı fikirde olmadım mı hemen ben senin kocan olacağım biraz söz dinle sen her şeyi göremezsin ben senden büyüğüm... falan fıstık
benim senin attığın adımdan haberim olacak diyor :( haber vermesem trip yapıyor

benimkide çok rahatt.
Git gez dolaş der.
Öyle haber falan beklemez.
Ben bu eleştiri yüzünden ayrılıyordum. istemiyorum falan demiştim.
şimdi diyorki ben seni olduğun gibi kabul ediyorum istediğini yap diyor.

evet canım ne yazık ki hiç sürdüremiyorum :(
offf yaa ne yapacağım ben böyle

o zaman uzun süreli bir nötr durumunu uygula tatlım .. seni üzdükten sonra hemen yumuşama sert triplerde atma .. trip atınca erkekler daha da soğuyabilir yani tabi erkeğe göre de değişir .. benimki uzaklaşır mesela aramız daha da soğur ..

ve iyi bir anınızda seni ne kadar üzdüğünü de anlat içindekileri söyle yumuşak yumuşak .. her gün görüşüyormuşsunuz fırsatın oluyordur diye düşünüyorum .. o sıcak anda ne söylesen kar etmiyor ..

yada bir başka seçenek sende onu eleştir misilleme yap kızıp üzüldüğünde seninde aynı bunları hissettiğini söyle .. bazıları kendisi yaşamadan anlayamaz .. sen nişanlını benden daha iyi tanıyorsun canım hangisi onda işe yarar :26:

çok sevindim canım.
ne kadar zevklidir kimbilir evine birşeyler almak.
Bende çeyiz alırken çok hoşuma gidiyor.
Nişanlım kayınvalidemle bayram öncesi geldiler kıyafet getirdiler bir de çukulata yaptırmışlar canım.
Nişanlım yorgundu çok. dedim bayramda dinlenirsin.
Yarın dinlensin de bayramda kapı kapı gezmeye devam :)

güzel oluyor tatlım hele birde onları evinde görünce daha bir başka :16:
ben birde tutturunca tutturuyorum o istediğimi bulacağım diye her yere 5 er kez giriyorum bulamadıkça alıp dönüp :9: boncuklu incili bir gelin tacı alayım dedim haftalarca gezdim onun için aynı dükkanlara tekrar girdim en sonunda buldum kuaför bayıldı :13:

bayramda gezme işini sevmiyorum Allahtan biz sadece anneannesine gideriz teyzeleri falan oraya gelir orda görüşürüz ..

güzel oluyor tatlım hele birde onları evinde görünce daha bir başka :16:
ben birde tutturunca tutturuyorum o istediğimi bulacağım diye her yere 5 er kez giriyorum bulamadıkça alıp dönüp :9: boncuklu incili bir gelin tacı alayım dedim haftalarca gezdim onun için aynı dükkanlara tekrar girdim en sonunda buldum kuaför bayıldı :13:

bayramda gezme işini sevmiyorum Allahtan biz sadece anneannesine gideriz teyzeleri falan oraya gelir orda görüşürüz ..

bizim gezicek kapımız var epeyce canım.
2 gün dolaşırız artık.
3. gün de biraz kendimize ayıralım diyorum. ihtiyacımız var çünkü.
ben pek öyle fazla gezip aramam ama bir kere görünce tamam beğendim der alırım.
nişanlığım içinde moda evine girdim bir kere de beğenmiştim. :)
kafamda belliydi az çok istediğim çünkü.

Son düzenleme:
Back