- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.341
Bir buruk bayram daha gelecek ve ben yine uzağım canımdan
allah kimseyi böyle uzak düşürmesin canından
Askerde mi?Allah tez vakitte kavuştursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir buruk bayram daha gelecek ve ben yine uzağım canımdan
allah kimseyi böyle uzak düşürmesin canından
Bu benim nişanlımla ilk bayramım olucak.
geçen bayramlarda o askerdeydi. benim için zor olmuştu gerçekten.
Hoşgeldin Tuğçeciğim.İlk bayramınız beklediğinden de güzel geçer inşallah.Bizim de ilk bayramımız :)
3 te kalktım canım. ailemle konuşmuyorum ama iyiyim diyim ki iyi olıyım.
sen nasılsın?
Hoşbulduk canımm...
Ne güzell... İnşallah ilk bayramlarımız güzel geçer. Bugün akşam yemekten sonra çaya gelicekler bize.
Yarın da kuaföre gitmek lazım. :82:
askerde mi?allah tez vakitte kavuştursun.
allah sabır versin canım çok zordur bilirim..daha önce sorduysam kusura bakma niye görüşemiosunuz siz bu durum küçük sorunların büyümesine yada gereksiz gerginliklere yol açıyor mu?
allah sabır versin canım çok zordur bilirim..daha önce sorduysam kusura bakma niye görüşemiosunuz siz bu durum küçük sorunların büyümesine yada gereksiz gerginliklere yol açıyor mu?
sağol canım memleketinde çalışıyor iş güç işte bayramdan sonra nişan için gelecek
mutlaka gerginliklik çıkıyor ama gerginlikleri birimizden biri mutlaka altan alıyor çok şükür ama çok fazla özlem
ailen senin üzülmeni istemediğinden seni düşündüklerinden olmuştur..nişanlına olan tepkini onlardan çıkarmıyosundur inşallah...ne zamandır kendimde fakettim nişanlımla aram iyi olmadığında evde normalde sorun olmazken gözüme batan niye böyle oluo ki dediğim şeyler oluyor :/
bende arkadaşımın yanına hastaneye gittim yine bir senedir görüşmediğim bi arkadaşımda geldi..halbuki konuşulcak o kadar konumuz birikmişken hiç tahmin etmeyeceğimiz bir şekilde buluşmuş olduk..hiçbir şeyin garantisi yok helede sağlığımızın bugün bikez daha anladım..
Ne güzel,uamrım çok iyi moral olur sana bu akşam.Ama annenlerle küslüğü uzatma canım.Akşam yansırsa belki kafalarda soru işareti oluşur.O bir yana da daha önemli olan evde huzursuzluk olmasın hiçbir zaman.Onlarla geçireceğin sayılı günler bunlar.Güzel değerlendirmek lazım.
Kuaför meselesine gelince...Ha dişçi koltuğu ha kuaför benim için.O kadar sevmiyorum:) Yılda 2 kez anca :)Saçlarım doğal rengidir.Ama baya beyazlarım var ama korkuyorum boyatmaya.Benim saçımda yapacağım değişiklikler hafif uçlarından aldırıp uzayan kaküllerimi yenilemek.Onu da çarşamba halletmiştim.Sen nelr yaptıracaksın?Boya,kesim? Ve niye giyeceksin?
anladım canım az kaldı özleminizi gidermenize nişandan sonrada daha sık görüşebilirsiniz inşallah..Allah bozmasın![]()
evet en önemli şey sağlık canım. sağlık olmayınca hiçbirşeyin tadı yok.
Mesela bende 3 ay önce çikolata kisti çıktı. haberim yoktu. jinekoloğa gidince anladım.
3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. onun da psikolojik yan etkileri var. dengesiz bir ruh haline sokuyor beni.
Doktor çocuk için fazla geç kalmayın dedi bu durumdan dolayı. Ama takmıyorum artık. elbet düzelicem yada bir çözümü olucaktır.
Ben işimi Allaha bıraktım. İşin Allaha kaldıysa olmuş bil.![]()
geçmiş olsun canım her türlü hastalığın büyük düşmanı iyi bir ruh sağlığı aslında..çok güzel söyledin sen bu durumu Allah bıraktın dermanını da verecektir inşallah..
sağol canım evet az kaldı ama nişandan hemen sonra tekrar gidecek ama inşallah ekimde tekrar gelip beni götürecek evimize :)
benimde nişan günü gelip gece dönmüştüler çok kötü olmuştum keyfini çıkaramadık diye ama nasip işte...senin az kalmış o zaman özleminin bitmesine sevindim:)
teşekkür ederim canım.
Ruh sağlığının kötü olması hastalıkları da ortaya çıkarıyor.
Siz bugün konuştunuz mu?
evet birbirini tetikliyor ikisi de hele de bende:/
bugün çarşıdaydı köye döndüler yine bikaç kez kısa şekilde konuşabildik işte..
sağol canım inşallah seninde özlemin biter kavuşursun sevdiğine
evet bu durum can sıkıcı.
ama böyle kabul etmek lazım canım.
dün benimki dediki senle uzun uzun konuşamadığımız zaman bu seni sevmediğim anlamına gelmez dedi.
genede biraz daha ilgili olmasını istiyebilirsin.