• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

canım allah hayırlı etsin benim ayın 2sinde foto çekimi...değişiklik olsun diye renkli uçan balon ve rengarenk bir el buketi düşünüyorum çekimlerle ilgili önerilerin var mı

renkli çiçek fikri süper tatlım :13: benim gelin çicegim fusya krem kırık beyaz ve fusya kurdelaları var hafif rüzgarda ucustular hos oldu :16: fusya ayakkabılarımla güzel oldu fotograflarda .. Fotografcı bayıldı cicegime nerden aldın falan :9: ben fusya love yazılı bi yüzük almıstım fotograf icin onunlada güzel pozlar cıktı .. Ben cok rahattım bol bol güldüm o zaman cok dogal oldu insallah senin de harika gecer canım :16:

HCi canim doktorlardan aldigimiz bilgileri aktariyim
kesinlikle.intrnt blgileri yok icinde ne guzl karar vrrmisinZ siz
simdi farklar:
b hastaligi testlerde cikio ve grip gibi bulasici sadece onlem amcli tedavisi var
c ise sadece cinsel yolla blasio o da onlm amcli
tedavisi var testlerde kesinlikle cikmio sinsi
ortaya cikisi taman son noktada
cocuk olunca hastaligi tasio oluyo
ama onda da dogar dogmaz degil
5 yasinfa ortya cikio tedavi onad yok
bi ara bu hastaliklar devlt gvemcisi altindaymis
simdi oylemi hatrlamiom
c hastaligin ve bnin sonu siroz ikisinnde
kesin tdavisi yok
yani
omur boyunca her dk her salise dkktli olmak
zorundasin yani 2 sindede

HCi canim doktorlardan aldigimiz bilgileri aktariyim
kesinlikle.intrnt blgileri yok icinde ne guzl karar vrrmisinZ siz
simdi farklar:
b hastaligi testlerde cikio ve grip gibi bulasici sadece onlem amcli tedavisi var
c ise sadece cinsel yolla blasio o da onlm amcli
tedavisi var testlerde kesinlikle cikmio sinsi
ortaya cikisi taman son noktada
cocuk olunca hastaligi tasio oluyo
ama onda da dogar dogmaz degil
5 yasinfa ortya cikio tedavi onad yok
bi ara bu hastaliklar devlt gvemcisi altindaymis
simdi oylemi hatrlamiom
c hastaligin ve bnin sonu siroz ikisinnde
kesin tdavisi yok
yani
omur boyunca her dk her salise dkktli olmak
zorundasin yani 2 sindede

evet 6ay da bir kontrollere gidiyor kesinlikle başı çatlasa dahi ağrı kesici bile kullanamıyor nişanlım:14:
ben aşı oldum bana geçmemesi için 5yılda birde yenilemem lazım..ama nişanlımı ve bizi gelecekte neler bekliyo Allah bilir...çok ağladığım günler oldu hala daha aklıma gelir ama sonu siroz u doktor mu söyledi neyin sonu kesinki?:14:

biz bugn aldk bana cok guzl etej blz aldk
bende ona cok guzl spor bi gomlek aldm
biz ailelere almadk ailelerde istemedi ztn
sadece kendimize aldik :1:

Açıkcası nişanlı olarak geçireceğimiz ilk bayram.O nedenle nişanlıma kıyafet aldım.Annesine de çay takımı aldık:)

iyi düşünmüşsün hoşnut olurlar bu durumdan..bayram ziyaretini nasıl düşünüyorsunuz onlar mı gelecek size?
bizim uzak olunduğundan gelinirse eğer nişanlım ve ailesi gelecek..

evet 6ay da bir kontrollere gidiyor kesinlikle başı çatlasa dahi ağrı kesici bile kullanamıyor nişanlım:14:
ben aşı oldum bana geçmemesi için 5yılda birde yenilemem lazım..ama nişanlımı ve bizi gelecekte neler bekliyo Allah bilir...çok ağladığım günler oldu hala daha aklıma gelir ama sonu siroz u doktor mu söyledi neyin sonu kesinki?:14:

evt cnm ksnlkle hcbisyin sonu belli degil tbikide
ama yazdiklarimn hepsi bu hastaliklarda uzman kisiler
kesinlkle halk arasinda dylms solenms sozler degl:2:

nedni bende blmiom ama sirozmus cnm uzul die solemedim
yanls anlama kesinlkle ltfenbeni sen sorunca soledim aadwce:43:

geçti inşallah bu kadar çok üzüleceğin durumlar yaşamazsınız..aileye yansıtmamak için daha da yorduğumuz oluyor kendimizi farkederlerse bizden çok üzülebiliyorlar...
bizde durumlar aynı canım iletişim problemi var işte bugünler geçsin diye bekliyorum...en son dün öğlen konuştuk köyde bahçe işlerine başlayacaklardı bugün...

insan bi yandan zamanın geçmesini isteyip bi yandan geçmesin diyebilir mi? anı yaşayamamak bu olsa gerek..

bende bu akşam ailemle tartıştım. odama kapattım kendimi.
Sonra nişanlıma kızdım. o da ben dayanamıyorum dedi. ben bilemem senin sıkıntılı olduğunu söylemen lazım dedi.
ben herzaman yanındayım dedi. ben niye böyle oluyorum ya? hayata küsmüştüm resmen. aç açına oturuyom. acıktımmm.
sen nasıl hissediyorsun canım?

evt cnm ksnlkle hcbisyin sonu belli degil tbikide
ama yazdiklarimn hepsi bu hastaliklarda uzman kisiler
kesinlkle halk arasinda dylms solenms sozler degl:2:

nedni bende blmiom ama sirozmus cnm uzul die solemedim
yanls anlama kesinlkle ltfenbeni sen sorunca soledim aadwce:43:

yok niye yanlış anlayayım bende çok araştırdım zaten dikkat edilmezse ilerde siroza dönüşebilen bir hastalık:14:arada unutuyorum bazen aklıma geliyor yada bir konuda geçince kötü oluyorum toparlanamıyorum kaç gündür...ben bunu bile bile körmüş gibi mi davranıyorum onu da bilmiyorum..böle düşündükçe ilişkimize ihanet ediyor gibi hissediyorum....dermanı olmayan dert vermesin rabbim...
saol canım cevap vrdiğin için ben kendimi yineee içime kapatıp sroularımla boğuşayım en iyisi...:14:

yok niye yanlış anlayayım bende çok araştırdım zaten dikkat edilmezse ilerde siroza dönüşebilen bir hastalık:14:arada unutuyorum bazen aklıma geliyor yada bir konuda geçince kötü oluyorum toparlanamıyorum kaç gündür...ben bunu bile bile körmüş gibi mi davranıyorum onu da bilmiyorum..böle düşündükçe ilişkimize ihanet ediyor gibi hissediyorum....dermanı olmayan dert vermesin rabbim...
saol canım cevap vrdiğin için ben kendimi yineee içime kapatıp sroularımla boğuşayım en iyisi...:14:

İçine kapanma canım. beterin beteri varr.
bende kapandım 2 gündür. mutlu olmak için deniyorum herşeyi ama bişey çıkıyo ve bummm...

bende bu akşam ailemle tartıştım. odama kapattım kendimi.
Sonra nişanlıma kızdım. o da ben dayanamıyorum dedi. ben bilemem senin sıkıntılı olduğunu söylemen lazım dedi.
ben herzaman yanındayım dedi. ben niye böyle oluyorum ya? hayata küsmüştüm resmen. aç açına oturuyom. acıktımmm.
sen nasıl hissediyorsun canım?

bayram öncesi gelecekler demiştin tüm gerginlikleriniz son bulur inşallah..benim de canım sıkıldı yine çok iç sıkıntılarım geri geldi kendimi iyi hissetmiyorum...

:43:ozur dilerim :14:

bayram öncesi gelecekler demiştin tüm gerginlikleriniz son bulur inşallah..benim de canım sıkıldı yine çok iç sıkıntılarım geri geldi kendimi iyi hissetmiyorum...

canım hastalığı dert etme. Allaha bırak.
Herkesin bir hastalığı olabiliyor. benim nişanlımda çocukken kan kanseri oluyormuş. ağır bir hastalık geçirmiş. bağışıklığı düşük.
hatta kirpiklerinin bir kısmı dökülmüş. çocuğuma geçermi geçmezmi diye hiç düşünmedim. üzme kendini.

yarın geliceklermiş yemekten sonra canım. inşallah son bulur sıkıntılar. uzak kalmak bir ilişki için çok yıpratıcı ve yorucu. seni anlıyorum canım.

canım hastalığı dert etme. Allaha bırak.
Herkesin bir hastalığı olabiliyor. benim nişanlımda çocukken kan kanseri oluyormuş. ağır bir hastalık geçirmiş. bağışıklığı düşük.
hatta kirpiklerinin bir kısmı dökülmüş. çocuğuma geçermi geçmezmi diye hiç düşünmedim. üzme kendini.

bende öyle yapıyorum canım bizim nolacağımız belli değil de arada aklımda da takılıp kalıyo elimde olmadan..
nişanlım saolsun daha sevgili bile olmadan söledi bu durumunu çocukluğu hastanelerde geçmiş..şimdi çabuk yoruluyor o kadar..ben taşıyıcı dahi olmadığımdan çocuklarımıza geçmez zaten benim tek düşüncem nişanlım...üzüldüğümde bikaç kez belli olmuştu konuşmuştuk istersen ayrılalıma kadar gitmişti ve ben göze alarak devam ettik...
Rabbim herkese şifa versin inşallah..

yarın geliceklermiş yemekten sonra canım. inşallah son bulur sıkıntılar. uzak kalmak bir ilişki için çok yıpratıcı ve yorucu. seni anlıyorum canım.

çok sevindim canım senin adına mümkünse oturun başbaşa bi konuşun yüzünüzdeki ifadeleri bir görün...ne oluyorsa göremediğimizden oluyor zaten..dediğin gibi bende seni iyi anlıyorum bu günlerde geçicek inşallah düğün günlerimiz yaklaşacak evimizi kuracağız :)

bende öyle yapıyorum canım bizim nolacağımız belli değil de arada aklımda da takılıp kalıyo elimde olmadan..
nişanlım saolsun daha sevgili bile olmadan söledi bu durumunu çocukluğu hastanelerde geçmiş..şimdi çabuk yoruluyor o kadar..ben taşıyıcı dahi olmadığımdan çocuklarımıza geçmez zaten benim tek düşüncem nişanlım...üzüldüğümde bikaç kez belli olmuştu konuşmuştuk istersen ayrılalıma kadar gitmişti ve ben göze alarak devam ettik...
Rabbim herkese şifa versin inşallah..

amin canım inşallah...
bugün neler yaptın?

çok sevindim canım senin adına mümkünse oturun başbaşa bi konuşun yüzünüzdeki ifadeleri bir görün...ne oluyorsa göremediğimizden oluyor zaten..dediğin gibi bende seni iyi anlıyorum bu günlerde geçicek inşallah düğün günlerimiz yaklaşacak evimizi kuracağız :)

Ağzından bal damlıyor valla canım. :)
hiçbir acı sonsuz değil haklısın.
geçicek bu günlerde.
Umutlandırdın beni.:16::29:

Back