Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet biz birlikte iki üç tane evlilik kitapları okumuştuk, her gün oturur okurduk. ve bilmiyorum bu sebepten mi ama nazar değmesin iletişimimiz çook güzel. ben dil, duyguların ifadesi, dinlemek... çok güzel şeyler

Teşekkür ederim canım. Nasıl aktarıcam duygularımı? o taktir etmek yerine eleştirmeyi seven bir insan. Tıpkı babası gibi.
Babası da kendisini mükemmel görür. Dünden beri konuşmadık zaten. ben gece msj atmıştım yanıt vermemiş hiçbirine.

nasıl yapıcam canım o ben dilini?
evet çok üzüldüm. elim ayağım titredi.
hem ağladım hem dua ettim. Alllah hayırlısını versin dedim.

Benimki öyle kitaplar okumaz ki. Ben okusam tek taraflı olmuyor.
Çok işim var ona zamanım yok der.

nasıl yapıcam canım o ben dilini?
evet çok üzüldüm. elim ayağım titredi.
hem ağladım hem dua ettim. Alllah hayırlısını versin dedim.

bunları ona söylemekle başlayabilirsin... tez zamanda sağlıklı bir ilişkiniz olur inşallah canım lütfen bir şeyleri biraz umursasın...

Benimki öyle kitaplar okumaz ki. Ben okusam tek taraflı olmuyor.
Çok işim var ona zamanım yok der.

ilişkinize önem vermeli... zamanı nasıl olmaz? nişanlım tıbbiyede intern dönemindeyken okuyordu, son sınıfta, o yoğunlukta. yeter ki "biz" e önem verelim...

ilişkinize önem vermeli... zamanı nasıl olmaz? nişanlım tıbbiyede intern dönemindeyken okuyordu, son sınıfta, o yoğunlukta. yeter ki "biz" e önem verelim...

ne güzel canım ama her erkek sevmez böyle kitaplar okumayı. Seninkinin okuması ne güzel.
Ben eski erkek arkadaşlarıma da okutamadım hiç böyle kitaplar. Bir iletişimsizlik olduğu kesin.
Ama nasıl çözülür? bilmiyorum.

meraba kızlar bugün kısa girdim çıktım cevap yazamadım geçmişede pek bakamadım..
arkadaşımın yanına gittim bugün çok kötüydü onu öyle görünce içim parçalandı ağladı zaten beni görür görmez sarıldık uzun zaman..annesinin 2kulağı da duymuyor şuan ve uyguladıkları tedaviye de cevap vereceği belirsizmiş...yarın başka bir arkadaş daha gelecek yine gideceğim...o yüzden çok yorgun hissediyorum kendimi her açıdan...

gelincikler iyisinizdir inşallah ben geldim ama kimsecikler yok duramam pek heralde bende çıkarım

canım tekrarlarmak hatırlatmak istemem sana ama eski sözlün hepatit B miydi yoksa?

ben burdayım canım. Allah tez zamanda şifa versin canım inşallah.
ben de sıkıntılıydım bugün anca kendime gelebiliyorum.

amin saol canım inşallah..
nişanlınla ilgili mi düzelmediniz mi bir şaka nerelere gelebiliyor değil mi şimdi nasılsın?

anca bu akşam düzeldik. konuşmadık 1 gün boyunca.
ama çok yıprandım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…