Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

arkadaşlar size bir sorum olacak. aşağıdaki takım güzel mi sizce ve acaba kaliteli midir hiç bilemiyorum. aslında karaca bernardo vs daha güzelleri var fakat ordaki takımlarda fiyatlar uçmuş ben de çeyiz hazırlığında diğerleri kadar öneme sahip olmayan bir şeye o kadar para vermeyeyim diyorum. sizce nasıl bu takım?

http://www.dekoreko.com/urun/7-parca-siseli-sarap-takimi-bahardali-platin-35831.html#_=_

http://www.dekoreko.com/urun/bahardali-platin-7-parca-su-takimi-35822.html

üye olmadan göremiyoruz.

ben de durgunum bu gece. yorgun düştüm.

ben sabh 9bçktan beri ayaktayım yarın tam saatini bilmıom ama gelinlik provam var yatak odaya avize alcaz kına aksesuarlarımı alcaz
bel kuşağı fln flan

kız perş.nişanlımla bayrmlk alcaz nişanlım aradı bu akşsam
perş. sana kıyafet alalım dedi bende gömlek alıyım nişanlıyken son kez iftarda yapalım dedi
2.kez başbaşa iftar yapişimız olcak dertt yanmştımya bayramlk hediye faln almıolar die bu akşam uçtm havaya

ne güzel canım. düşünmüşler demekki.
yarınki alışverindede rast gelsin inşallah.
okumuşsundur benim nişanlımla aram bozuk. kayınvalidem bugün anneme bayramdan önce bir gün size gelmek istiyoruz demiş. annemde buyrun iftara dedi. ama işin komik yanı ben nişanlımla konuşmuyorum.

of canım ya yanlış anlaşılmadım umarım :26: ben dün dertlendm die söliyim dedim özür dilerim ..
belkide aileler bi araya gelene kadar düzelirsiniz canım yada geldiklerinde bellimi olur ben eski sözlümle öyleydim ayda yılda bi geldler 4 aylık sözlülük dönemimde zaten ksü olduğumuz zmanada denk geldmi ne hikmetse anası ablası laf sölemesin die barşmış numarası yapıordum gerçekleşiordu sizinkide öyle olur merk etme canm bi şeklde düzelrsnz inşl.

özür dilenicek bişey yok canım. sevindim senin adına.
düzeliriz belki. hakkımda hayırlısı artık. ama ben diceklerimi dedim yapıcaklarımı yaptım. ona kalmış artık.
sen neden ayrılmıştın eski sözlünden?

kendisinde bi hastalık sebebbiyle ayrıldım basit bi hastaşık değildi 8 sneden beri taşıcıymış bu hstalığın bana ve aileme yalan sölediler
araştırdık ispatladık hstalığını gitmediğimiz doktor rektör prof kalmadı aldığımız bilgiler negaifti
öğrendiğimz an ailem bana bıraktı kararı sen bilirsin dediler istrsen ayrılma evlen ama aklımız sende klcak dediler
hastalk sinsi bi hastalıktı bulaşıcydı çocuklara bile bulaşıordu o cinstendi
bende o kadar çok yorulmştumki zaten bu hepten tuzu biberi olmştu bu seferki büyük yalandı kaldıramadım artık
her günümz kavga kıyametti onun sebebi yüzünden ailesi ayrı bi sorundu her dkk sorun çıkarıodu şöle olsn böle olsun
ben olgunlaşmştm onun sayesnde o hepten naz yapan bi kız çocuğuna dönmştü
annesi ablası toz kondurmuyordu zaten ailemede yansıtmamk istiordm ama anlıyorlardı zaten hiçbişiye hevesim kalmaıdğını ama susuordular
nişanımıza 1 ay kalmştı bunu öğrendiğimin evelsi günü ailesi oturmaya gelcekti bize o akşam öğrendim zaten dşünmedn bitti dedm aileme
resmen tuz biber olmştu ayrılğımıza sağlamm bi sebep bulmştm ne nişanıma ne düğünme çeyizime hevesim vardı kalmamştı tartışmalar çok yormuştu beni bu ilşkide
hastalığı allahtan dilerm bzi yanlırız onada hayrlı kısmet çıksın dedk ayrıldık ama karşı taraf kabl etmedi hiç haftalrca gelcez koınşcz diye dye huzrumuz kalmamştı
çocuğun babsı kaçırırız ailesi baskısyla brakırz diede haber yollıcak kadar alcak bi düşüncedeydi düşün
kaç ay hep temkinli davrandık tek gezemedim hiç korkudan bişi yapcaklar die
kursumdan ayrıldım o kadar sorunluydu ayrılşmızda
şimdi o da evlencekmş zaten kız kaçrmş umarm o da benm gibi mutlu olur beddua etmedm yaşadıklarıma rğmen hiç bi zman
ama şimdiki çok anlayşlı,sevgisi,durustlk,aileside mukemmel
ben nişanlmla eski sözlümle nişan tarihmzn olcağı tarhte görücüler geldğinde tanştm
kısmet işte .. ayrıldktan 2 ay sonra bu geldi resmen hediyeymş
nasl oldu bitti bu kadr çabk bende anlamadım inan bana ama rabbmn hediyesi nişanlm bana onu biliyorum
böle işte eski ve yeni hikayem canım

şimdi kesnlkle aradan fazla zamn geçmeden nişanlandğma evlenceğime pişmanmıyım asla çok çok mtluyum umarım oda bende mutlu olrz

Ne güzel canımm...
Allahın hikmeti işte. Karşına hayırlısını çıkarmış.
İnşallah çok mutlu olursun. Allah herkes için hayırlısını versin.

Ne güzel canımm...
Allahın hikmeti işte. Karşına hayırlısını çıkarmış.
İnşallah çok mutlu olursun. Allah herkes için hayırlısını versin.

amin canım amin inşl.. çok şükür şu an bi tek kavga etmişliğimiz dahi yok inanırmısın
huzurumuz yerinde bundn ötesi varmı aşk meşk hepsi hikaye zaten artıkbuna ınanıorm
ne deli gibi divane seviyorm haşa tapıomş gibi nede çok soğüuyum böle bi hal almi gidiyorum
en iyiside buymuş nedn önceden böle yapmamşım sdıyorum kendime
tbbiiki aşk evliliğini ayrı tutuorum o başka bşişidir ben kendi düşncemi söledim sadece
şahsi fikrim aşk olmdan da olmaz görücü usulude sevıyorum tbkide

maşallah canımm...
Tek bir kavga etmemeniz senin mesafeli duruşundan kaynaklanıyordur.
Bir de aradaki bekleme süresinin az olmasından dolayı. Biz de sevgiliyken hiç kavga etmezdik. Derdim ki biz hiç kavga etmiyoruz ne güzel. Ama şimdi 3 günde bir tartışıyoruz. çünkü aradaki bekleme süredi uzuyor gün geçtikçe. ve belkide tanıyorum.
çok aşık olmak adamı şebek eder. dozunda sevmek en güzelidir bence.

ooo bu nasıl bir üslup? bence birlikte bir iletişim kitabı okuyup ilişkinizi daha doğru yönde ilerletin. akla gelen her şey söylenmez! seni teşvik etmesi lazımken eleştirilerinin işe yarayacağını mı düşünüyor? artı sen de duygularını aktarmayı denemelisin tuğçe, fikirlerden ziyade.. şu aşamada, bana göre... bir ilişki bir çiçektir ve özenle bakılması büyütülmesi gerekir, bu cümleler ilişkiyi soldurabilir...

günaydın nişanlılar...

yoğunluğumdan dolayı geçmişi çok net okuyamadım sadece göz gezdirdim .. canım senin ne kadar üzgün olduğunun farkındayım .. seni bu şekilde eleştirerek gerçekten haksızlık etmiş .. bu üzücü olaydan aileninde haberi olması ilişkiniz için bir sıkıntı olabilir .. sanırım o kadar üzülüp ağladın ki anlamamaları haberleri olmaması imkansız olurdu .. krizsavarında dediği gibi iletişim dilinde sıkıntınız var .. sen tek taraflı başla bu "ben" diline .. inan ki karşı taraf hiçbir şekilde atağa geçip savunamıyor kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…