- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.201
pardon ben nişanlanacağını söyleyen arkadaşla karıştırdım sizi
bizim sadece düğün salonumuz belli, mobilyalardan da yemek odam. yatak odamı country istiyorum, o da ooo 20.000 fiyat söyleyeni bile duydum, bir de nakliye parası katlanıyor. evimiz lojman olacak, bakım istiyor, bir şey sığmıyor. gelinlik desen ayrı sorun. bir düğün olacak, benim memleketimde kına olacak. kınanın yerini de tutmadım dahaben kınayı evde yapacaktım ama nişanlımın sülalesi kalabalık, bir yer tutmam istendi. ben oynamayı bilmiyorum, nasıl yırtacağım bu işten bir fikrim yok. düğünümüzü de oynamalı istemiyoruz, o da ayrı mesele. değişik etkinlikler katacağız ama nasıl olacak bilmiyoruz. biz bize olsun istiyoruz bilen türkü söylesin, bilen gitar çalsın, aramızda olsun yani ama kesinlikle orkestra istemiyoruz. gelinliğim de straplez olmayacak, e straplez olmayan gelinliği hazır bulmak da zor haliyle. yani gördüğün üzere çok şey bizi bekliyorz senin zamanın varmış, ne mutlu... gerçi ben sene bitmeden nişanlıma kavuşacağım için çok mutluyum tüm bu sıkıntılara rağmen
ay canım bir gelinlik baktım, üzerindeki çiçekleri silikon tabancasıyla yapıştırmışlarben Anadoluyu çok seviyorum, büyükşehirde okudum ve büyükşehir insanı olmadığımı bliyorum. ama seçenekler hakikaten az bence... mobilya ve gelinlik siparişi de cesaret istiyor uzaktan..
sizler ne durumdasınız?
aslında bunun öncesi var o yüzden canım.
Bir dönem bunlar beni çok eleştirmişlerdi. işte araba sürmüyorum diye, geç kalkıyorum diye, çalışmıyorum diye.
Bu konularda çok konuşulduğu için hatat bu mevzularda şaka yaptıkları için bana. sanırım hassasım bu konuda.
o nedenle de nişanlıma çok sert msjlar attım.
çok sevindim iyi olduğuna kaç gündür canın baya sıkkındı üzülüyordum
zaten günler çok hızlı akıp gidiyor bir bakıyoruzki up uzun bir halat olmuş
hmm anladım o zaman canım hassas olduğun konularda şaka yaparken daha dikkatli olmalı mesaj atmaktansa konuştuğunuzdabi daha bu konularda şaka yapmaması için uyar üzüldüğünü belirt bence..
bizde bu konuda sorunlar yaşarız arada seviyorlar takılmayı napaılm çok sıkma canını :)
teşekkür ederim sıkkınlığım geçmiş değil ama üstüne gitmemeye çalışıyorum Allah başka dert vermesin napalım..
evet hep bir hedefe odaklanıp ulaşmaya çalışırken bazen anı yaşayamayabiliyoruz
sen nasılsın peki nasıl gidiyor hazırlıklar?
evet canım kızdırmayı seviyorlar da gözümü daha yeni açmışım. böyle şaka yapması yerine daha duygusal birşeyler duysam daha iyi olabilirdi.
amin canım üstüne gitmemekle çok iyi yapıyorsun
iyiyim biraz sitres var hazırlıkları ağırdan alıyorum kuaförü ayarladım nişanlığıda bir kaç tane beğendim ama daha net kararım yok birde bugün çok üzüldüğüm bir olay duydumda onun için şimdi almak gelmedi içimden nişana bir kaç kala almayı düşünüyorum
olsun keyfi yerindeki şaka yapmış diye düşün canım napalım her zaman istediğimiz sözleri duyamıyoruz..
ne zamandı nişanın senin unutmuşum da canım kusura bakma
neye üzüldün hayırdır?
ağustosun 26 sı yani haftaya off nasıl olacak gerçekten bilmiyorum
eski bir arkadaşım anlattı bugün benimde eski bir arkadaşım okuldan nişanlıydı ve nişanlısı başka bir kız kaçırmış duydum inanamadım birbirilerini çok seviyordu 6 yıllık bir ilişkileri vardı düşününce başımdan kaynar sular dökülüyor inasanlar nasıl bukadar korkunç olabilirler düğün tarihleri bile belliydi ve gelinliği bile hazırmış insan sevdiğine nasıl böyle yapar kimseye güvenemeyecekmiyiz birde kıza nişalısının dayısı telefon açmış kendisi telefonlara bakammış mecburmuş kıza bir açıklama dahi yapmamış offf böyle sizlerinde canını sıkmak istemezdim sonuçta hepiz burda bin umutla hazırlık yapıyoruz Allah hepimizi bu tür insanlardan korusun ve hayırlısıyla mutlu yuvamız olur
kötü düşünceler aklına getirme canım...
ağustosun 26 sı yani haftaya off nasıl olacak gerçekten bilmiyorum
eski bir arkadaşım anlattı bugün benimde eski bir arkadaşım okuldan nişanlıydı ve nişanlısı başka bir kız kaçırmış duydum inanamadım birbirilerini çok seviyordu 6 yıllık bir ilişkileri vardı düşününce başımdan kaynar sular dökülüyor inasanlar nasıl bukadar korkunç olabilirler düğün tarihleri bile belliydi ve gelinliği bile hazırmış insan sevdiğine nasıl böyle yapar kimseye güvenemeyecekmiyiz birde kıza nişalısının dayısı telefon açmış kendisi telefonlara bakammış mecburmuş kıza bir açıklama dahi yapmamış offf böyle sizlerinde canını sıkmak istemezdim sonuçta hepiz burda bin umutla hazırlık yapıyoruz Allah hepimizi bu tür insanlardan korusun ve hayırlısıyla mutlu yuvamız olur
evet canım öyle düşünmeliyim belkidee...
telefonumu titreşime alıp odama bıraktım.
hassas olduğun bir durum ki üzülmüşsün belli canım yatışınca durum konuşursun bi daha yapmasın diye daha önce söyledğin halde mi yaptı yoksa uzamadan üzmeden kendini konuş derim..
aradığında söylerim canım.
aradımı aramadımı bakmadım zaten telefonuma.
hrehalde şaka yaptım kötü bir niyetim yoktu der.
benim nişanlımın biraz laf taşıma huyu vardır da. ondan acaba kayınvalidemler aralarında konuştular mı diye düşündüm.
Ağlıyorum ben. Kavga ettik çok kötü. elim ayağım uyuştu.
Bana diyor ki sen komplekslisin, benim için sen lütuf değilsin.
geçen gün geldiler 4 tane kahve yaptım. annem de içeri girdi. hem bana baktı hem çikolataları koydu.
dediki 4 tane kahveyi bile yapamadın sen dedi. nelere dikkat etmiş. ne kadar üzüldüm anlatamam.
sankü düşmanımmış gibi. ayrılalım bitsin bunu söylemen çok ayıp dedim. dedim ya daha önceden de eleştiriler oluyordu. hatrta konu açmıştım bu konuda.
o kadar kötüyüm ki. o kadar içime oturdu ki.
ailem de çok üzgünler şuanda. iftar vakti içime oturdu yemek yiyemiyorum. eğer ayrılırsam beklediğim zaman haram olsun. çok üzgünüm.
Bu gece Allah'a sığınıcam dua edicem. Hakkımda hayırlısını versin inşallah.
Kalbim çok kırık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?