- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.181
nasıl bir yol göstermemizi istersin? bence nişan süreci çok gıcık bir süreç, hiç memnun kalmadım. bundan öncesi güzel olacağı gibi bundan sonrasının da güzel olacağına sonsuz inancım var. ama bu geçiş dönemi yok mu, insanı nasıl geriyor... rüyalarım bile korkunçlaşmaya başladıhâsılı genelde insanların nişanlısıyla problemi oluyor, benim nişanlılıkla! nişanlım benim psikoloğum, canım o benim.
hoşbulduk tuğçecan :) bu arada tüm arkadaşların Kadir gecesi mübarek olsun. ben krizsavar, country mobilya ve istediği gelinlik peşinde koşan bir hayalperest genç kız
meraba kızlar nasılsınız bakalım?
hepinizin bu hayırlı gecesi mübarek olsun inşallah..gönlümüzden geçen hayırlı dualarımız kabul olsun.
kendini güzel tanıtmışsın canım.
Ben de Tuğçe. sabır içinde ümit eden bir genç kızım. :)
hoşbulduk, sen de hoşgeldin :) sanırım 3 seneyi bitirdik, tam olarak bilmiyorum :) mayısta nişanlandım kasımda evleniyorum, uzak şehirlerdeyiz, hazırlıkları eylülün 15 inden kasım başına kadar sığdırmak zorundayız. ikimiz de çalışıyoruzve yaşadığım Anadolu şehrinde aradığım çoğu şeyi bulamıyorum, çook dertliyim çook.
umarım senin daha aklın rahat nişan sürecin olur
iyi diyelim iyi olalım büşracım. sen nasılsın?
Benimki sabah saçma bir şaka yaptı. kızdım. kızmasamıydım billemedim.
Salça yapıyormuş anneleri evde. sen yeni gelin değilmisin gelip salçaya sen de yardım etseydin yaa ffalan dedi. sonra ben kızınca şaka yapıyorum kıyamam ben sana dedi ama ben sinir oldum.
iyi diyelim iyi olalım büşracım. sen nasılsın?
Benimki sabah saçma bir şaka yaptı. kızdım. kızmasamıydım billemedim.
Salça yapıyormuş anneleri evde. sen yeni gelin değilmisin gelip salçaya sen de yardım etseydin yaa ffalan dedi. sonra ben kızınca şaka yapıyorum kıyamam ben sana dedi ama ben sinir oldum.
meraba kızlar nasılsınız bakalım?
hepinizin bu hayırlı gecesi mübarek olsun inşallah..gönlümüzden geçen hayırlı dualarımız kabul olsun.
hoşbulduk, sen de hoşgeldin :) sanırım 3 seneyi bitirdik, tam olarak bilmiyorum :) mayısta nişanlandım kasımda evleniyorum, uzak şehirlerdeyiz, hazırlıkları eylülün 15 inden kasım başına kadar sığdırmak zorundayız. ikimiz de çalışıyoruzve yaşadığım Anadolu şehrinde aradığım çoğu şeyi bulamıyorum, çook dertliyim çook.
umarım senin daha aklın rahat nişan sürecin olur
ben öyle kolay beğenemiyorum, nesnelerle aramda romantik bir bağ kurmam lazım, o sebepten süreç istiyor :)
Anadolu'nun türkü diyarı 58 deyim :) sanırım yeni gelin muamelesi görmekten hoşlanmıyorsun, nişanlına kızma sebebini bunla mı açıklamalıyz?
sağol canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
bulursun canım ordada çok güzel şeyler var arkadaşımda oralı istediği herşeyi çok rahat bulmuş tabi zevk meselesi de rahat sakin bir şekilde ararsan bulursun birde büyük şehirlere çok uzak değil siparişte rahat verebilirsin
tuğçecan sen ne zaman evleniyorsun? bu soruya defalarca muhatap olduğunu biliyorum ve bir kez daha muhatap bıraktığım için özür dilerim :) sabır nişanlıya çok lazım zaten! :)
ben aynı canım stabil halde devam etmekteyim:2:
söylerken ses tonundan belli oluyodur şaka yaptığı güzel de bi şakaymış bence ciddi olsa da güzellll neresine sinir oldun ki sen tam olarak?
bende çok şükür idare ediyorum işte günleri birbirine ekleyerek..
aslında bunun öncesi var o yüzden canım.
Bir dönem bunlar beni çok eleştirmişlerdi. işte araba sürmüyorum diye, geç kalkıyorum diye, çalışmıyorum diye.
Bu konularda çok konuşulduğu için hatat bu mevzularda şaka yaptıkları için bana. sanırım hassasım bu konuda.
o nedenle de nişanlıma çok sert msjlar attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?