• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

yat istersen tatlım yorma ..
idare ederim işte gözüm gökyüzünde .. çekimin olup olmayacağı belli değil hazırlık yapsam mı yapmasam mı bilemedim zaten içimden de gelmiyor belirsizlikleri sevmiyorum ..

beynimi yordum birazda gözlerim yorulsun :)
belirsizliklerden bende hep nefret etmişimdir ama yarın pamukkale de yağmur olacağını düşünmüyorum..dua ediyorum senin için herşey güzel olacak yarın :)

inşallah iyi olucak ilkaycım. sabahki hava durumuna göre hazırlanırsın.
Hayırlısı neyse o olucak senin için.

hayırlısı olsun .. zaten ev konusunda geç kaldık ve kalan son günlerimizi evle ilgilenerek geçirmek istiyoruz .. fotoğraf çekimi aradan çıkmış olsa iyi olacaktı .. aman neyse ..

beynimi yordum birazda gözlerim yorulsun :)
belirsizliklerden bende hep nefret etmişimdir ama yarın pamukkale de yağmur olacağını düşünmüyorum..dua ediyorum senin için herşey güzel olacak yarın :)

bende dua ediyorum tatlım herşey güzel olacak .. teşekkür ederim:42:

hayırlısı olsun .. zaten ev konusunda geç kaldık ve kalan son günlerimizi evle ilgilenerek geçirmek istiyoruz .. fotoğraf çekimi aradan çıkmış olsa iyi olacaktı .. aman neyse ..

canım olumlu düşün. yarın havanın güneşli olucağını size de çekim yapıldığını düşün.

düşünüyorum canım ya inşallah güzel bir hava olacak :31:

evet ilkaycım. herşey güzel olucak.i
Bende bugün melankolik haldeydim.
habire ağladım durup dururken.
benimkinin başını şişirdim. şimdi düzeliyorum sanki çok şükür.

evet yarın hepimiz için çok güzel olsun musmutlu olalım lütfen

evrene mesajımı yolluyorum "yarın harika bi gün olacak" :16:

bencede tahmin edemediğimiz kadar mutlu olalım biz bile şaşıralım inşallah :)

iyi düşünelim iyi olsun.. :)

çok güzel bi pazar bizimle olacak, beklediğimiz herşey gerçekleşecek, beklenen telefonlar çalacak, aşk sözcükleri duyulacak :16:

pozitif düşüncede evrene mesajı yollayacaksınız kızlar, ama yollarken evrenin hayrına demeyi unutmayın :20: bi eğitimde öğrenmiştim ama uygulama yok :9:

pozitif düşüncede evrene mesajı yollayacaksınız kızlar, ama yollarken evrenin hayrına demeyi unutmayın :20: bi eğitimde öğrenmiştim ama uygulama yok :9:

ben kuantumla ilgili çok kitap okudum canım :)
arada uygulaması zor oluyor.

"yarın ki fotoğraf çekimimin gerçekleşmeme ihtimaline rağmen, kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum, kendimi seviyorum ve onaylıyorum" olumlamam süper oldu :16:

:9::9::9::9::9:

Kendimi seviyor ve olduğu gibi kabul ediyorum.
Ben sevilen beğenilen bir insanım, nişanlım beni çok seviyor ve hep sevicekk... aşk olumlaması yaptım. :D:D

Back