• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bende bir duş alıcam canım. iyi gelebilir.
Sende açık açık konuş bence.
Kendini de salma. Biz burdayız. en azından birbirimizi anlıyoruz.

evet iyi geliyor suya kafandaki kötü düşünceleri de at gitsin :)
saol canım sizde olmasanız napardım bilmiyom aileme de belli etmeyeyim derken daha zor olurdu..
konuşabilsek bi söyleyeceğim de var mı biz gibisi merak ediyorum..

evet iyi geliyor suya kafandaki kötü düşünceleri de at gitsin :)
saol canım sizde olmasanız napardım bilmiyom aileme de belli etmeyeyim derken daha zor olurdu..
konuşabilsek bi söyleyeceğim de var mı biz gibisi merak ediyorum..

Ne zaman dönücekki köyden acaba?

Ne zaman dönücekki köyden acaba?

değişiyo sürekli gidip geliyolar köye..köyde olmadığı zaman da pek farkı yok ki işi olmasa da sınırlı konuşmalar gerçekleştiriyoruz..neyse artık akışına bıraktık yorulduğumu fazlasıyla hisediyorum çünkü..

bişey sorcam sana sen nişanlının anne babasına; anne baba diyormusun biz nişandan sonra görüşmedik hiç telde bikaç kez konuştuk ne diyeceğimi şaşırmıştım çıkmadı ağzımdan bi türlü siz diye hitap ettim arada..en çokta ailemin yanında nasıl anne, baba dicem onu düşünüyorum :/

değişiyo sürekli gidip geliyolar köye..köyde olmadığı zaman da pek farkı yok ki işi olmasa da sınırlı konuşmalar gerçekleştiriyoruz..neyse artık akışına bıraktık yorulduğumu fazlasıyla hisediyorum çünkü..

bişey sorcam sana sen nişanlının anne babasına; anne baba diyormusun biz nişandan sonra görüşmedik hiç telde bikaç kez konuştuk ne diyeceğimi şaşırmıştım çıkmadı ağzımdan bi türlü siz diye hitap ettim arada..en çokta ailemin yanında nasıl anne, baba dicem onu düşünüyorum :/

Diyorum canım ama sürekli değil.
genelde siz diye hitap ederim.
telefon açarsam nasılsınız annecim diyorum.

evet canım öyle olucak. siz bayramda ne yapıcaksınız?

şimdilik birşey yok ortada gelirse onların gelmesi lazım..bahçe işleri başlayacaktı bu h.sonuna doğru ama belki de gelirler bu konuya sıra gelemedi ki hiç konuşmadık..
sizin nasıl olacak gelecekler mi bayramda?

şimdilik birşey yok ortada gelirse onların gelmesi lazım..bahçe işleri başlayacaktı bu h.sonuna doğru ama belki de gelirler bu konuya sıra gelemedi ki hiç konuşmadık..
sizin nasıl olacak gelecekler mi bayramda?

bayram öncesi nişanlım ve kayınvalidem gelicek işte.
Bayramdada nişanlımla birlikte akrabaları gezicez canım kısmetse.
sizde konuşun ne yapıcağınızı.

bayram öncesi nişanlım ve kayınvalidem gelicek işte.
Bayramdada nişanlımla birlikte akrabaları gezicez canım kısmetse.
sizde konuşun ne yapıcağınızı.

ne güzel kısmet olur inşallah gezersiniz..
biliyorsun malum durum iletişim problemi var bizde..gelirlerse kendi arabalarıyla 5-6 saatlik yol pek biryeri gezemeyiz bizim evde oluruz zaten diye düşünüyorum..

ne güzel kısmet olur inşallah gezersiniz..
biliyorsun malum durum iletişim problemi var bizde..gelirlerse kendi arabalarıyla 5-6 saatlik yol pek biryeri gezemeyiz bizim evde oluruz zaten diye düşünüyorum..

olsun canım yeterki beraber olun da önemli olan bu.
haftaiçi bayram hazırlıklarına başlarız artık.

olsun canım yeterki beraber olun da önemli olan bu.
haftaiçi bayram hazırlıklarına başlarız artık.

bunlar kendi düşüncem tabi gelecekler mi bilmiyorum ne tuhaf aslında..
evet annem söylenmeye başlar yine bişey yapmıom diyee :) günleri birbirine ekleyerek bayramı getirdik inşallah görmekte nasip olur :)

bunlar kendi düşüncem tabi gelecekler mi bilmiyorum ne tuhaf aslında..
evet annem söylenmeye başlar yine bişey yapmıom diyee :) günleri birbirine ekleyerek bayramı getirdik inşallah görmekte nasip olur :)

inşallahh gülümm...

iyi olmaya çalışıyorum canım sahuru bekliyorum ama gözlerim yoruldu yatsam artık diye düşünüyorum :)
sen nasılsın bakalım? :)

yat istersen tatlım yorma ..
idare ederim işte gözüm gökyüzünde .. çekimin olup olmayacağı belli değil hazırlık yapsam mı yapmasam mı bilemedim zaten içimden de gelmiyor belirsizlikleri sevmiyorum ..

inşallah iyi olucak ilkaycım. sabahki hava durumuna göre hazırlanırsın.
Hayırlısı neyse o olucak senin için.

Back