Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

selamlar taze gelincikler :)
bende temmuzda nişanlandım inşallah 2013 yazına düğün
sizlere katılmak isterim

son 28 günüm kızlarrr....28 gün sonra nişanlıdan evliye terfi edicemmmm

ben kışı yaşıyorum..
BUZDAĞININ ALTINDA ÜŞÜDÜM YALNIZ KALDIM MEVSİM GEÇSİN DİYE BEKLİYORUM....

28 gün sonra baharına kavuşacaksın canımmmmmmmmm

seninde çok kalmadı canım...bu kış geçiyor bahar geliyor tamammm :13::13: içini ferah tut...ne zor günlerden geldim ben

evet bizim de her açıldığında sonucu bulamayıp gerildiğimizle kalıyoruz...bu sefer ki en fazlasıydı...nişanlımın söylediği şekilde zor olacağını uygun olmayacağını söyleyince her söylediğim batar oldu çıkamadık içinden her kelimemiz battı birbirimize...nişanlım sinirlenip ya da üzülünce o da biraz kırıcı konuşur fakat pek kabullenmez...artık aileler bir araya ne zaman gelir belli değil ama bu saatten sonra onlarla beraber uygun bi yol bulunur diye düşünüyorum..

senin de takip ediyorum canım evle ilgili herşey ustaların hızının artması ile hayırlısıyla son bulacak inşallah :)

hoşgeldin canım buyur gel aramıza :)
ben de temmuzda nişanlandım sen başladın mı hiç hazırlıklara?

hoşbulduk canım benim
ufak tefek başladık canım
biliyorsun kız tarafına düşen ıvır zıvır ayrıntı çok var
daha çok var diyorum rahatım ama zaman çabuk geçiyor

canım düğünü haziranda yapıp evi nasıl daha sonra yerleştireceksiniz ben anlayamadım birşey kaçırmışta olabilirim okurken :26: düğünden sonra nerede kalacaksınız

hoşbulduk canım benim
ufak tefek başladık canım
biliyorsun kız tarafına düşen ıvır zıvır ayrıntı çok var
daha çok var diyorum rahatım ama zaman çabuk geçiyor

daha var tatlım alırsın yavaştan ben ocak şubat gibi başlamıştım almaya ev belli olmadığı düğüne 2-3 ay kalmadığı sürece pek birşey yapamıyor insan zaten .. şuan tek yapabileceğiniz düğün yerini belirlemek ve erken rezervasyonları takip etmek balayı için

şu an sabırsızlıkla balayına gitmeyi bekliyorum tatile çok ihtiyacım var artık

slm kızlar bende haziran sonunda nişanlandım hazırlıklara başladık bile çok şükür herşey mükemmel 2013 yazı bizim yazımız olucak inşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…