- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.061
iyisin iyi :)
ben
5 bilezik hasır takımı set takımı :)
ohh iyiymiş valla bana nişanda sadece nişanlımdan istediğim özel bişi vardı inci kolye o takıldı çünkü kp evden gitmişti durumları kötüydü falan filan nişanlımda bana inci set takmıştı ailemden babam bilezik annem kolye anneannem bileklik babannem bilezik takmıştı ky takıda bakıyodu kim ne takıyo diye görgüsüz kadın utanmada yok hiç
bizimkilerde aynısını dedi nisanlımda dört tane bi set takarım dedi bende diyorum sete bosuna para vercemize bilezik alalım satarken cünkü set para etmiyo ama bizim etraf biraz bilmis oldugu icin set alcak mecburen
anladım canım bende set gereksiz diye düşündüm yani gereksiz derken
elbette severek kullananlar vardır ben kendim takmayacağımı bildiğim için gerek duymadım
dediğin gibi ilerisi için set yerine bilezik daha iyi olacak
ama tabi kv bana günlük kullanman için kolye bilekliğin olur tabi dedi
şu an bile üç tane bilekliğim var ve hepsini takmak zorundayım
ama kıllanışlı oluyo
ooo masallah vallaa sanki sizin taraf kızz almıss bazıları para olsada takmıyo canım
ohh iyiymiş valla bana nişanda sadece nişanlımdan istediğim özel bişi vardı inci kolye o takıldı çünkü kp evden gitmişti durumları kötüydü falan filan nişanlımda bana inci set takmıştı ailemden babam bilezik annem kolye anneannem bileklik babannem bilezik takmıştı ky takıda bakıyodu kim ne takıyo diye görgüsüz kadın utanmada yok hiç
altındaa aldıı basınıı gidiyoo onlarda haklı bi yandan
aynen öyle zaten benim ky biraz sorunlu dengesizdir..nişanda misafir gibiydi hatırladıkça deliriyorum ..görüşmüyorum zaten şu an altında falan gözüm yok nişanlımla mutlu olayım yeter ha olsaydı iyi olurdu ailenin şanı şerefi (öyle derler ya) beni bağlamıyor
benim nişanda da erkek tarafı olarak bi bileklik küpe inci set küçük altın falan takıldı canım
ama bizim erken olduğu için düğüne daha çok olduğu için fazla bişeye gerek yok dedik
ama kayınvaliden çok komikmişyaptığı hoş bişey değil bizim burda düğünlerde öyle yapan çok olur
ooo sen bana yaptıklarını bi bilsen
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/569024-yine-kaynana.html
burda anlattım
ooo sen bana yaptıklarını bi bilsen
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/569024-yine-kaynana.html
burda anlattım
Allah kayınvalidee serrinden korusun benimkide kücük oglunun cıktıgı kızı över hep benim yanımda sinir olmada gel
canım gerçekten de kötü olmuş yaa
kv den mutsuz acısını senden çıkarıyo hakikaten
benim erkek kardeşim var o da nişanlı yani gelinimiz var az çok anlıyorum
yani mesela hoş olmayan davranışları olduğunda annem babam bizler hiç bi şekilde
saygısızca davranmadık daha severler bişey olduğunda yanında olurlar
ki senin hiç bi suçun yokken sana böyle yaklaşması çok kötü
ama nişanlın konusunda çok şanslısın seni savunmuş annesine
ezdirmemiş zaten onla da iyi olduktan sonra gerisini düşünme
şu an nasıl peki aranız konuşuyo musunuz
aminnn aminnn.. Nişanlımında 1 yaş büyük abisi var kız arkadaşı var onunda dengesizin teki oda onunlada görüşmüyolarmış şimdi sen düşün ky 2 gelini ile konuşmuyor ama sorarsan biz suçluyuz
evet çok kötü ve çirkin şeyler malesef... evet savunmasa zaten herşey biterdi canım ... yok görüşmüyoruz hiç,nişanlım bu konuda tamamen beni haklı görüyor zaten
yakın zamanda anlar hatasını yalnızlık başına vurur canım
sen moralini bozma aksine iyi ol nişanlılığın tadını çıkar[/QUOTE
kendi kaybetti zaten canım ben anne kız olalım isterken ki çok ta iyiydik kp evden gidene kadar gitti kadın delirdi( gerçi adamada yapmadığını bırakmıyordu küfüler,hakaretler,evden kovmalar)
dediğim gibi kendi kaybetti,düğün zamanı ev döşenirken ne yüzle gelicek benim gıdım gıdım ödediğim koltuklarımın üstünde nasıl oturucak.allah nasip ederse bebeğimi nasıl sevicek ve en önemli allaha nasıl hesap vericek bunları hiç düşünmüyor anca çamur at izi kalsınm işte
hayırdır inşallah canımm... keyfin nasıl, ailenden annen dışında kimse biliyo mu durumu, ne diyolar.? peki öteki taraftan herhangi birinden bi dönüş var mı sana konuşmak için falan, kayınvalide,peder, varsa görümce vs?İçim acıdı birden nedense.
Bir sıkıntı giriverdi kalbime.
şimdi vereceğim canım, şunu bil sırf seni mutlu etmek için vermiyorum bu oyu gerçekten içidem gelerek gerçekten öyle olduğunu düşündüğüm için veriyorum..Kızlar isterseniz bana oy verirsiniz. Sevinirim. Mutlu olucak birşeylere de ihtiyacım var aslında bu dönemde. tEŞEkkürler şimdiden.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...114-yardim-sever-kadinlar-kulubu-uyesi-3.html
o kadar haklısın belki seviyolar ama göstermedikten sonra bi işe yaramıyo ne yazık ki... kendi adıma ben kendimi eksik hissediyorum sanki tek taraflı seviyomuşum gibi bu da acı bi duygu...Benimkide öyleydi.
Çok nazik, kibardı.
Bana bakar bakar gözleri dolardı.
Aşık oldum derdi.
Hala belki seviyordur ama sevgi özveri gerektirir. Bunu anlaması gerekicek.
anladım canım aslında çokda güzel başlamış neden böyle oldu yaa
dediğin gibi belki de seni kaybetmeyeceğinden çok emindir
o yüzden böyle rahat davranıyodur
nedense biz bayanlar bi ortasını tutturamıyoruz yaa
bende nişanlımın üzerine çok giderdim çok değil haa daha yeni atlattık çok şükür
ve çok yıpratmıştık birbirimizi ama şu an eskisinden daha iyiyiz nerdeyse
o zaman kaybetme korkusunu yenilemek gerek tatlım ..aslına erkeklerin kaybetme korkusunun bitmesinde bizlerin suçu çok..arıyoruz alttan alıyoruz ayrılırsak barışıyoruz vsvsvs...
İçim acıdı birden nedense.
Bir sıkıntı giriverdi kalbime.
hayırdır inşallah canımm... keyfin nasıl, ailenden annen dışında kimse biliyo mu durumu, ne diyolar.? peki öteki taraftan herhangi birinden bi dönüş var mı sana konuşmak için falan, kayınvalide,peder, varsa görümce vs?
Canım annem ve babam biliyor aileden. Bir de bir teyzeme söyledik.
3 gün oldu işte bu konuşmayı yapalı daha arayan soran yok.
şimdi vereceğim canım, şunu bil sırf seni mutlu etmek için vermiyorum bu oyu gerçekten içidem gelerek gerçekten öyle olduğunu düşündüğüm için veriyorum..
Sağolasın canım hakkımdaki iyi düşüncelerin için.
o kadar haklısın belki seviyolar ama göstermedikten sonra bi işe yaramıyo ne yazık ki... kendi adıma ben kendimi eksik hissediyorum sanki tek taraflı seviyomuşum gibi bu da acı bi duygu...
Evet canım sevmek özveri gerektirir. Tek tarafın fedakarlığıyla yürümesi çok yorucu oluyor.
abla gelmedin ara ara geldim ama yoksun merak ediyorum seni bişey yoktur umarım :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?