- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.981
Sağol esracım dik durmaya çalışıyorum.
Allah' a sığındım.
Ve sizler de bana moral oluyorsunuz çok sağolun.
tuğçe canım sen son derece olgun birisin
bu yaşadıklarını hketmemiş olsan dahiii önüne geçilemez bi sürece girmişsin
senin için hayırlısı neyse o olsun dilerim canım benim
konuşmak istediğin her an müsait olduğumu bil
Çok sağol esracımm...
Düşünmen yeter beni.
Herşeyde bir hayır vardır.
Eminim Allah'ım benim için güzel bir hayat yaratıyor.
sen sağol güzel arkadaşım
sen çok düzgün bi insansın
en doğru kararı verdiğinden şüphem hiç yok
bundan hiç şüphem yok canm cidden herşeyde var bi hayır
nasip artık nasıl bir yol izlemen gerektiğini düşünme vakti sanırım
Ben evlilik hayalimden vazgeçmiycem canım.
zAmanı geldiğinde olucaktır Allah'ın izniyle.
Tuğçecim gezinirken gördüm ve yazmak istedim. Hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Çok emek verdiğini ve sabrettiğini biliyorum az çok. Ama karşılığını alamadın. Hataların neresinden dönersen kardır her zaman. Seni çok iyi tanımasam da yazdıklarından ve insanlara yardımcı olmandan iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum. Umarım kısa sürede senin gibi kalbi güzel, seni hakedecek biriyle tanışır, güzel bir evlilik yaparsın. Bende sözlümden ayrıldım. Zaten sorunluydu bizim ilişkimizde. Şuan karşıma çok iyi bir insan çıktı. O yüzden herşeyde bir hayır vardır diyorum ben. Dualarım seninle. Bundan sonraki yolunda hep iyi şeylerle karşılaşırsın umarım. Hiç canını sıkma.
Ahh canım çok sağoll...
Evet sabrettim hep. Ama hep bir engel çıktı.
Ve ben sartık dayanamıycak gibiydim Hem nişanlımın gel gitli aksi tavırları hem imkansızlıklar beni çok yordu.
Senin için de hayırlısı olsun canım.
Çok sevindim karşına iyi biri çıkmasına.
canım seni tanıdığım şu kadarcık kısa zamanda ne kadar temiz kalpli, iyi niyetli, vicdanlı bi kız olduğunu anladım, sen bu dünyada çok çok güzel şeyler hakediyosun ve eminim ki Allahım senin için çok güzel şeyler yazdı, çok güzel şeyler yaşatacak, şu anda yaşadığın sıkıntılar kötü birer anı olarak kalacak... sen herşeyin en iyisin en doğrusun hakediyosun, şu andaki üzüntünü çok iyi anlıyorum seve seve birinden vageçmek kadar acı veren bişe yoktur heralde ama geçecek o da kıymetini anlayacak geri dönecek zaten ve son kararın senin için en doğru karar olacak ve sen çok mutlu olacaksın... sen acını yaşa,doya doya yaşa bu da normal bi süreç ağla, arkadaşlarınla konuş at içinden üzüntüyü sonra hayatına bak... çok ama çok mutlu ol canııımmmmmmmmmm
çOK GÜZEL yazmışsın canım çok sağolll...
Allah senin de yolunu açık etsin.
Sıkıntıların son bulsun, yüzün hep gülsün.
Elimden geleni yapmaya çalıştım ama yoruldum artık.
Belirsizlik beni yordu.
Neler olucağını hiç bilemiyorum ama Allah'ım hakkımda hayırlısını versin.
Çünkü geleceği bir tek bilen ve gören O.
Duygulandırdın beni canım.
Günaydın kızlar
Abla varmı bi gelişme :44::44:
günaydııınnnn....
Nasılsın canım tuğçe ablanın derdi hepimizi üzdü malesef
İyi olmaya calisiyorum canim benim de nisanlimla ciddi sıkıntılarim var bakalim hakkimfa hayirlisi demekten baska bise gelmiyo artik elimden.. Sorma ya sorma cok uzuldum hem de yaa, beklemiyodum hep toparlayacaklarina inaniyodum ama ben nisanlisinin donecegime cok inaniyorum emin gibiyim... Sen nasilsin
Ben iyiyim tatlım allah korusun benim nişanlımla bir sorunum yokama annesi ile görüşmüyoruz malesef.... sana ne oldu peki anlatmak istermisin.Bu arada tuğçe abladan ses yok hala
Allah nazarlardan korusun tatlimm bosver siz iyi olun gerisi gelir... Ya canim nesini anlatayim bilemedim cunku artik ben de bilmiyorum neyimiz oldugunu, surekli gerginiz surekli kavga ediyoruz, bana diyoki senin yuzunden boyle oluyorum biktim kaprisinden kiskancligindan evet kabul ben kiskanc bi kizim ama o herseyi buna bagliyo olmayani bile... Bi de en son yine kavga ettik ayrilalim dedi mutlu degilim olamam seni de mutlu edemem dedi ben de tamam dedim umarim aradigin mutlulugu huzuru bulursun dedim ben bulurum da sen bulamayacaksin bu iliskinin bu hale gelmesinin sorumlusu sensin dedi bagirdi cagirdi ben de dyanamadim biseler soyledim senin yuzunden boyle oldum dedim tartisma kizisti ben elini ittirdim ben oyle yapinca o da tokat atti...sonra sinirleerim bozulup aglamaya baslayinca pisman oldu sanirim vicdan da yapti ya refleksle yaptim nolur aglama hadi unutalim herseyi falan dedi guya baristik ama iste sirf vicdan azabi cektiginden baristik eee bi de ben de kirginim hala o yuzden iyi hissetmiyorum ne zaman ayrilacagiz diye gun sayiyorum resmen... bu arada evet tugce nerelerdesin canim ses ver arada bize
Aaa doğru tamam hatırladım şimdi ..valla canım ne diyim ki o kadar bitirmişsinizki herşeyi iş tokat atmaya kadar gitmiş ne desem ki ben şimdi yalnış bişeyde söylemek istemiyorum ama bunaltmışsınız birbirinizi sanki birazcık sen fazlam yapmışsın ..kıskançlık güzeldir ama fazlası böyle bunaltır insanı... ama kıskanmanında bir sebebi olduğunu düşünüyorum ben nişanlın devamlı etrafına bakıyorsa gözü devamlı kadınlardaysa kıskanmakta haklısın .. ayrılmak kolaydır önemli olan ilişkiyi kurtarmaktır eğer gerçekten seviyorsan ve onunda seni sevdiğine inanıyorsan hala umut var demektir..otururur sakince eteğinizdeki bütün taşlarınızı dökersiniz herşeyi düzgünce konuşuruz bi ortak yok bulursunuz..yıkmak en kolayı tamır etmek baştan yaratmak en zorudur tatlım
Konustuk canim defalarca hem de... Kiskanclik yapiyorum ama onun buna oyle bi katkisi var ki, surekli geziyo tozuyo abuk subuk arkadaslari var abuk subuk hic hoslanmayacagim kizlar var etrafinda ne biliyim iki senedir birlikteyiz hala facebooka eklemedi mesela ama arada kendi bakarken goruyorum bi suru kizlar ekli onlarla fotosu var ona sorunnca onlar arkadasim ne var bunda diyo onlarla tatile bile gitti ve bunun gibi seyler iste.... Daha dun yine yapti kilo veriyorum bu ara istemdisi herkes farkinda herkes soyluyo ayy cok zayifladin bilmem ne diye ki nisanlim hep derdi kilo alma sakin diye sevmiyo cunku kilolu insani ben de bekliyorum bak ne guzel oldun kilo verdin vs tarzi bise bana sakin kilo alma hic sevmem valla alirsan ben de baska kizlara bakarim eeee o oyle deyince benim moralim bozuluyo guvenim kiriliyo kendime guenimi de kaybediyorum ona bunu anlatmaya calistigimda da ne yani gercekler bunlar yalan mi soyliyim sana zaten sana da bise soylenmiyo iyi tamam bi daha da bise soylemem deyip kestirip atiyo... En seviyorum canim hala o tokata ragmen hala seviyorum ama onun beni sevdigine zerre inancim kalmadi artik cunku o gun o kadar rahat bitsin dedi ki arkadasini aramis hatta benden once ona demis artik bitti dayanamiyorum ben diye mutsuzum seninle dedi bana sen olsan boyle konusan birinin sevgisine inanir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?