Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

günaydın kızlar
kafayı yemek üzereyim nişanlım askerde ve biz sürekli kavga ediyoruz herşeyden
napcamı şaşırmış durumdayım suanki sinirle görmeye gitmek bile istemiiyorum bu durmları yaşayan oldumu aranızda

tugcecan günaydın canım müsait olunca bana birtane melek kartı çekebilirmisin rica etsem

Son düzenleme:

Askere gitmeden önce nasıldınız canım? Önceki durumunuzu bilmediğimden tahmini yorum yapıcam haliyle işin içinde özlem,askerlikten bunalma,gurbet vs bi çok şey olabilir..bu gibi durumlarda senin biraz daha anlayışlı olman gerekiyor bence ..bende uzun dönem asker yolu bekledim bazen bizdede tartışma çıkıyordu olur olmadık şeylerden ama hepsi hasretten dolayı idi ben biraz suyuna gidince oda hemen kapatıyordu konuyu

gitmedende bazen kavgalarımız oluyordu çünkü hep ayrı şehirlerdeydik.ama askerdeyken olur olmadık şeylere kavga ediyor dün komutanla takışmış çarşı izni iptal olmuş onu anlattı sonra birden söylediğim konuşmalara takılmaya başladı kavga ettik sonra gönlümü aldı ağlayınca.ama kırgınlığımı aşamıyorum bir türlü resim yollamış bakmak bile istemedim o sinirle birazdan yada akşam arayacak bişey olmamış gibi aşkım canım cicim diye ama bende soğukluk var nasıl yenerim bu duurumu bilemdim ya

Teşekkür ederim canımm...
Ama seni merak ediyordum. Nerelerdesin?
Neler yapıyorsunn?

canımm buralardayım takip ediyorum sizi ama canım sıkkın hiç bişe yapmak istemiyorum, yazmaya bile mecalim yok gibi hissediyorum iki gündür biraz toparladım.. sorma herşey aynı hatta daha da kötüye gidiyo, geçen hafta pazar günü bu böyle gitmiyo ayrılalım dedi ben de haklısın ben de istemiyorum artık dedim ben huzurlu olmak mutlu olmak istiyorum ve seninle olmuyo dedi bana haklısın dedim umarım benden sonra bulursun istediğin huzuru mutluluğu dedim o da ama sen bulamayacaksın dedi çok öfkeliydi ben de olabilir ama yine de sen mutlu ol dedim sonra yine bi yerden kavga çıktı zaten ikimizde sinirliydik patladık bi yerden, ben elini ittirdim bağırdım çağırdım o da tokat attı o anda, sonra da pişman oldu beni ne hale getirdin ben bunu nasıl yapabildim vs diye pişman olunca da hadi unutalım herşeyi dedi güya barışmış olduk ama ben iyi değilim hazmedemiyorum o gün duyduklarımı, o gün yaşadıklarımı hala gözlerim dolu dolu oluyo hala içim kabarıyo anlatırken bilmiyorum bundan sonra ne olacak ama sanırım ki artık bitti bu işin devamı olmayacak çünkü o sırf pişman olduğu için ayrılıktan döndü eee bende de güven tamamen yıkıldı sevgisine inancım hiç kalmadı bu durumda zor artık....
sen nasılsın canım nasıl gidiyo???

canım çok normal bu ara bu kavgalar ben de asker yolu bekledim çok ama çok değişik bi psikoloji hayatımda tanıdığım en sakin en anlayışlı en kibar adam gitmiş yerine bambaşka kaba sinirli kıskanç bi erkek gelmişti ben de senin gibi uzaklaştığımı soğuduğumu hissediyodum konuşmak görmek istemiyodum ama hep alttan aldım hep sakin davrandım hiç ona bu duygusallığımı belli etmedim sonra dönünce hiçbişe olmamış gibi eski haline döndü azıcık sabret çok azz
Günaydınn herkese

günaydın canım..

aslında onun yerine koyamıyorum kendimi.ama alttanda almaya çalışıyorum.artık en ufak tartışma günlerce kafamda büyüyor.
evet çok sadık ve cok seviyor beni ama bendeki herşeyi öldürüyor.bunu böyle ddim dün akşam içimdeki herşey öldü demek ne demek ya diyede kızdı nasıl konuşcamı sastım ya

jasmine 84 bende görmek konuşmak istemiyorum suanda hayatımdan çıksa üzülmem gibi valla sende bunları hissettinmi naptın sonra bu duygular geçiyormu nasıl atlattın canım

jasmine 84 bende görmek konuşmak istemiyorum suanda hayatımdan çıksa üzülmem gibi valla sende bunları hissettinmi naptın sonra bu duygular geçiyormu nasıl atlattın canım

canım aslında sandığının aksine üzülürsün, ben senin kadar yoğun yaşamadım duygularımı biterse bitsin demedim çünkübenim hiçbi sıkıntım gerginliğim yoktu sadece ona kafam takılıyodu onunda sıkıntısının askerlik olduğunu bildiğim için alttan alabiliyodum.. ama siz şimdi nişanlısınız zaten kendi başına bi ton gerginliğin düşüncen var kafanda aslında seninde anlayışa ihtiyacın olduğun bi dönem ama bunu göremeyip aksine bi de böyle tavırlar gördüğün için sinirin tepene çıkıyo çok haklısın ama inan geçici bu günler şu anda yanında olsaydı bile emin ol bi sürü kavganız olacaktı nedense bu dönem öyle bi dönem bütün arkadaşlarım bana aynı şeyi söyledi kaç senedri birlikteyiz şu nişanlılık döneminde kavga ettiğimiz kadar kavga etmedik dediler... eee bi de senin şanssızlığın onun askerde olması... çifte gerginlik yaratıyo sizde... ama için rahat olsun hepsi geçecek, o askerden gelince çok büyük ölçüde bu duyguların uçup gidecek sinirin falan kalmayacak o da senin eski sevdiğin güvendiğin mutlu olduğun adam olacak inan bana.... ne kadar kaldı dönemsine bu arada...

tugcecan günaydın canım müsait olunca bana birtane melek kartı çekebilirmisin rica etsem

Canım tabiki böyle şeyler yaşadık biz de...
Ama her gün kavga etmezdik. aRADA bir işte.
Sizin biraz fazla olmuş ama git yanına tabi. Git bakalım nsıl davranıcak sana?
Kart çektim sana.
Kartın ışığa git diyor sana...
Karanlığı bırak. Düşüncelerinlei konuşmalarınla ışığın dünyasını yarat diyor kartın.
Kabusunu değil.
Ayrıca kartın araştır diyor. Kavga etmemek için farklı yollar farklı seçenekler denemelisin bence.

canm cok teşekkür ederim çok uzun süredir tanışıyoruz biz 6 yıl çıktık, 2 yıldırda nşanlıyız ve hep ayrı şehirlerdeydik.nişanlandığım gün sorunlar başladı.aslında sorun derken büyük bi sorumluluk çöktü üstüme doğru bir kararmı verdim acaba diye hatta opsesiflikten asırı kaygıdan psikolojik destek aldım.ama onun askı sevgisi hiç bitmedi ben hep hayatının en kıymetlisi ldum.sadece biraz kıskançlığı vardı oda ayrı şehirlerde olmamızdandı.yeri geldi ailemi kardesimi hep onun üstünde tuttum.kıskandı ama belli etmedi.simdi bile der ben asker oldum bir gözyaşı dökmedin kardesin gitti üniversiteye aynı gün ağlamaktan delirdin diye yinede hep görmezden gelir.bazen böyle soğukluk oluncada ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum.aslında bunun sebebide onun beni asla bırakmayacağını bildiğim için aşırı bir rahatlık olabilir.hayatımın ilki ve ben hiç gönül işinde ayrılık acı yada kötü insan görmedim belkide bu yüzden elimdekinin değerini çok bilmiyorum.

teşekkür ederim canım allah yardımcımız olsun.bizim ilişkimizdede o bana aşırı düşkün bazen keşke biraz ilgisiz olsada bende yakınsam onun gibi diyorum nankörüm işte.

teşekkür ederim canım allah yardımcımız olsun.bizim ilişkimizdede o bana aşırı düşkün bazen keşke biraz ilgisiz olsada bende yakınsam onun gibi diyorum nankörüm işte.

Amin canımm...
Arada dengeyi sağlıyabilseniz çok iyi olur aslında canım.

evlilik aşamasına gelirsek bi hayırlısı ile işallah evlenince de bunları yaşamayız korkar oldum evlenmekten

Uzaklıktan kaynaklanan şeyler bana göre canım.
Evlilikte de sorunlar olucaktır.
Asıl askerden döndğkten sonra iyice değerlendir izle gözlemle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…