- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.881
Teşekkür ederim canımm...
Ama seni merak ediyordum. Nerelerdesin?
Neler yapıyorsunn?
günaydın kızlar
kafayı yemek üzereyim nişanlım askerde ve biz sürekli kavga ediyoruz herşeyden
napcamı şaşırmış durumdayım suanki sinirle görmeye gitmek bile istemiiyorum bu durmları yaşayan oldumu aranızda
Teşekkür ederim canımm...
Ama seni merak ediyordum. Nerelerdesin?
Neler yapıyorsunn?
günaydın kızlar
napcamı şaşırmış durumdayım suanki sinirle görmeye gitmek bile istemiiyorum bu durmları yaşayan oldumu aranızda
Günaydınn herkese
jasmine 84 bende görmek konuşmak istemiyorum suanda hayatımdan çıksa üzülmem gibi valla sende bunları hissettinmi naptın sonra bu duygular geçiyormu nasıl atlattın canım
günaydın kızlar
tugcecan günaydın canım müsait olunca bana birtane melek kartı çekebilirmisin rica etsem
canımm buralardayım takip ediyorum sizi ama canım sıkkın hiç bişe yapmak istemiyorum, yazmaya bile mecalim yok gibi hissediyorum iki gündür biraz toparladım.. sorma herşey aynı hatta daha da kötüye gidiyo, geçen hafta pazar günü bu böyle gitmiyo ayrılalım dedi ben de haklısın ben de istemiyorum artık dedim ben huzurlu olmak mutlu olmak istiyorum ve seninle olmuyo dedi bana haklısın dedim umarım benden sonra bulursun istediğin huzuru mutluluğu dedim o da ama sen bulamayacaksın dedi çok öfkeliydi ben de olabilir ama yine de sen mutlu ol dedim sonra yine bi yerden kavga çıktı zaten ikimizde sinirliydik patladık bi yerden, ben elini ittirdim bağırdım çağırdım o da tokat attı o anda, sonra da pişman oldu beni ne hale getirdin ben bunu nasıl yapabildim vs diye pişman olunca da hadi unutalım herşeyi dedi güya barışmış olduk ama ben iyi değilim hazmedemiyorum o gün duyduklarımı, o gün yaşadıklarımı hala gözlerim dolu dolu oluyo hala içim kabarıyo anlatırken bilmiyorum bundan sonra ne olacak ama sanırım ki artık bitti bu işin devamı olmayacak çünkü o sırf pişman olduğu için ayrılıktan döndü eee bende de güven tamamen yıkıldı sevgisine inancım hiç kalmadı bu durumda zor artık....
sen nasılsın canım nasıl gidiyo???
Canım sizin ilişkiniz 1 aylık ömrü kalmış hasta bir adam gibi.
Ben öyle görüyorum.
Tokat atması çok kötü olmuş. Ne olursa olsun sinirine hakim olucak ve o elini kaldırmayacak.
Şiddet başlangıcı oluyor bu.
Bunu sineye çekme bence. Çünkü emin ol başka zaman gene yaşarsın daha şiddetlisini de...
Cesur bir adım atmalısın bana göre.
Yada bir süre ara verin, hiç görüşmeyin.
Ben böyle bir evlilik düşünemiyorum. Boşanmak çok daha kötü bence. İyi düşün yasemincim. Gerekirse psikolojik yardım al.
Yada beraber terapiste gidin.
canım aslında sandığının aksine üzülürsün, ben senin kadar yoğun yaşamadım duygularımı biterse bitsin demedim çünkübenim hiçbi sıkıntım gerginliğim yoktu sadece ona kafam takılıyodu onunda sıkıntısının askerlik olduğunu bildiğim için alttan alabiliyodum.. ama siz şimdi nişanlısınız zaten kendi başına bi ton gerginliğin düşüncen var kafanda aslında seninde anlayışa ihtiyacın olduğun bi dönem ama bunu göremeyip aksine bi de böyle tavırlar gördüğün için sinirin tepene çıkıyo çok haklısın ama inan geçici bu günler şu anda yanında olsaydı bile emin ol bi sürü kavganız olacaktı nedense bu dönem öyle bi dönem bütün arkadaşlarım bana aynı şeyi söyledi kaç senedri birlikteyiz şu nişanlılık döneminde kavga ettiğimiz kadar kavga etmedik dediler... eee bi de senin şanssızlığın onun askerde olması... çifte gerginlik yaratıyo sizde... ama için rahat olsun hepsi geçecek, o askerden gelince çok büyük ölçüde bu duyguların uçup gidecek sinirin falan kalmayacak o da senin eski sevdiğin güvendiğin mutlu olduğun adam olacak inan bana.... ne kadar kaldı dönemsine bu arada...
Canım tabiki böyle şeyler yaşadık biz de...
Ama her gün kavga etmezdik. aRADA bir işte.
Sizin biraz fazla olmuş ama git yanına tabi. Git bakalım nsıl davranıcak sana?
Kart çektim sana.
Kartın ışığa git diyor sana...
Karanlığı bırak. Düşüncelerinlei konuşmalarınla ışığın dünyasını yarat diyor kartın.
Kabusunu değil.
Ayrıca kartın araştır diyor. Kavga etmemek için farklı yollar farklı seçenekler denemelisin bence.
teşekkür ederim canım allah yardımcımız olsun.bizim ilişkimizdede o bana aşırı düşkün bazen keşke biraz ilgisiz olsada bende yakınsam onun gibi diyorum nankörüm işte.
Amin canımm...
Arada dengeyi sağlıyabilseniz çok iyi olur aslında canım.
evlilik aşamasına gelirsek bi hayırlısı ile işallah evlenince de bunları yaşamayız korkar oldum evlenmekten
Uzaklıktan kaynaklanan şeyler bana göre canım.
Evlilikte de sorunlar olucaktır.
Asıl askerden döndğkten sonra iyice değerlendir izle gözlemle canım.
canımm buralardayım takip ediyorum sizi ama canım sıkkın hiç bişe yapmak istemiyorum, yazmaya bile mecalim yok gibi hissediyorum iki gündür biraz toparladım.. sorma herşey aynı hatta daha da kötüye gidiyo, geçen hafta pazar günü bu böyle gitmiyo ayrılalım dedi ben de haklısın ben de istemiyorum artık dedim ben huzurlu olmak mutlu olmak istiyorum ve seninle olmuyo dedi bana haklısın dedim umarım benden sonra bulursun istediğin huzuru mutluluğu dedim o da ama sen bulamayacaksın dedi çok öfkeliydi ben de olabilir ama yine de sen mutlu ol dedim sonra yine bi yerden kavga çıktı zaten ikimizde sinirliydik patladık bi yerden, ben elini ittirdim bağırdım çağırdım o da tokat attı o anda, sonra da pişman oldu beni ne hale getirdin ben bunu nasıl yapabildim vs diye pişman olunca da hadi unutalım herşeyi dedi güya barışmış olduk ama ben iyi değilim hazmedemiyorum o gün duyduklarımı, o gün yaşadıklarımı hala gözlerim dolu dolu oluyo hala içim kabarıyo anlatırken bilmiyorum bundan sonra ne olacak ama sanırım ki artık bitti bu işin devamı olmayacak çünkü o sırf pişman olduğu için ayrılıktan döndü eee bende de güven tamamen yıkıldı sevgisine inancım hiç kalmadı bu durumda zor artık....
sen nasılsın canım nasıl gidiyo???
Canım sizin ilişkiniz 1 aylık ömrü kalmış hasta bir adam gibi.
Ben öyle görüyorum.
Tokat atması çok kötü olmuş. Ne olursa olsun sinirine hakim olucak ve o elini kaldırmayacak.
Şiddet başlangıcı oluyor bu.
Bunu sineye çekme bence. Çünkü emin ol başka zaman gene yaşarsın daha şiddetlisini de...
Cesur bir adım atmalısın bana göre.
Yada bir süre ara verin, hiç görüşmeyin.
Ben böyle bir evlilik düşünemiyorum. Boşanmak çok daha kötü bence. İyi düşün yasemincim. Gerekirse psikolojik yardım al.
Yada beraber terapiste gidin.
o kadar haklısın ki canım, resmen uzatmaları oynuyoruz benim inancım kalmadı artık bu ilişkiye... o cesur adımı atacak cesaretim henüz yok işin içinde ailelerin olması elimi kolumu bağlıyo ama dedim ya zaten er ya da geç bu ilişkinin sonu iyi değil... ben psikolojik yardım almayı düşünüyorum çünkü bana hep dediği senin yüzünden bu hale geliyorum oluyo madem öyle düşünüyo gideceğim bakalım doktor ne diyecek hem ilk önce ben kendim için gitmek istiyorum kendimi iyi hissetmek kendime gelmek eski ben olmak istiyorum... ondan sonrası onun bileceği iş ben teklif edeceğim birlikte gidelim diye ama faydası olur mu hiç zannetmiyorum...o hiçbir şekilde kendinde suç bulmuyo, doğru dzgün muhabbetim olmayan arkadaşı bile o gün sordu senin ailenle de sıkıntıların var dimi ben de evet deyince sen çok dolmuşsun yazık sana biraz rahatlat kendini, hatta arkamdan eşine çok üzüldüm ne kadar canı sıkılmış ne kadar dolmuş demiş ama bunu benim nişanlım AN-LA-YA-MI-YOORRRRR.....seni yüzünden güvenimi kaybettim diyorum ben bişe yapmıyorum kendi kendine yaratıyosun diyo bu şekilde hep üste çıkan bi insan benimle psikologa gelmez gelse de işe yaramaz... bakalım canım artık ben sadece kendimi düşünüyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum gerisini de akışına bıraktım Allah büyüktür o bilir benim için en iyisini en doğrusunu...
o kadar haklısın ki canım, resmen uzatmaları oynuyoruz benim inancım kalmadı artık bu ilişkiye... o cesur adımı atacak cesaretim henüz yok işin içinde ailelerin olması elimi kolumu bağlıyo ama dedim ya zaten er ya da geç bu ilişkinin sonu iyi değil... ben psikolojik yardım almayı düşünüyorum çünkü bana hep dediği senin yüzünden bu hale geliyorum oluyo madem öyle düşünüyo gideceğim bakalım doktor ne diyecek hem ilk önce ben kendim için gitmek istiyorum kendimi iyi hissetmek kendime gelmek eski ben olmak istiyorum... ondan sonrası onun bileceği iş ben teklif edeceğim birlikte gidelim diye ama faydası olur mu hiç zannetmiyorum...o hiçbir şekilde kendinde suç bulmuyo, doğru dzgün muhabbetim olmayan arkadaşı bile o gün sordu senin ailenle de sıkıntıların var dimi ben de evet deyince sen çok dolmuşsun yazık sana biraz rahatlat kendini, hatta arkamdan eşine çok üzüldüm ne kadar canı sıkılmış ne kadar dolmuş demiş ama bunu benim nişanlım AN-LA-YA-MI-YOORRRRR.....seni yüzünden güvenimi kaybettim diyorum ben bişe yapmıyorum kendi kendine yaratıyosun diyo bu şekilde hep üste çıkan bi insan benimle psikologa gelmez gelse de işe yaramaz... bakalım canım artık ben sadece kendimi düşünüyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum gerisini de akışına bıraktım Allah büyüktür o bilir benim için en iyisini en doğrusunu...
Anlıyorum canım.
Erkekler genelde karşı tarafta suç bulmaya meyillidirler.
Halbuki kendine bir baksa ondada hatalar vardır.
Sen daha fazla psikolojini bozmadan yardım al canım. Ve kendini düşün biraz.
İnşallah iyi olsun herşey senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?