• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

canım ya kıyamam askerden geleli ne kadar oldu canım ? bazı erkekler askerden geldikten sonra sudan çıkmış balığa dönüyorlar bir şeylerden dolayı umutlarını kaybediyorlar...ama sen çoook haklısın belirsizlik adamı deli ediyor bence de adam akıllı konuşun canım yani boş yere senin vaktini almasın seviyorsa o zaman bir şeyler yapmaya başlasın :34:

Canım 1 yıl olıcak işte askerden geleli.
çOK yeni değil.
Benim için ocakta birşeyler yapar diye umut ediyordum.
En azından 2014 te belki bir düğün olur dedim ama
bu ocakta yeni dükkan için para biriktiricekmiş.
Ben beklemem deyincede senin tercihin ben şuan sana zaman veremem diyor.
Bu durum seninle ilgili değil diyor.

İnan 20 lerde olsam gözümü karartıp bekliycem.
Diyelim 3-4 yıl bekledim.
Yaş oldu 34.
Yani ya anlaşamassak sonra?
Ben beklediğimle kalıcam.
Bana de ki senini çin de birşeyler düşünüyorum.
Demiyorr.
Ben de bu durumda olmak istemem ama belki işim yeni dükkanda daha iyi olur diyor.

canım kesinlikle haklısın bazı erkekler bir şeyi çok büyütüyor gözünde peki kayınvalidenle aran nasıl? yani kayınvalidenle konuşsan size destek vermez mi ?

Canım 1 yıl olıcak işte askerden geleli.
çOK yeni değil.
Benim için ocakta birşeyler yapar diye umut ediyordum.
En azından 2014 te belki bir düğün olur dedim ama
bu ocakta yeni dükkan için para biriktiricekmiş.
Ben beklemem deyincede senin tercihin ben şuan sana zaman veremem diyor.
Bu durum seninle ilgili değil diyor.

ya bu erkekler bazen çok düşüncesiz oluyor benim kızdığım bir şeyleri büyütüp sanki dünyanın sonuymuş gibi hemen karamsarlığa kapılıyorlar...yeni dükkan için para biriktirsin iyi güzel ama siizin ve geleceğiniz içinde birşeyler yapması lazım senin vaktini almaya hiç mi hiç hakkı yok...bir kere demesi gerekiyor ki aşkım bana biraz zaman ver işlerimi toparlıyım sonra işimize bakalım demesi gerekirdi sözlünün dediği şey biraz kırıcı olmuş senin tercihin demesi bile kırıcı ama bir yerden dank eder canım inşallah en kısa zamanda farkına varır bu dediğinin ne seni kaybetsin nede senin vaktini alsın...evlilik düşünmüyorsada ümit vermesin sana

canım kesinlikle haklısın bazı erkekler bir şeyi çok büyütüyor gözünde peki kayınvalidenle aran nasıl? yani kayınvalidenle konuşsan size destek vermez mi ?

Aram iyi sayılır, saygı çerçevesinde görüşüyoruz.
Bilmiyorum destek olur mu?
Yoksa oğlunu mu haklı çıkarır.
Ama o da senelerce nişanlı kalınmıycağını biliyordur herhalde.

Aram iyi sayılır, saygı çerçevesinde görüşüyoruz.
Bilmiyorum destek olur mu?
Yoksa oğlunu mu haklı çıkarır.
Ama o da senelerce nişanlı kalınmıycağını biliyordur herhalde.

mesafeli olman en güzeli oğlunu haklı çıkarması için oğlunun çok mantıklı bir şey söylemesi gerekiyor,yani dükkan parası biriktirsin okey ama bir sözlüsü yada nişanlısı olduğunuda unutmaması gerekir yani kayınvaliden bu işi uzatan kayınvalidelerden değildir inşallah bazıları sorumsuz oluyor da canım....bu arada sakın kendi aileni bu işin içine katma hani erkek tarafı yanlış düşünmesin bak bak ne kadar meraklılar kızlarını vermeye evlendirmeye diye :34:

mesafeli olman en güzeli oğlunu haklı çıkarması için oğlunun çok mantıklı bir şey söylemesi gerekiyor,yani dükkan parası biriktirsin okey ama bir sözlüsü yada nişanlısı olduğunuda unutmaması gerekir yani kayınvaliden bu işi uzatan kayınvalidelerden değildir inşallah bazıları sorumsuz oluyor da canım....bu arada sakın kendi aileni bu işin içine katma hani erkek tarafı yanlış düşünmesin bak bak ne kadar meraklılar kızlarını vermeye evlendirmeye diye :34:

Canım ben konuşurum olmassa önce.
Ailem mecbur kalırlarsa devreye girerler.
Boşu boşuna da yıllarca beni düşünmeyen birini beklemek istemem.

Canım ben konuşurum olmassa önce.
Ailem mecbur kalırlarsa devreye girerler.
Boşu boşuna da yıllarca beni düşünmeyen birini beklemek istemem.

üzülme canım sakın ne geliyorsa başımıza iyilikten ve üzüntüden geliyor ama ben inanıyorum ki her şey yoluna girecek o kadar beklemişsin ama artık sıra nişanlında oda elbet mükafatını verecektir sana karamsar olup kendini üzme ama bu konuyu sevgili kayınvalidenle de arkadaş gibi konuş hani anne böyle böyle oldu ben çok üzüldüm hani biz nereye kadar böyle takılıcaz sana hiç bir şey söylüyor mu x oğlun falan de sakın kötüleme nişanlını sadece size danışmak istedim içim içimi yiyor falan de...elbet kayınvaliden sana bir yol gösterir canım hemde nişanlının niyetini anlarsın...

Son düzenleme:
üzülme canım sakın ne geliyorsa başımıza iyilikten ve üzüntüden geliyor ama ben inanıyorum ki her şey yoluna girecek o kadar beklemişsin ama artık sıra nişanlında oda elbet mükafatını verecektir sana karamsar olup kendini üzme ama bu konuyu sevgili kayınvalidenle de arkadaş gibi konuş hani anne böyle böyle oldu ben çok üzüldüm hani biz nereye kadar böyle takılıcaz sana hiç bir şey söylüyor mu x oğlun falan de sakın kötüleme nişanlını sadece size danışmak istedim içim içimi yiyor falan de...elbet kayınvaliden sana bir yol gösterir canım hemde nişanlının niyetini anlarsın...

Sağol canım inşallahh...
Annemde böyle diyor üzme kendini diye.
kONUŞURUm canım.
Teşekkürler desteğin için.

Bu topiği ben açmıştım umutla.
Şimdi aranızdan ayrılıyorum.
Güzel bir evlilik haberiyle ayrılmak isterdim aranızdan ama olmadı.
Ayrıldığım için gidiyorum.
Şuan ne diyececiğimi bilemiyorum. Nasıl atlatırım bilmiyorum ama güçlü olmayı deniycem.

Bu topiği ben açmıştım umutla.
Şimdi aranızdan ayrılıyorum.
Güzel bir evlilik haberiyle ayrılmak isterdim aranızdan ama olmadı.
Ayrıldığım için gidiyorum.
Şuan ne diyececiğimi bilemiyorum. Nasıl atlatırım bilmiyorum ama güçlü olmayı deniycem.

tugcecanım??? nasıl yaniiiii? :53:
neler oluyor?

tugcecanım??? nasıl yaniiiii? :53:
neler oluyor?

Benim değerimi bilemedi canım.
Evlenicek zamanı hep ileri atıyordu.
Borçlarından dolayı. Şimdide farklı şeyler çıktı gene borç yapıcak.
para biriktiremiyebilirim bizim için dedi.
Yani bu 2014 tarihinin dahada ileriye atılması demekti.
Bende bitsin dedim.
O da tamam o zaman hayırlısı olsun dedi.
İtiraz bile etmedi inanabiliyormusunnnn?
Sen haklısın dedi. Senin evlenme ve annelik hakkını elinden alamam dedi.
Yolun açık olsun dedim. O da öyle dedi. Kapattık bu kadar.

Benim değerimi bilemedi canım.
Evlenicek zamanı hep ileri atıyordu.
Borçlarından dolayı. Şimdide farklı şeyler çıktı gene borç yapıcak.
para biriktiremiyebilirim bizim için dedi.
Yani bu 2014 tarihinin dahada ileriye atılması demekti.
Bende bitsin dedim.
O da tamam o zaman hayırlısı olsun dedi.
İtiraz bile etmedi inanabiliyormusunnnn?
Sen haklısın dedi. Senin evlenme ve annelik hakkını elinden alamam dedi.
Yolun açık olsun dedim. O da öyle dedi. Kapattık bu kadar.

:53: :53:

bence şu an şokta! ve ne oldugunu algılayamamış sanıyorum Böyle bir şey olabilir mi ya? hasbinallah!!!
aileler haberdar mı canım?

:53: :53:

bence şu an şokta! ve ne oldugunu algılayamamış sanıyorum Böyle bir şey olabilir mi ya? hasbinallah!!!
aileler haberdar mı canım?

Daha haberleri yok canım ama yarın haberleri olucak.
Bana herşey iyi olucak sen yeterki yanımda ol demedi diyemedi.
Bıraktı ve ben de gittim.

Daha haberleri yok canım ama yarın haberleri olucak.
Bana herşey iyi olucak sen yeterki yanımda ol demedi diyemedi.
Bıraktı ve ben de gittim.

bence o şu an sahiden bilincinde değil.. yarın muhakkak arayacaktır aradığında de ki yani müsamere çocugu değiliz benim sorumlu oldugum bir ailem var Ben bugün karşılarına çıkıp bitti derim Yarın barıştık diyemem de.. ona göre kararından emin misin telafisi olmaz de burnuna sok sorumsuzluğunu! o zaman ayyuka çıkar ne halde oldugu ne yapmak istediği..

bence o şu an sahiden bilincinde değil.. yarın muhakkak arayacaktır aradığında de ki yani müsamere çocugu değiliz benim sorumlu oldugum bir ailem var Ben bugün karşılarına çıkıp bitti derim Yarın barıştık diyemem de.. ona göre kararından emin misin telafisi olmaz de burnuna sok sorumsuzluğunu! o zaman ayyuka çıkar ne halde oldugu ne yapmak istediği..

Ben bitsin dedim zaten.
Arıycağını hiç sanmıyorum.
Gayet rahattı konuşurken zaten.
O yakında anlıycak hatasını ve iş işten geçmiş olucak.

anlar bence tugcecim sen bence azıcık daha sakin ol

Kendimi üzgün, yorgun hissediyorum.
Bugün üzgünken ben eve gelip yATmış aramADI BİLE.
Ben üzülürken o takmıyor v.s
GAYET rahattı hayırlısı olsun dedi. Ben pek arıycağını sanmıyorum CANIM.
aRASADA neyi değiştiricekki artık?

Kendimi üzgün, yorgun hissediyorum.
Bugün üzgünken ben eve gelip yATmış aramADI BİLE.
Ben üzülürken o takmıyor v.s
GAYET rahattı hayırlısı olsun dedi. Ben pek arıycağını sanmıyorum CANIM.
aRASADA neyi değiştiricekki artık?

kabahatinin sorumsuzluğunun farkına varacak belki.. telafisi olacak belki.. ne bileyim canım yaa

Back