• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ya biz nişanlandık nişanlanalı kavga etmiyoruz :S bizdemi sorun var acaba yaaa ? Bu dediğim komik gelebilir fakat iyice monotonlaştı ilişkimiz. Sevgiliykende ben çok çabaladım ilgisini arttırmak için AMA HEP AĞLADIĞIMLA kaldım. Nişandan sonra bende onun gibi oldum bende umursamıyorum artık doğru düzgün bende böyle davranınca o ilgilenir zannettim ama öyle olmadı o dahada rahat davranmaya başladı öyle ki artık kavga edecek konumuz bile olmuo olmuyo doğru düzgün konuşmuyoruz mesjalarımızda geldim gittim uyudum uyandım haberlerini vermekten ibaret oldu ilişkiyi canlandırmaya gücüm kalmadı artık hiç içimden gelmiyor ne olacak böyle bilmiyorumda açıkçası. Artık ilgilenesim neşeli olup ciilveli olasım gelmiyo hiç kızlar çünkü ne zaman ilgili davranmaya romantik sevgi dolu davranmaya çalışsam çok heyecansız cevaplar aldım bende oluruna bıraktım amA daha 2. yılımızda ve nişanlılığımın 2. ayında bu hale geldik hevessiz isteksiz heyecansız bir ilişki :( :50: ne olacak ki halimiz böyle:50:

tuğça bu konuda melek kartı çekermisin bana :(

Yapısal olarak ilgisiz biri herhalde.
Konuşmuyormusunuz hiç telefonda? Yada kaç kere konuşuyorsunuz?
Canım sana geçmiş şifası kartı çıktı.
Geçmişinle barış, onu şifalandır. Şuanda yaşadıklarının kökeni, geçmişinde yatıyor diyor kartın.
Bu kızdıysan birini affetmen anlamınada gelebilir.

Yapısal olarak ilgisiz biri herhalde.
Konuşmuyormusunuz hiç telefonda? Yada kaç kere konuşuyorsunuz?
Canım sana geçmiş şifası kartı çıktı.
Geçmişinle barış, onu şifalandır. Şuanda yaşadıklarının kökeni, geçmişinde yatıyor diyor kartın.
Bu kızdıysan birini affetmen anlamınada gelebilir.

yapı olarak çok rahat ama başlarda böyle değildi işte. başlarda hiç aklımdan çıkmıyorsun diyen insan bugün aklıma gelmedin işler yoğundu sadede bir iki defa uyandınmı diye düşündüm dedi yaa az önce be aradım bu konuyu açtım şaka yaptım bizim ilikimize nasıl yakıştırıyosun bunu deyip çıktı işin içinden
ben bu rahatlıktan çok sıkıldım artık ne yapmam gerekyor bilmiyorumda.

geçmişimle ilgili önceden böyle yapıyodu artık yapmıyo diye bağdaştırıp duruyorum bu olabilir mi acaba ?

2-3 günde bir konuşuyoruz hafta içi işten dolayı aramıyor hafta sonuda aramıyor nedenini oda bilmiyor telefonla konuşmayı zaman kaybı olarak görüyo bazen bir hafta konuşmadıgımız oluyo bu kadar aradan sonra konusuncada haliyle kavga ediyoruz ve benim ağlamamla sonuçlanıyo sonra da çözüme kavuşmadan ben çok çabuk yumuşuyorum kıyamıyorum da :50:

önceden her sabah konuşurduk ama şimdi olmuyo. onun aramasını bekliyorum aramıyo ben arayınca da bişey olması gerekiyomuş gibi davranıyo hayırdır mesajına cevap falanmı vermedim niye aradın diye tepki veriyo :50:
ve har tartışmada sen çok büyütüyorsun diyerek haklı olsam bile hep suçlu konumuna ben geçiyorum

nasıl baş edebilirm ben bununlaaaaa

yapı olarak çok rahat ama başlarda böyle değildi işte. başlarda hiç aklımdan çıkmıyorsun diyen insan bugün aklıma gelmedin işler yoğundu sadede bir iki defa uyandınmı diye düşündüm dedi yaa az önce be aradım bu konuyu açtım şaka yaptım bizim ilikimize nasıl yakıştırıyosun bunu deyip çıktı işin içinden
ben bu rahatlıktan çok sıkıldım artık ne yapmam gerekyor bilmiyorumda.

geçmişimle ilgili önceden böyle yapıyodu artık yapmıyo diye bağdaştırıp duruyorum bu olabilir mi acaba ?

2-3 günde bir konuşuyoruz hafta içi işten dolayı aramıyor hafta sonuda aramıyor nedenini oda bilmiyor telefonla konuşmayı zaman kaybı olarak görüyo bazen bir hafta konuşmadıgımız oluyo bu kadar aradan sonra konusuncada haliyle kavga ediyoruz ve benim ağlamamla sonuçlanıyo sonra da çözüme kavuşmadan ben çok çabuk yumuşuyorum kıyamıyorum da :50:

önceden her sabah konuşurduk ama şimdi olmuyo. onun aramasını bekliyorum aramıyo ben arayınca da bişey olması gerekiyomuş gibi davranıyo hayırdır mesajına cevap falanmı vermedim niye aradın diye tepki veriyo :50:
ve har tartışmada sen çok büyütüyorsun diyerek haklı olsam bile hep suçlu konumuna ben geçiyorum

nasıl baş edebilirm ben bununlaaaaa

Canım sen haklısın...
2-3 günde bir konuşmak çok az.
Anlamsız...
Siz nişanlısınız. Nedir bu mesafe?
İnsan sevdiğinle konuşmak istemezmi?
Bana da garip geldi.
Açıkça konuş yüzyüze. Sanırım rest çekmen gerekicek.

tuğçe ablam halam çağırmış apar topar çıktım
çok teşekkür ederim kart için
bizde durumlar hala aynı yaa ve daha da kötüye gidiyo sanırım:ssz:
ama takmamaya çalışıyorum
kaç gün oldu hala konuşmuyoruz

tuğçe ablam halam çağırmış apar topar çıktım
çok teşekkür ederim kart için
bizde durumlar hala aynı yaa ve daha da kötüye gidiyo sanırım:ssz:
ama takmamaya çalışıyorum
kaç gün oldu hala konuşmuyoruz

Rica ederim canım...
Aramıyormu seni?

yani bilmiyorum ama sanırım hiç aramayacak artık gibi hissediyorum
ama arasada eskisi gibi olurmuyuz ablacım ne dersin:59:
sevindim ablacım iyi olmana

Çokmu kırgınsın canım ona?
Valla o anlaşmanıza bağlı. Kalbini alırsa olabilrisiniz.
Bu durumla ilgili kart çektikmi bugün sana canım?

Çokmu kırgınsın canım ona?
Valla o anlaşmanıza bağlı. Kalbini alırsa olabilrisiniz.
Bu durumla ilgili kart çektikmi bugün sana canım?

evet çok kırgınım ama eminim o da bana kırgındır
hatta konuşmaya başladığımız da
kendini hep haklı görür
evet ablacım çekmiştik
ama benim içim artık hiç güzel şeyler hissetmiyo yani

evet çok kırgınım ama eminim o da bana kırgındır
hatta konuşmaya başladığımız da
kendini hep haklı görür
evet ablacım çekmiştik
ama benim içim artık hiç güzel şeyler hissetmiyo yani

Nerden anladın canım?
Belki o da kırgındır çok.Sonuçta resmi olarak bitti ayrıldık dediniz mi?

Nerden anladın canım?
Belki o da kırgındır çok.Sonuçta resmi olarak bitti ayrıldık dediniz mi?

hayır demedik abla ama bu tartıştığımız konuda ki davranışları
beni çok üzdü yani o hep der ki biz ne kadar kötü tartışsak küssek de
ayrılık düşüncesini asla aklıma getirmedim getirmem de der yani
ama bu en son tartışmada ki davranışları bana tam aksini düşündürüyo

hayır demedik abla ama bu tartıştığımız konuda ki davranışları
beni çok üzdü yani o hep der ki biz ne kadar kötü tartışsak küssek de
ayrılık düşüncesini asla aklıma getirmedim getirmem de der yani
ama bu en son tartışmada ki davranışları bana tam aksini düşündürüyo

Canım bekle bakalım madem.
Sendenmi bekliyor acaba aramanı?
Çünkü küslük bu kadar uzamaz.
En fazla 1-2 gün diye düşünüyorum.