• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

sen benden daha eskiymişsin canım.
Ama çok uzun gelmeye başladı artık
bu süreç gerçekten çok zormuş...

Haklısın canım biraz öyle bir süreç...
Benim birde bu 8 aydan önce 8 ayda söz dönemim oldu.
toplam 16 ay yani.
Benim daha da vakit var ama Allah bir şekilde sabrını veriyor canım.

Aaaa kötü olmuş canım ama bazen hakediyorlar.
Canım kartın güç sende diyor :)
Gücünü eline al.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Bu Yaradan'ın sana verdiği gerçek güçtür.
Onun yaşamındaki herşeyi dönüştürebileceğini ve dilediğin herşeyi kolayca gerçekleştirebileceğini bil.

aynen doğru diyor şekerim güç bende :) ben kazandım.. biraz çazgırlık yaptım ama :=)

Az kalmış canım. Hayırlı olsunn :)

Allahım bu günleride mi görücektim artık insanlar az kalmış diyolar Gerçekten az kaldı sanırım :9:
Biz zaten 6 senedir çıkıyoruz bide nişanlılık evresi uzayınca hiç bitmiycek gibi geliyo insana sanki çok uzakmış gibi :34:

Allahım bu günleride mi görücektim artık insanlar az kalmış diyolar Gerçekten az kaldı sanırım :9:
Biz zaten 6 senedir çıkıyoruz bide nişanlılık evresi uzayınca hiç bitmiycek gibi geliyo insana sanki çok uzakmış gibi :34:

Seni anlıyorum canım...
Evet az kaldı gerçekten. İnan artık :)
Darısı başıma diyim :)

kızlar herkese selam
sevdamevsimi hoşgeldin canım hayırlı olsun
kızların dediği gibi daha yenisin
benim iki yılı geçti nişanlanalı tabi bir yıl da öncesi var
ama eğer durumlarınız müsaitse kesinlikle ama kesinlikle uzatmayın derim :19::1:
çok zor oluyo çünkü

evet kesinlikle durumunuz varsa hemen yapın düğünü, biz hiç etmediğimiz kadar çok kavga ettik bu nişanlılık evresinde Hemde tamamen bizim dışımızdaki faktörlerden dolayı ... Etmeyede devam ediyoruz :9:

evet kesinlikle durumunuz varsa hemen yapın düğünü, biz hiç etmediğimiz kadar çok kavga ettik bu nişanlılık evresinde Hemde tamamen bizim dışımızdaki faktörlerden dolayı ... Etmeyede devam ediyoruz :9:

Bizdede kavga oluyor canım.
Emin ol herkeste kavga oluyor. :)
İmkanım benim var ama şuan nişanlımın yok.
Bu nedenle beklemek durumundayım.

kızlar herkese selam
sevdamevsimi hoşgeldin canım hayırlı olsun
kızların dediği gibi daha yenisin
benim iki yılı geçti nişanlanalı tabi bir yıl da öncesi var
ama eğer durumlarınız müsaitse kesinlikle ama kesinlikle uzatmayın derim :19::1:
çok zor oluyo çünkü

Merhaba canımm...
Nasılsınn?

ya biz nişanlandık nişanlanalı kavga etmiyoruz :S bizdemi sorun var acaba yaaa ? Bu dediğim komik gelebilir fakat iyice monotonlaştı ilişkimiz. Sevgiliykende ben çok çabaladım ilgisini arttırmak için AMA HEP AĞLADIĞIMLA kaldım. Nişandan sonra bende onun gibi oldum bende umursamıyorum artık doğru düzgün bende böyle davranınca o ilgilenir zannettim ama öyle olmadı o dahada rahat davranmaya başladı öyle ki artık kavga edecek konumuz bile olmuo olmuyo doğru düzgün konuşmuyoruz mesjalarımızda geldim gittim uyudum uyandım haberlerini vermekten ibaret oldu ilişkiyi canlandırmaya gücüm kalmadı artık hiç içimden gelmiyor ne olacak böyle bilmiyorumda açıkçası. Artık ilgilenesim neşeli olup ciilveli olasım gelmiyo hiç kızlar çünkü ne zaman ilgili davranmaya romantik sevgi dolu davranmaya çalışsam çok heyecansız cevaplar aldım bende oluruna bıraktım amA daha 2. yılımızda ve nişanlılığımın 2. ayında bu hale geldik hevessiz isteksiz heyecansız bir ilişki :( :50: ne olacak ki halimiz böyle:50:

tuğça bu konuda melek kartı çekermisin bana :(

aynı bildiğin gibi ablacım sen nasılsın
bende bi kart istiyodum yaaa

Bende iyiyim canım sağol.
Evdeydim tüm gün.
Canım kartın ışığı yarat diyor sana.
Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını rahat.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.
Tüm ağırlığı, sıkıntını güzel bir nefesle meleklerine ver.
Sonra içinde bulunduğun duruma ve ortama sevgini akıt.
Bil ki o ışık heryere ve herkese yayılacak.
Ve senin dünyanı ve yaşamını aydınlatacak.
Işığı yarat canım.

Back