- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.581
çok ağlıyorum bi çare arıyorum bulamıyorum bi türlü ilaçda kullanmak istemiyorum napıcam bilemiyorum nişanlım öyle deli ediyor ki bazen
Bugün bir amcanın yanında sohbet arasında benim terslediğimi düşünüp o da beni tersledi.
ne alaka. sen bilmessin, konuşma dedi.
ayrıca sinirlenince ağzından çıkan lafları bilmiyor.
sonra özür diledi, sevdiğini söyledi.
Telefonla konuştuk falan. Ama bilmiyorum ki...
ağzından çıkan lafları bilmiyorsa kötüymüş gerçektende. oda çok sinirleniyor galiba canım
ama annen doğru demiş yüzük meselesi ciddi bi konu. sonradan üzüleceğin şeyleri yapma canım
kötü söz kullanmaz ama bu aralar çok sinirli alttan almaya çabalıyorum ama o beni anlamaya çalışmıyor
Evet öyle günler yaşamıştım bende.
Benimki bazen bana laf arası söyler aptal, salak gibi şeyler.
Ağzı alışmış. Böyle olunca ben de ona söylüyorum.
Daha çok işyerinde oluyor.
Bilmiyorummm...
seni de anlıyorum.
ne kötü ama değil mi.. insan saygılı olmalı sevdiceğinee..
of karmakarışığım hem çok seviyorum hem üzülüyorum eskisi gibi olmamızı o zamanlarımızı öyle çok istiyorum ki
eskiden daha ilgiliydi gözümün içine bakardı kavga ettik mi elinde çiçeklerle gelir gönlümü almadan uyumazdı.şimdide ilgili hakkını yemem asla ama kavga ettik mi eskisi gibi değil hiçbişey yapmıyor yatıp uyuyor sabah arayıp özür diler öylece kapanır konu eskisi gibi konuşamıyoruz artık
işle ilgili stresi var evet.ve bu bana yansıyor bazen yaptığım şakalara bile ters cevap veriyor ben napıcağımı şaşırıyorum.tek isteğim onun sevgisi bu aralar öyle monoton öyle soğuğuz ki geceleri uyuyamıyorum düşünmekten
konuştuk zaten canım ya ona zaman vermemi istedi düzelicem farkındayım yaptıklarımın diyor öyle ani tepkileri varki seve seve alttan alıyorum sadece gönlümü alsın benide anlasın istiyorum ama işte bu aralar olmuyor
kızlar üzgün mutsuzlar kadrosunda bana da yer açın
o kadar kötüyüm ki ölsem şu an hiç üzülmem
moralim çok bozuk yaa canım hiç bişey istemiyo artık hiç bişey umrumda değil benim
Ne oldu bu gece bize yaa?
Dolunaydanmıdır nedir?
Sana ne oldu canım? Kavgamı ettiniz sizde?
Ben bugün öyle oldum dükkandan çıkınca. yanımda deli vardı hiç korkmadım.
karşıdan karşıya geçerken ürkerdim hiç ürkmeden attım kendimi yola.
kalp acısı hiçbirşeye benzemiyor.
aynen öyle ablacım bütün gün nasıl dolaştığımı bildiğim için tahmin edebiliyorum
çok kötü kavga ettik bizde
zaten görüşemiyoruz da
biraz zor bizim aramızın düzelmesi
ama inşallah senin nişanlınla aran düzelir ablam
kızlar arası kötü olan herkesin düzelir inşallah çok kötü bişey çünkü
hiç bişey dindirmiyor acını sinir öfke sevgi aşk soğuma bütün duygularım birbirine girmiş durumda
ne hissettiğimi hiç bilmiyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?