Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

canım aralığın 16 sında benim düğünüm olacak inşallah.gelinlik hariç herşey hazır evim eşyalarım düğün salonu sadece gelinlik kaldı onuda alıcaz inşallah eksik kalmicak

Tuğçe Abla canının sıkkın olduğunu gördüm ve hemen geldim neyin var hayırdır ne oldu yine ?

Merhaba canım. Nickini değiştirmişsin.
Sıkkındım ama şimdi slow yabancı müzik açtım relax durumlara geçiyorum.
gene sürtüştüm biraz. ondan kızgındım canım.
o da diyor ben senle kavga etmek istemiyorum.
Kendin kavga çıkartıyorsun diyor. Olabilir belki arada sinir katsayım artıyor canım.
Sen nasılsın pilelipirem :)

Hoşgeldin canım...
Benim daha belirli değil düğün tarihim.
hazırllık yapan arkadaşlar yardımcı olucaklardır.
ama sen şimdiden başla bence.

canım aralığın 16 sında benim düğünüm olacak inşallah.gelinlik hariç herşey hazır evim eşyalarım düğün salonu sadece gelinlik kaldı onuda alıcaz inşallah eksik kalmicak

40 gün kalmis sadece, heyecan da yavas yavas artiyodur. Simdiden cok muutluluklar sana.
Peki ne zaman basladin canim hazirlanmaya, evini ne zaman tuttun, esyalarini ne zaman aldin? Belki biraz özel sorular ama kusura bakma, ne zaman ne yapmam gerektigini planlayamiyorum ben.

Hayırlı olsun. Tebrik ederim şimdiden.

Hoşgeldin canım...
Benim daha belirli değil düğün tarihim.
hazırllık yapan arkadaşlar yardımcı olucaklardır.
ama sen şimdiden başla bence.

Hosbuldum :)
Ben de baslayayim diyorum ama ne ile baslayacagima pek karar veremiyorum.
O yüzden bi akil alayim dedim, neyi ne zaman yapayim diye.
Mesela simdiden elektronik esyalari bi yerlere koymak bence cok sacma, ev tutup 7 ay bosuna kira ödemek de... Ama bi taraftan da korkuyorum son iki aya birakirsam, yetismeze diye...

Abla şu aralar seni gözlemliyorum ; mesela ortada bir sorun yok fakat sen sorun yaratmak için çabalıyormuşsun gibi geldi .Yapma böyle.Can sıkıntını karşı tarafa yansıtma .Bu yaptığın bir zaman sonra seni ve nişanlını yıpratır.Neye sinirlendin diye sorsam bilmiyorsundur.Evet ablacım nick değiştirdim sonunda oldum pileli. İyi diyelim iyi olalım
Seni online görmüşken bir uğrayayım dedim buraya.Sıkma canını . Takma kafana hiçbir sorunu.Evlilikmiş,işmiş,güçmüş biraz rahatlı

Haklısın canım büyük eşyaları ev tuttuktan sonra alırsın.
onları nerde tutucağında sorun zaten.
siz şubat gibi halledersiniz ev işini canım.
Şimdiden ev tutmak mantıklı değil.

ammiiiinnnn canım darısı en kısa zamanda başına inşallah..heyecanmı anam ölüyom ya heyecandan biraz üzüntü fakat çok mutluyum allaha şükür...yok canım olurmu yrdımcı olabilirsem ne mutlu bana..canım ev tutmak biraz uğraştırdı 2 aydır hazırlık aşaması derken 1 hafta oldu evi tutalı cuma günü eşyalarımı aldık düğün salonum 2 ay önce tututldu bu hafta sonu gelinlik alınacak...seninkide hayırlı olsun şimdiden tatlım

hayırlı olsun

Sağol canım benimle ilgilendiğin için.
Babasıyla sorunu olduda maddi olarak ona sinirlendim.
Sonra buna söylendim bu da kapatıyorum hoşçakal dedi kapattı.
Kızdığım bu oldu işte.
Akşamda aramayınca iyice dellendim.
sonra aradım bağırdım çağırdım sonra rahatlıyabildim ancak.

kavga etmemek için kapamıştır telefonu.Babasıyla sıkıntısı devam ediyor umarım aralarını en kısa zamanda düzeltirler

kavga etmemek için kapamıştır telefonu.Babasıyla sıkıntısı devam ediyor umarım aralarını en kısa zamanda düzeltirler

Onların araları düzelmez canım.
Yani gene telefondan telefona bayramlarda konuşuyorlar.
Ama babası babalık görevlerini yapmıyor.
O nedenle olcak iş değil bana göre.
O adama çok kızgınım zaten yaptıklarından ötürü.
Nişanımıza bile gelmedi.

Olsun zamanın ne getireceği belli olmaz bi umuttur belki düzelir

Haklısın canım büyük eşyaları ev tuttuktan sonra alırsın.
onları nerde tutucağında sorun zaten.
siz şubat gibi halledersiniz ev işini canım.
Şimdiden ev tutmak mantıklı değil.

Zaten daha nerede oturacagimiz bile belli degil. Ama iste böyle uykusuz gecelerde insan düsünüp deli oluyor. :)

Tesekkürler canim :)
SImdilik gec kaldigim bir sey yok gibi öyleyse. Yilbasindan önce hic ev ve esya ile ugrasmayayim o zaman ben.

Gelinligini hazir mi alacaksin, diktirecek misin? Ben gelinlik bakmaya basladim bile, tabii onun da yeni modelleri filan cikar diye son aya birakacagim. Ama simdilik begendiklerimi ekleyeyim, fikir alisverisi olur. :)

http://www.gelinlik21.com/cache/2013-gelinlik-modelleri/bg_5116-007.jpg_580.jpg

http://www.gelinlik21.com/cache/2013-love-gelinlik-koleksiyonu/03.jpg_580.jpg

Yorumlarinizi bekliyorum :)

Birinci gelinliği ben çok beğendim çok şık ve zarif duruyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…