- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #5.001
Günaydın Kızlar nasılsınız iyi bir hafta diliyorum herkese....
Tünaydın canım...
İyiyiz sen nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar nasılsınız iyi bir hafta diliyorum herkese....
hoşbullduuk..evlimisin peki şimdi:)
tugcecancım çok haklısın ama erkeklerin bu belirsizlikleri kızları yoruyor biraz sabır diyeceğim sana( ben 4 yıldır nişanlımdan neler çektim okulu vardı okudu 2. üni okıcam dedi onada tamam dedim iş bulayım para biriktrym dedi oke dedim ailemle kavgalıyım seni daha onlara söyleyemedim dedi onada sesim cıkmadı bi ara çok parasız kaldı onada gıkım cıkmadı bu daha bir kısmı şimdi ise en zoru asker bekliyoırum geldgnde gdioruz nikah tartihi almaya dahada yetti yani çocukmuyum hep rötar yapıo daha artık söz hakkı bende :))) sende sanırım biraz bekleme aşamasındasın allah kolaylık versin kuşummm
bir kaç gundur giremıyorum kızlar..işlerim cok yogun..
nasılsınız?..
ben cok kotuyum..cok da sinirli![]()
hayır değilim, nişanlıyım. ağustosda evlenicez inşallah. senin düğün tarihi belli mi?
canım benı burda bilen bilir..hayat dolu.. güleç biriyim..
ama nişanlımın ailesi artık cıldırtıyor beni..
cizelgeme bakarsan 29 hazıranda planlanan dugun eylule ertelendi..
neymiş trabzondakiler cay toplarmıs gelemezlermiş dugune..
14 ay nişanlı kalınır mı yaa??
ustelik uzagız bırbırımıze..
kendi kızları 7 ay nişanlı kaldı dip dibeyken..
sevgiliyken bişey olmuyor da..nişan olunca seytan cok girer araya..
bu sebepten uzamaz hayırlı iş..
madem oyle deselerdi nişanı kısın ya da ilk baharda yapardık dimi..
sinir oluyorum artk
kızlar inanın sadece bu başlık için buraya üye oldum..hem çok mutluyum hem "bunaldım". eee nişanlıyım :) garip duygular içindeyim.yardııımm
belliii :)7 nisan inşallah, düğün yerimizi falan ayarladık,, uzadıkça yıpranıyor değilmi ilişki..
Ne oldu canım anlatabilirsin?
Tünaydın canım...
İyiyiz sen nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar?
neler oldu aslında çok uzun canım,işin özü beni arkadaşlarımla bile paylaşamıyor.. ve eski erkek arkadaşımın yaptığı aptalca tacizlerden dolayı,bunaltıyor.iş yerinde nereye gidersen haber et diyor. günde en az 20 defa arıyor,ondan benim aramama fırsat kalmadığından ,, ben arayamıyorum ve beni merak etmiyorsun gibi kaprisler,,zaman zaman çok boğuluyorum ama hayatımda hiç kimse belki annem bile beni onun kadar düşünmemiştir.
Tuğçe cim iyiyim bende hazırlıklar tam gaz devam bu hafta iç çamaşırı pijama takımı falan aldım nişanlım da duşa kabini taktırdı sadece çocuk odası dediğimiz odamız boş oraya da yetiştirebilirsek baza ve puf minder alacağız. İnşallah evlenmeden alabiliriz.
Bu hafta sonuda temizlik var annem yengem falan temizleyeceğiz...
normalde kızlar ilgisizlikten yakınır canım seninkide çok kıskanç demekki.
sana nefes aldırmıyordur doğru.
onunla bunu konuşabilirsin.
umarım çok sinirli değildir.
en kotusu de ramazanı yıne bu ıs yerınde gecırmek..
patron ramazanda asırı sınırlı oluyor..etmedıgı hakaret kalmıyor..
yıne bu stresı cekıcem yazık ki..
planladıgım hersey alt ust oldu[/QU
okadar sıkma canını ama ya, Allah nasıl isterse onu yaşıyoruz..olduğu kadar olmadığı kader unutmaa..
en kotusu de ramazanı yıne bu ıs yerınde gecırmek..
patron ramazanda asırı sınırlı oluyor..etmedıgı hakaret kalmıyor..
yıne bu stresı cekıcem yazık ki..
planladıgım hersey alt ust oldu![]()
değil canım şükür,, hazırlıkların ne aşamada