• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

hahahahahah gece gece güldürdünüz beni sıkıntıdan ağda yapmayı düşünenide ilk defa görüyorum :1:

Evet değiştir değiştir giy sen :)
benimde nişanlığım gelinlik gibiydi.
herkes kuyruğuma basıyordu.
içinde durmak zor zanaat :)
ağda mı bu saatte? :1::1:

Gülmeyin ya, can sikintimin büyüklügünü anladiniz ama simdi.:9:

Evet ya gelinligi tasimak da ayri sorun, gelinlik satan yerlerde gelinlikle dügünde ayakta kalma kursu varmis bu arada :P

kızlar ben de yeni nişanlandım nisanda düğünümz var nasipse hepimiz için zaman hemencecik gecsin inşşş:)

Tebrik ederim canim. Bak ben 1 yildan fazla nisanli kalmis olacagim. Sen yine sanslisin. Bazen hemen gecin istiyorum, bazen de zaman yavaslasin son bekar günlerimin tadini cikarayim diyorum. :76:

Gülmeyin ya, can sikintimin büyüklügünü anladiniz ama simdi.:9:

Evet ya gelinligi tasimak da ayri sorun, gelinlik satan yerlerde gelinlikle dügünde ayakta kalma kursu varmis bu arada :P

Benim o kursa ihtiyacım kalmadı pek.
Nişanda tecrübe kazandım epey. :)
eteğimi kurtarmaya çalışıyordum hep oynarken. :)

Sizin can sıkıntınızın büyüklüğü da epey bi varmış :ssz:

Simdi sükrettin mi haline, bak neler var :P

Benim o kursa ihtiyacım kalmadı pek.
Nişanda tecrübe kazandım epey. :)
eteğimi kurtarmaya çalışıyordum hep oynarken. :)

Benim nisanligim kisaydi, hatta düsündüm de hayatim boyunca hic uzun etegim olmadi benim. :(
Kurstan yaralanacagimi sanmiyorum da, evde denemelerim olacaktir kesin. :)

Tebrik ederim canim. Bak ben 1 yildan fazla nisanli kalmis olacagim. Sen yine sanslisin. Bazen hemen gecin istiyorum, bazen de zaman yavaslasin son bekar günlerimin tadini cikarayim diyorum. :76:

sağol canım aslında ben de öyle esyalar, mobilyalar, gelinlik...derken zaten nasıl gectiğini de anlamıcz inşallah güzel bi şekilde gecer bu kalan zamanımız güzel başlarız hepimiz yeni hayatlarımıza inşşş:):16:

Simdi sükrettin mi haline, bak neler var :P

Benim nisanligim kisaydi, hatta düsündüm de hayatim boyunca hic uzun etegim olmadi benim. :(
Kurstan yaralanacagimi sanmiyorum da, evde denemelerim olacaktir kesin. :)

evet dene canım.
evde yaptıysanız nişanı kısa olması normal.
ben salonda yaptığım için uzun terih etmiştim.

Toplam 16 kullanıcı okuyor mu yazdı ben mi yanlış gördüm? :27:

Kızlar uykum geldi...
Bugün güzel bir gün olsun inşallahh hepimiz için.
Sevgiyi, bereketi, bolluğu, mutluluğu yaşıyorum ve kabul ediyorumm...
iyi uykularrr... :16:

Anladım canım güle güle kullanın.
Haftasonu da işiniz yoğun kolay gelsin canım.
Darısı başımıza... :)

İnşallah canım darısı tüm bekleyenlerin başına Aminnnnnn....

bircan ben de sewnın gibi su hazırlıgımızı yapıyoruz dıyebılecek miyim acaba?
:31:

Diyeceksin tabi ya o ne demek öyle.... O gün de gelecek sen gelişmelerden haberdar et bizi unutma tamam canım benim....

Günaydın Kızlar...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

Yanlış hatırlamıyorsam haziranda düğünü olacak biri vardı hazırlıklarını ocaktan sonra yapmaya başla canım Beyaz eşyanı falanda alabilirsin aldığın mağaza da bekletiyorsun alırken yeni modeli çıktı ise onu alabiliyorsun..

Benim düğünde 8 Aralıkta hazırlıklarım devam ediyor ama ufak tefek eksiklikler olacak gibi bakalım...Hayırlısı olsun hepimiz için.

düğün tarihim belli değil ama beğendikçe alıyorum birşeyler canım.
Bernardoya dadanmış durumdayım. onların tasarımı çok hoşuma gidiyor çünkü.
senin ne durumda hazırlıklar?

bende aynen bernardo sponsorum:) bi çok şeyimi tamamladm, son aşamada alıncaklar var onları bekletiyorum artık.. ama kına için değişik şeyler düşünüyorum. senin de kafanda varsa senden de akıl alabilirim..

Back