• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

en kotusu de ramazanı yıne bu ıs yerınde gecırmek..
patron ramazanda asırı sınırlı oluyor..etmedıgı hakaret kalmıyor..
yıne bu stresı cekıcem yazık ki..:14:
planladıgım hersey alt ust oldu:14:

Canım üzülme...
Allah'ın senin için düşündüğü iyi şeyler var demekki...

iyiyim canım bende..

Allah iyilik versin canım.
Ben gerildim bugün biraz.
Nişanlım babasıyla işini ayırmıştı.
Şirketteki hisselerini babası ondan istedi o da devretti direk para almadan.
onunla uğraşmak istemiyorum dedi.
birsürü de borcu var. boğuldum artık onun sorunlarından.
bir de telefon açtım temin. yanında yandaki dükkan sahibi varmış.
ben konuşurken kapatıyorum ben hoşçakal diye kapattı.
bende msj yazdım. hiç yanımda olmuyorsun diye.
o da bana dır dır yapıyorsun demiş gene.
Şu dırdır lafına o kadar gıcık oluyorum ki anlatamam.

Allah iyilik versin canım.
Ben gerildim bugün biraz.
Nişanlım babasıyla işini ayırmıştı.
Şirketteki hisselerini babası ondan istedi o da devretti direk para almadan.
onunla uğraşmak istemiyorum dedi.
birsürü de borcu var. boğuldum artık onun sorunlarından.
bir de telefon açtım temin. yanında yandaki dükkan sahibi varmış.
ben konuşurken kapatıyorum ben hoşçakal diye kapattı.
bende msj yazdım. hiç yanımda olmuyorsun diye.
o da bana dır dır yapıyorsun demiş gene.
Şu dırdır lafına o kadar gıcık oluyorum ki anlatamam.

peki neden babası böyle yapıyor ya.. evladının yanında olması lazımken. üzülme canım sevgilim banada diyor dır dır yapma dırdır yapmaktan bıkmıyorsun diye ama sorunun ana kaynağı kendisi.. benım konuşmamın sebebı ooluyor bunu anlamak ıstemıyor.

peki neden babası böyle yapıyor ya.. evladının yanında olması lazımken. üzülme canım sevgilim banada diyor dır dır yapma dırdır yapmaktan bıkmıyorsun diye ama sorunun ana kaynağı kendisi.. benım konuşmamın sebebı ooluyor bunu anlamak ıstemıyor.

evet canım bizi kızdırıyorlar ki bizde konuşuyoruz.
Susalımmı hep yani?
dırdır lafı hiç hoşuma gitmiyor gerçekten.
Babası destek olması gerekirken köstek oluyor.
Ne biçim insanmış, ne biçim babaymış anlamadım.
Allah görsün. Çok kızdım.

evet canım bizi kızdırıyorlar ki bizde konuşuyoruz.
Susalımmı hep yani?
dırdır lafı hiç hoşuma gitmiyor gerçekten.
Babası destek olması gerekirken köstek oluyor.
Ne biçim insanmış, ne biçim babaymış anlamadım.
Allah görsün. Çok kızdım.

eğer öyle ağzı dili olmayan birini bulurlarsa bizede söylesinler.. anca sağır dilsiz bulmalılar .. ben sevgilimin ailesine bakıyorum okadar destekler ki birbirlerine.. inşa nişanlının babasına ihtiyacı olmadan işlerini yoluna sokar canım ya.

Son düzenleme:
eğer öyle ağzı dili olmayan birini bulurlarsa bizede söylesinler.. anca sağır dilsiz bulmalılar .. ben sevgilimin ailesine bakıyorum okadar destekler ki birbirlerine.. inşa nişanlının babasına ihtiyacı olmadan işlerini yoluna sokar canım ya.

İnşallah canım öyle olur.
Bazen onun sorunlarından boğuluyorum.
Kızgınlığımın geçmesini bekliyorum.
Maşalalah canım ne güzel.
Bizim ailelede herşey yolunda çok şükür.
ama nişanlımın cephesinde durum karanlık.

anlıyorum. sorunlar seni sarıyor sürekli bir engel teşkil ediyor ve sıkılıyorsun..

İyi şeyler düşünmek istiyorum canım.
Bazen oluyor işte böyle karamsar düşünceler.
senin askerin nasıl?

ara ara geliyor insana işte sonra unutuyorsun. takılma banada oluyor . öyle karamsarlaşıyorum nefret ediyorum herşeyden ama sonra geçiyor. takılmamaya çalış kafanı dağıt

ara ara geliyor insana işte sonra unutuyorsun. takılma banada oluyor . öyle karamsarlaşıyorum nefret ediyorum herşeyden ama sonra geçiyor. takılmamaya çalış kafanı dağıt

kafamı dağıtmak için okey oynuyorum zaten.
telefonumu da titreşime aldım.
biraz kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var.

şöyle bir göz gezdirdimde yazılanlara, strese girmişsin sanki biraz. sıkıntı birike birike iyice canını sıkmış :( birazcık özle nişanlını, özleyince kızgınlığın geçer :1: birde kendini kötü hissettiğinde, dahada kötüsünü düşün. çünkü hep iyisini düşündükçe ben çıkamıyorum işin içinden. ne bileyim en azından sevdiğin insan hayatında olduğu için mutlu ol, işsiz olmasındansa kaçanı kovaladığı için çalışıp çabaladığı için anlayış göster vs... şimdi nişanlında strese girmiş, iş güç kolay değil, oda bunalmış belliki. gık desen adı dırdır olur. valla en iyisi susmak, tamam hayatım haklısın demek de bende yapamıyorum işte. zıtlaşınca daha kötü, kavga edip üzülen ben oluyorum (ondan vazgeçmeyeceğime göre), idare etmek zorundayın anlıycan :130:

sorunlar yoruyor seni. evlenmenizde işin oturmasına bağlı.. ama içini ferah tut sen herşey hallolur hayırlısıyla

İnşallah canım.
Arada sinirleniyorum işte.
Kendime adaçayı yaptım, bir de animasyon filmi açtım.
Biraz daha rahatladım.
Evet canım zamanla hallolur inşallah.

şöyle bir göz gezdirdimde yazılanlara, strese girmişsin sanki biraz. sıkıntı birike birike iyice canını sıkmış :( birazcık özle nişanlını, özleyince kızgınlığın geçer :1: birde kendini kötü hissettiğinde, dahada kötüsünü düşün. çünkü hep iyisini düşündükçe ben çıkamıyorum işin içinden. ne bileyim en azından sevdiğin insan hayatında olduğu için mutlu ol, işsiz olmasındansa kaçanı kovaladığı için çalışıp çabaladığı için anlayış göster vs... şimdi nişanlında strese girmiş, iş güç kolay değil, oda bunalmış belliki. gık desen adı dırdır olur. valla en iyisi susmak, tamam hayatım haklısın demek de bende yapamıyorum işte. zıtlaşınca daha kötü, kavga edip üzülen ben oluyorum (ondan vazgeçmeyeceğime göre), idare etmek zorundayın anlıycan :130:

evet canım strese girmiş olabilirim.
Akşam telefon açtım. eve gelmiş.
Neden haber vermiyorsun dedim. telefon açınca kavga edersek diye dedi.
bende baya bir söylendim sonra o işte uzatmayalım ben seni seviyorum falan deyince ben biraz sakinleşebildim.
Hemen bitki çayı yaptım kendime.
neden bazen böyle oluyorum bilmiyorum ama herhalde birikim dediğin gibi canım.

Bütün sayfalari tek tek okumadim, 500 sayfa! Kizlar dügünleriniz ne zaman, dügün yeri filan tuttunuz mu, gelinliklerinizi aldiniz mi, neler yaptiniz? :)

Dügünüm haziranda olacak, daha dogru düzgün pek bi hazirligim olmadi, hersey hala fikir asmasinda. Bazen cok gec kaldim diyorum, bazen de daha cok var diyorum. Neyi ne zaman hazirlamak gerekir ki? Biraz yardim lütfen.:26:

Back