Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

tugcecancım çok haklısın ama erkeklerin bu belirsizlikleri kızları yoruyor biraz sabır diyeceğim sana ( ben 4 yıldır nişanlımdan neler çektim okulu vardı okudu 2. üni okıcam dedi onada tamam dedim iş bulayım para biriktrym dedi oke dedim ailemle kavgalıyım seni daha onlara söyleyemedim dedi onada sesim cıkmadı bi ara çok parasız kaldı onada gıkım cıkmadı bu daha bir kısmı şimdi ise en zoru asker bekliyoırum geldgnde gdioruz nikah tartihi almaya dahada yetti yani çocukmuyum hep rötar yapıo daha artık söz hakkı bende :))) sende sanırım biraz bekleme aşamasındasın allah kolaylık versin kuşummm

bir kaç gundur giremıyorum kızlar..işlerim cok yogun..
nasılsınız?..
ben cok kotuyum..cok da sinirli

canım benı burda bilen bilir..hayat dolu.. güleç biriyim..
ama nişanlımın ailesi artık cıldırtıyor beni..
cizelgeme bakarsan 29 hazıranda planlanan dugun eylule ertelendi..
neymiş trabzondakiler cay toplarmıs gelemezlermiş dugune..
14 ay nişanlı kalınır mı yaa??
ustelik uzagız bırbırımıze..
kendi kızları 7 ay nişanlı kaldı dip dibeyken..
sevgiliyken bişey olmuyor da..nişan olunca seytan cok girer araya..
bu sebepten uzamaz hayırlı iş..
madem oyle deselerdi nişanı kısın ya da ilk baharda yapardık dimi..
sinir oluyorum artk

Son düzenleme:

Canım benim bayadır yoktun? Nişanlın ne diyor bu duruma zaten senin o aileden şikayetlerin vardı diye biliyorum. Yine mi ertelenecek düğün tarihin....

Senin ailen ne diyor bu duruma peki?

bizde 1 seneyi aşkın nişanlıyız hala düğün günü konulmadı,,,bize ev yaptırıyolar onu bekliyoruz biticek diye mahsul para edicekte ev biticekde çok zor bu durumlar...benimde morelim bozuk bu duruma ama elimden bişey gelmiyo ailemde bana baskı yapıyo ne düğün yapıcaklar diye

bizim burda uzatılmaz fazla bu işler.agustosta nısanlandık..
hazıranda olcak dugun dedıgımızde bıle bizim taraf nıye uzatıyosunuz o kadar dedi..
bunu duydular iyice delrdiler..
ister ıstemez yanlış dusunceler uyanıyor ınsanın zıhnınde..
offf yaa cok sınırlıyım cokk...
ne dıyım..kendı kızlarına gelınce dusunup benı bu hale sokmalarını hazmedemıyorum..
biz zten 2 ayda bır gorusebılıyoruz..
nıye yapıyorlar bunu yuaaa..

kızlar inanın sadece bu başlık için buraya üye oldum..hem çok mutluyum hem "bunaldım". eee nişanlıyım :) garip duygular içindeyim.yardııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…