• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Hastalandım(regl) ve hassasım bugün.
Nişanlım babasıyla işini ayırdı. Babasının maddi durumu iyidir.
Ama anlaşamadılar. Birçok sorun oldu.
Sürekli bir sorun çıkartıyordu.
mart ayındaki nişanımıza gelmedi.
nişanlımın annesi babası ayrı.
İşini ayırsan bile bu senin çocuğun. ara bir sor. işimizi ayırdık ama düğününü yapıyım de.
hiçbirşekilde yardım etmiyor.
bu eylülde evlenicektim. şimdi 2013 mü 2014 mü olur bilemiyorum.
nişanlım yeni dükkan açtı borçlarla. doğal olarak daha kendini toparlıyamıyor ki evlilik için para biriktirsin.
yaşım 30 a geldi.
Biraz önce babasının taşınıcağı 4 kattlı yeni evini gördüm. kimsenin maddi durumunda gözüm yok.
Bizimde şükür maddi durumumuz iyi ama ben hala bekliyorum. kimsenin düğün için birşey yaptığı yok.
Paylaşmak istedim sadece.

tugcecan :( herkeste ayrı bir dert var kaç aydır nişanlıyım daha ailesi demedi kim ne alıo nasıl alıo ne yapalım bu çocuklar için bilmem ne valla bu sebepten demin askerime kızdım kedi köpekte anne baba oluo şimdi insanları kediköpekle birmi tutayım cocukta garibim ben ne yapayım askerdeyim dio cok üzdüm sanırım onu benimde durumum senden farksız değil ama aricam kayınvalidemi dicem bu ne sorumsuzluktur madem kız istemeyi bildiniz evimizide düzüceksiniz 2 aile karşılıklı die sölicem yani yeter daaa

tugcecan :( herkeste ayrı bir dert var kaç aydır nişanlıyım daha ailesi demedi kim ne alıo nasıl alıo ne yapalım bu çocuklar için bilmem ne valla bu sebepten demin askerime kızdım kedi köpekte anne baba oluo şimdi insanları kediköpekle birmi tutayım cocukta garibim ben ne yapayım askerdeyim dio cok üzdüm sanırım onu benimde durumum senden farksız değil ama aricam kayınvalidemi dicem bu ne sorumsuzluktur madem kız istemeyi bildiniz evimizide düzüceksiniz 2 aile karşılıklı die sölicem yani yeter daaa

hadi benimki babasiyla gorusmuyor artik. kendi basina yapmaya calisiyor ama seninkilerin herhalde bir engeli yok? yafa ogullarinin askerden donmesinimi bekliyorlar acaba? sen tel. acip birsey deme ailen konussun ailesiyle canim.

Kızlar nişanlılığın olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir sizce?
Herkes düşüncelerini yazsın bakalım. :15:

sabırsızlıkla bekliyorum resimleri tatlım...Hediye olarak maviden saks mavisi bir kazak aldım bir tane bay bayan tişört aldım renkleri siyh ikisininde önünde bjk rh+ yazıyo erkeğin arkasında 19 romeo..Bayanda 03 juliet yazıyı yan yana gelince beşiktaşın kuruluşu 1903 ve romeo-jüliet çıkıyor..Bir tane parfüm aldım bir tanede yarın kalın pijama takımı alacağım ona:9::9::9: Çok mutluyum içim kıpır kıpır ama bir yandanda gideceğine yine hüzünleniyorum:43::43::43:[/QUOTE]

Elifcim ne güzel şeyler almışsın öyle...:9: Üzülme sakın bak karar almışsınız işte her ay 3 gün görecek mişsin bence çok sevin ve bu kıpırtın hiç bitmesin....

ohh... İnşallah gönlüne göre olur canım.
resimlerini bekliyoruz merakla.

Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur...

arkadaşlar merhaba topiğinize yeni abone oldum nasılsınız?

Hoşgeldin canım.....

merabalar ben de 10 gun once nısanlandım

Hayırlı olsun canım sende hoşgeldin....

annem diyorki nişanlıyken birbirinizin yanlışlarını daha iyi görrsünüz .. bilmem bakalım doğru olcakmı daha nişanlı felan değilim ama

doğru söylemiş canım.
nişanlıyken daha iyi tanınır.
Aileler de işin içine girince sorumluluk dahada artıyor.
Hayırlısı olsun Duygucum.

kızlar, en son bayramdan önce bakabilmiştim foruma. geçmiş sayfalarıda pek okuyamadım ders çalışıyorumda :17: umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir :34:

kızlar, en son bayramdan önce bakabilmiştim foruma. geçmiş sayfalarıda pek okuyamadım ders çalışıyorumda :17: umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir :34:

Kolay gelsin canım.
Güzeldi canım teşekkür ederiz.
Allah zihin açıklığı versin sana.

hadi benimki babasiyla gorusmuyor artik. kendi basina yapmaya calisiyor ama seninkilerin herhalde bir engeli yok? yafa ogullarinin askerden donmesinimi bekliyorlar acaba? sen tel. acip birsey deme ailen konussun ailesiyle canim.[/Q

yok konusuyorlar bir sıkıntı yok yanide egoist tipler kendilernden başka bsyi düşünmezler he varlıklılar ama hep bana hep bana sırf yiyip içip keyif yapsınlar baka dertleri yok... askerden gelmesini neden bekliolar onluk bi durum yokki her şeyi ailesinin yapması lazım ona paslıcaklarsa onlar mostralık anne babamı sinirlerim bozuluo konuya bile girmiolar onlarn açması lazım konuyu eee bizimkiler kız tarafı olarak açmaya çekinio sözden snra knusulması lazmdı söz oldu nişan oldu yakında nikah olcak kimsede tık yok ama ben biliyorum yapıcagımı kötüüü gelin NENA olcam kabus gibi çökecem üstlerine karar verdim:)))

hadi benimki babasiyla gorusmuyor artik. kendi basina yapmaya calisiyor ama seninkilerin herhalde bir engeli yok? yafa ogullarinin askerden donmesinimi bekliyorlar acaba? sen tel. acip birsey deme ailen konussun ailesiyle canim.[/Q

yok konusuyorlar bir sıkıntı yok yanide egoist tipler kendilernden başka bsyi düşünmezler he varlıklılar ama hep bana hep bana sırf yiyip içip keyif yapsınlar baka dertleri yok... askerden gelmesini neden bekliolar onluk bi durum yokki her şeyi ailesinin yapması lazım ona paslıcaklarsa onlar mostralık anne babamı sinirlerim bozuluo konuya bile girmiolar onlarn açması lazım konuyu eee bizimkiler kız tarafı olarak açmaya çekinio sözden snra knusulması lazmdı söz oldu nişan oldu yakında nikah olcak kimsede tık yok ama ben biliyorum yapıcagımı kötüüü gelin NENA olcam kabus gibi çökecem üstlerine karar verdim:)))

Ne yapıcaksın canım? :)

Bugün kimseler yok gene.
Tünaydın kızlarr... Gelen olur belki.

Nişanlımın arkadaşı da nişanlanıyor haftaya.
Üniversiten görüşüyorlarmış iyi hoş. Allah mutlu etsin.
2,5 yıl sonra ancak evlenceklermiş bilmemne...
Ben dedim onlar kdar beklemem herhalde düğün için.
Ama onların mazisi varmış.
Ama ben 15 ay önce sözlendim be adam.
Akşam arkadaşıyla bir yerlere gidicekmiş. iyi git nereye gidiyorsan.
Sorma gereği bile durmuyor.
Sinir oldum gene. offfffffff...
3 ay maddi durumu sıkışık olucakmış. Benden birşey bekleme dedi.
Dedim senden birşey beklediğim yok zaten.
EEE akşam gezmeye gidiyorsun yaa. arkadaşına da desene benden birşey bekleme diye.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
ay yoluvercem saçını başını sinirliyim bugün çok.

Nişanlımın arkadaşı da nişanlanıyor haftaya.
Üniversiten görüşüyorlarmış iyi hoş. Allah mutlu etsin.
2,5 yıl sonra ancak evlenceklermiş bilmemne...
Ben dedim onlar kdar beklemem herhalde düğün için.
Ama onların mazisi varmış.
Ama ben 15 ay önce sözlendim be adam.
Akşam arkadaşıyla bir yerlere gidicekmiş. iyi git nereye gidiyorsan.
Sorma gereği bile durmuyor.
Sinir oldum gene. offfffffff...
3 ay maddi durumu sıkışık olucakmış. Benden birşey bekleme dedi.
Dedim senden birşey beklediğim yok zaten.
EEE akşam gezmeye gidiyorsun yaa. arkadaşına da desene benden birşey bekleme diye.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
ay yoluvercem saçını başını sinirliyim bugün çok.

tugcecancım biraz karısık yazmıssın yada ben tam algılayamadım senın nişanlınla olan bir konusmamı neye sinirlendin tam olarak

tugcecancım biraz karısık yazmıssın yada ben tam algılayamadım senın nişanlınla olan bir konusmamı neye sinirlendin tam olarak

sinirden karışık yazmış olabilirim canım.
ya beni geren şu canım;
ne kadar bekliyceğimin belli olmaması ve nişanlımın çok bekleyenleri bana örnek göstermesi.
Ama ben 15 aydır sözlüyüm sonuçta. yeni nişanlanıcaklarla bir değilim.
Taktir edersinki canım bu belirsizlik zaman zaman insanı geriyor.
Bir de akşam arkadaşıyla çıkıcakmış nargileye...
bir kere o nargile kokusuna dayanamaz, ikinciside hiç param yok diye bana söyleyip duruyordu.
yetti artık yaa...

sinirden karışık yazmış olabilirim canım.
ya beni geren şu canım;
ne kadar bekliyceğimin belli olmaması ve nişanlımın çok bekleyenleri bana örnek göstermesi.
Ama ben 15 aydır sözlüyüm sonuçta. yeni nişanlanıcaklarla bir değilim.
Taktir edersinki canım bu belirsizlik zaman zaman insanı geriyor.
Bir de akşam arkadaşıyla çıkıcakmış nargileye...
bir kere o nargile kokusuna dayanamaz, ikinciside hiç param yok diye bana söyleyip duruyordu.
yetti artık yaa...

canım sen neden sinirini bozuyorsun.. onun gibi rahat davran sende.. sende öyle ol ki anlasın nasıl oluyormus karsısındakı ınsanı germek nasıl bir duygu.

merhabaaaa:) bendee 2 aylık nişanlıyım :Pp haziranda düğün inşşllhhhh :) çook kawgalrmz oluoo ama biokdrda birbirmzden kopamıoruussss:))))) güseeell bişi yinede tawsie edrm hrkese:)))

Back