- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.801
yok canım. uyumuştur o.
bir kere aramış işte 21.00 de.
ben de açmadım biliyorsun.
sabah çok erken uçağı var.
pleatedskirt mesajda 10 dk olayına takıldım ama dediğini yapıyorum azıcık bekleyin beni e mi??? bi de adreslerinizi rica etsemmm
Sabrına hayran kaldım
E yarın bir gün evlendiniz diyelim o zaman ne olacak ?
Evde yapayalnızsınız,sana diyim o zaman da monotonluktan şikayet eder kesin
Hani bir insan ailesini ön planda tutsa anlarım ama arkadaşlarını hem aileden hem de sevgilisinden önce tutması kötü . Harbiden kötüymüş yani :26:
ona da sorsan ben çok sabırsızım... offff yaaaa söz konusu arkadaşları olunca herşeyi unutuyo.. ne bu arkadaşlarıyla arasındaki bağ anlamıyorum... şimdiden demeye başladı geçen gün yemekte ya kendimi yaseminle yeni evli gibi hissettim ay sıkıldım gelin oturun yanımıza dedi
acaba huzurla uyuyabiliyo mu çok merak ediyorum ben uyuyamam şimdi olduğu gibi hayret valla
Çevremdede beğenilen biriyim.
İnsanlar bunları yaşamama büyük ihtimal anlam veremiyorlardır.
geçen gün dedimki böbürlenme boşuna, bendeki sevgi olmasa senin bir önemin olmaz dedim.
Yasemincim ben bu kadarını bilmiyordum.
Cidden kötüymüş.
Bu çocuk gerçekten seni seviyormu eminmisin?
Sevgisiz bir evlilik çok daha zor olur.
Hepimiz sevilmeyi hakediyoruz bunu unutma.
Oouuuu kötü bu
Kırılmışsındır
Ne yap biliyor musun bir süre uzak dur ondan
Sen üstüne gittikçe sıkılgan bir hal almış gibi görünüyor kendileri
Gün gelir arkadaşlarından da sıkılır
ona da sorsan ben çok sabırsızım... offff yaaaa söz konusu arkadaşları olunca herşeyi unutuyo.. ne bu arkadaşlarıyla arasındaki bağ anlamıyorum... şimdiden demeye başladı geçen gün yemekte ya kendimi yaseminle yeni evli gibi hissettim ay sıkıldım gelin oturun yanımıza dedi
iyi demişsin ki doğrusu da o...
aynı şekilde ben de öyleyimdir. ama ona göre bir sürü kusurum var... her yaptığım yanlış her şeyim kusurlu herşeyim çirkin... şımarık... herkes ama herkes çok üstüne düşüyo yaa geçen gün ablası benim yanımda hamileyken nişanlım için ona bak hep ona benzesin onun gibi renkli gözlü olsun dedi yeğeni tarkana benzetip duruyo ama ilaç niyetine bana da bi iltifat edin di ama nerdeee..... onlar böylekyen nişanlım yapar mı.... yapmaz... ya maniküre gittiğim kız bile beni yere göğe sığdıramıyo senin gibi kızı bulmuşlar bence kurban kessinler dedi çok da içten söyledi ama onlara göre eminim nişanlım bana çok fazla...
Heyy Allahım yaa...
Koynuna alıp yatsın bari arkadaşlarını. tövbe tövbee....
aynı şey benim de içimden geçiyo.... gitsin onlarla evlensin... gitsin onların eşlerine benzer kız bulsun evlensin vs....
hiç emin değilim canım... hiç hem de... ona göre seviyo ama bence hayır...
Ayy aynı şeylerr.
Gerçi arada söylüyor rus kızlarına benziyorsun bilmemne falan ama genelde kusur bulur.
dış görünüşümde değil de yaptığım işlerde.
Kendi kıymetimizi bilip süründürsek bak nasıl nizama giriyorlar ama güçlü bir irade lazım.
Casmin ekledik seni sende ekle bizi seni bekliyoruz :18:
haklısın ama bi senedir benim güvenimi öyle bi kırdı ki eskiden kendine o kadar güvenen ben kendimi yetersiz, beceriksiz ve çirkin hisstmeye başladım... o yüzden de kıymetimi unuttum unutturdum
Kendini sevmekle işe başlamalısın canım.
Kendini sevmessen bu böyle devam eder gider.
Kişisel gelişim kitapları okumalısın.
Yada terapiye ihtiyaç var.
önerebileceğin bi kitap var mı canım
Var canım. tam da bize hitap ediyor.
seda diker= Aslında giden erkek yoktur.
bunu okuyunca durumu anlıycaksın canım.
Hatta ben de bir kere daha okusam iyi olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?