Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Biraz önce nişanlım aradı kızlar. Açtım bu sefer.
Normal konuştum. seni merak ettim dedi.
işte dün erken mi yattın, kaçta kalktın, iyi oldun mu v.s birsürü soru sordu.
bana yaptıklarını anlattı.
bugün evdesin herhalde dedi.
ben de arabayı alıp kıyıya gidicem çok sıkıldım dedim. artık yedimi yemedimi bilmiyorum.
o da git tabi hava alırsın iyi olur dedi. sözde kıskanmıcak yaa...
Bana seni özledim dedi. Bende aa öylemi ne güzell dedim. annenlere selam söyle kolay gelsin hoşçakal dedim kapattım.
iyi gidiyormuyum?

çok iyisin tatlım sorduğu sorulara bakarsak gayet başarılı hele bugün evdesin heralde deyince dışarı çıkacağını söylemen iyi oldu onu aramayı tamamen kesme ama olur mu

çok iyisin tatlım sorduğu sorulara bakarsak gayet başarılı hele bugün evdesin heralde deyince dışarı çıkacağını söylemen iyi oldu onu aramayı tamamen kesme ama olur mu

Arıcakmıyım canım?
Ne biliyim arayasım yok ama akşam sahile gidicem.
o zaman ben kıyıya gidiyorum diyemi arıyım mesela?

Arıcakmıyım canım?
Ne biliyim arayasım yok ama akşam sahile gidicem.
o zaman ben kıyıya gidiyorum diyemi arıyım mesela?

aramayı kesersen bu sefer başka sıkıntılar çıkabilir sadece miktarını azalt önceden 5 arıyosan şimdi 3 ara mesela..
ne zaman aradığım önemli değil "kıyıya gidiyorum haber vereyim dedim" değilde "ne yapıyosun, naptın" falan de sonra "hıı bende kıyıya gidiyorum" de zaten o sorar sen napıyosun diye..

seni de sıktım canım kusura bakma ama özel değilse canım biraz daha sorsam sana kendinde çevrendekilerle olan ilişkilerinde ne gibi yanlışlıklar gördün mesala ve bunları değiştirmek için nasıl yollar izledin? bende de mesala çok sevdğim arkadaşlarımı arayamama huyum vardır..bazen sürekli aklımdadır o kişi ama bi türlü arayamam ertelerim kendimce bahaneler bulup..şimdi meşguldr ders çalışıodur filan diye..

kızlar ben çıkma zorundayım gelişmeleri buraya mutlaka yazın ben ilk fırsatta okuyacağım akşam. akşam giremezsem yarın sabah.

güçlü ve rahat olun

iyi yapmışsın canım bence dee...onlar sormadan bizi merak ettiklerini hissetmeden biz bugün şunu yaptım dememeliyiz..sordukların da da gayet keyifli şekilde çaktırmadan biraz da abartarak anlatmalıyız :)

ben normaldede aramıyordum ki.
sadece sabahları kalkınca arıyordum o kadar. :)

anlıyorum seni bizim de öyle oluyor çoğu şey kendimi yiyip bitirmekle kalıyorum..daha düğünüme var şimdiden kafamda bi milyon soru ama nişanlım o kadar rahat ki:) sanırsam bi tarafın rahat olması lazım zaten düşünsene onlarda biz gibi olsa
bizimde kira olacak ama durumumuz biraz karışık o yüzden çoğu şey sıkışacak gibi zaten.

Ben de aynıyım :):)

iyi yapmışsın canım bence dee...onlar sormadan bizi merak ettiklerini hissetmeden biz bugün şunu yaptım dememeliyiz..sordukların da da gayet keyifli şekilde çaktırmadan biraz da abartarak anlatmalıyız :)

Özledim seni demesine bende özledim dememem iyi olmuş demi canım?

yaa ne güzel sohbetler etmişsiniz kıskandım doğrusu bu arada ben nişanlıklara baktım ayaklarım koptu ama sipariş vermedim ayrıca kimseyi bulamadım benimle gelecek çok sıcak diye offf tek başıma beğenmeklede olmuyor ki

Annen yok mu canım yanında? kardeşin yada bir arkadaşın?

Özledim seni demesine bende özledim dememem iyi olmuş demi canım?

canım dün akşam benzeri başıma geldi..tüm gün konuşmadık sayılır..yatmak üzereyken aradı konuştuk biraz..iftardan sonra ailesiyle oturmuş arayamamış filan tabi ben sormadım kendisi söyledi..sonra bana sordu naptın tüm gün diye..bende keyifli şekilde çok ayrıntı vermeden anlattım..kapatmadan önce bikaç güzel söz söyledi normalde bende hemen cevap verirdim fakat bu sefer tuttum kendimi..ya güldüm ya da bendeee filan dedim geçiştirdim..
ben böyle yaptım sen de kendi içinden nasıl geçiyorsa öyle davran bana sorarsan iyi yapmışsın ama dediğim gibi sen yön ver hayatınaa :)

ben de gülümseyip öylemi ne güzel dedim sonra hemen konuyu değiştirdim.
Hakettiler.
Nerde olurlarsa olsunlar bizi unutmamalılardı.
Pes etmek yok canım.
Bu bize ders olsun.

insan dayanamazki bir aşkım desinler yeter hemen yelkenler iniyor

var ama sıcaktan dolayı gelemediler akşam çıkalım dediler ama ben fırsat bulamıyorum ki 18 kaldı nişana

bir şekilkde ayarlaman lazım canım çok az kalmış.
tam gelmesse üstüne göre düzeltilmesi gerekicek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…