Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

günaydınnnn kızlarrr evet nişandan sonra gitmedim canım çekemem hiç onun suratını çok değişken bi kadın malesef bi gün iyi bi gün yabancı gibi bayramda gidicem nasılsa

Dengesiz bir insan herhalde canım.
En güzeli mesafeli olmak ve sık görüşmemek en azından canın çok sıkılmaz haklısın canım.

Duygucum hoşgeldinn....
Ne düşündün karar verebildin mi?

hoşbulduk, nasılsın.yok canım bişe düşünmedim... bu sabah aradı gayet neşesi yerindeydi:) bir günü bir gününü tutmuyor.. cumartesi ne yapıcaz diyor..

iyiyim canım sağol evdeyim.
demek gelmeni bekliyor. ümitlenmiş.
sen de git olmassa.

Tünaydın canım...
İyiyiz şükür sen nasılsın?
Güzel ve uzun bir uyku gibisi yoktur gerçekten.

Bende iyiyim canım

Uykuyu özledim akşam eve gidince işlerim oluyor yatmak istemiyorum erkenden sabah da 6:30 da kalkıyorum hafta sonuda erken kalkıyorum hazırlıklar ev işleri falan bu bir ay zorlayacak beni ama yapacak bir şey yok.

Nişanlın yapmış mı plan ne zaman gelecek size?

Evet canım yorucu bir hayat akışın varmış.
Bayramda dinlenirsin birazcık.
Nişanlım bu akşam gelicek kısmetse yemeğe canım.
1 saat uğrıycam dedi ama bakalım.

hadi gözün aydın canım... kv hiç takma kafana..

Teşekkür ederim.
yok canım takmıyorum.
bana olumsuz tavrını sürdürseydi belki takardım ama ertesi gün geldi dükkana güleryüzlüydü bende ona kahve falan yaptım.
Bende onların bayramını döndükleri gün kutlamaya gidiyim diyorum.

ewet canım git.. sonuçta bir ömür yüz yüze bakıcaksınız küslük hoş değil aile ilişkilerinde

ewet canım git.. sonuçta bir ömür yüz yüze bakıcaksınız küslük hoş değil aile ilişkilerinde

Bende küslüğü sevmem canım.
Saygımı da bozmadım bugüne kadar.
Bende bayramlaşmamı yapıp dönerim.

en güzeli ve herzaman saygını bozmuycaksın.. haksız bile olsan susmuycak insan ama güzellikle tavrını koymalı bence

evet canım haklısın.
gidicekmisin bugün işe?
Bu arada kaç yaşındasın merak ettim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…