Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

günaydınnnn kızlarrr :8::8::8: evet nişandan sonra gitmedim canım çekemem hiç onun suratını çok değişken bi kadın malesef bi gün iyi bi gün yabancı gibi bayramda gidicem nasılsa

Günaydın canım
Kayınvaliden değişken bir kadınsan Allah şimdiden yardımcın olsun canım...

Günaydın canım
Kayınvaliden değişken bir kadınsan Allah şimdiden yardımcın olsun canım...

nişandan önce gayet iyiydi kp ile büyük bi kavga ettiler kabak benim başıma patladı nişan bohçalarını burnumdan getirdi.. nişanlımın abisinin kız arkadaşı onun suratına bakmazken nişandan dibinden ayırmadı benimle ilgilenmedi .... halbuki hep beni tutardı ... nişandan önce çok takıyordum kafama,şimdi umursamıyorum kaybeden ben değilim o oldu

İlkay'cım nasılsın nasıl gidiyor evlilik diğer topikte de bazen takip ediyorum İstanbul'a geliyor muşsun bayramda veee Beylikdüzü'nde okumuşsun galiba ben evlenince oraya çok yakın oturacağım iş yerimde o tarafta zaten... Kaç gün kalacaksın ?

merhaba canım :3: evet inşallah bi aksilik çıkmazsa cuma akşam üzeri yola çıkacağız .. gece 2 gibi orda oluruz .. cumartesi pazar gezeceğiz.. pazartesi sabah tekrar yola çıkıp eve döneceğiz canım .. inşallah gelebiliriz, çok özledim istanbulu .. ama beylikdüzünü özlemedim sanırım :9: orası uzak ya biraz taksime, bebeğe, eminönüne falan .. ama çok güzel evler var oralarda .. eğer iş yerinde oraya yakınsa bence rahat edersin canım .. bu arada evlilik güzel gidiyor, alıştım artık :16:

merhaba canım :3: evet inşallah bi aksilik çıkmazsa cuma akşam üzeri yola çıkacağız .. gece 2 gibi orda oluruz .. cumartesi pazar gezeceğiz.. pazartesi sabah tekrar yola çıkıp eve döneceğiz canım .. inşallah gelebiliriz, çok özledim istanbulu .. ama beylikdüzünü özlemedim sanırım :9: orası uzak ya biraz taksime, bebeğe, eminönüne falan .. ama çok güzel evler var oralarda .. eğer iş yerinde oraya yakınsa bence rahat edersin canım .. bu arada evlilik güzel gidiyor, alıştım artık :16:

Artık Fuar alanına kadar metrobüs geldiği için daha kolaylaştı ulaşım ama yine de söylediğin yerlere uzak bol bol gezin...: 1:

nişandan önce gayet iyiydi kp ile büyük bi kavga ettiler kabak benim başıma patladı nişan bohçalarını burnumdan getirdi.. nişanlımın abisinin kız arkadaşı onun suratına bakmazken nişandan dibinden ayırmadı benimle ilgilenmedi .... halbuki hep beni tutardı ... nişandan önce çok takıyordum kafama,şimdi umursamıyorum kaybeden ben değilim o oldu

Haklısın kendisi kaydeber boşverrr nişanlın ile aran iyi olsun da gerisini boşver gitsin akşam eve gelip kapını çektin mi kimse kalmaz...

Kızlar davetiye örneği eklemeye çalıştım ama bakalım becerebilmiş miyim...

Asıl beğendiğim davetiyeler pahalıydı ve çok para vermek mantıklı gelmedi ondan bunların arasından seçmeye karar verdim bana fikir verir misiniz?

Eklentiler

• $1_12789132_kivilcim_5287.jpg
    $1_12789132_kivilcim_5287.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $1_35886514_kivilcim_5338.jpg
    $1_35886514_kivilcim_5338.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $1_76724069_kivilcim_5403.jpg
    $1_76724069_kivilcim_5403.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 23
Canım benim böyle zamanlarda bazen ufak tefek pürüzler çıkıyor her kafadan bir ses çıkıyor onları duyma ve hiç birşeyi takma olur mu... Biz de seni dönünce çok çok mutlu bekliyoruz bize anlat senden sonrada sıra bende biliyorsun öğrenmem gereken şeyler olabilir.... Her şey gönlünce olsun...:))))

Kesin dönüş tarihin ne zaman?

ayın 15'i gibi döneceğiz inşallah bebişimle evimize :16: bircancım sen şimdiden doğum kontrol yöntemi konusunda karar vermeye bak. tabi bebek istemiyorsanız. doğum kontrol hapı kullanacaksan da kasımdaki adetinin son günlerinde başlayabilirsin sanırım, ben öyle yaptım. ama reglin ayın sonunda oluyorsa bu aydan başlaman lazım sanırım:26:nişanlım dr ama ona bile güvenmekte zorluk çektim bu konuda, sorun çıkacak diye.

iyi dilekleriniz için çook sağolun arkadaşlar. selametle kalın.
hoşçakalın :80:

davetiyelerden de bence en güzeli ilki. sonuncusunu hiç düşünme. ortadaki de çok rastlanır oldu artık. yine de kendi zevkine göre bir davetiye seç tabi ki :)) davetiyelerden yanlış hatırlamıyorsam kristal hem şık hem de ucuz seçenekler sunuyordu. kristalin kataloğunu görürsen bakmayı ihmal etme.

Son düzenleme:
ayın 15'i gibi döneceğiz inşallah bebişimle evimize :16: bircancım sen şimdiden doğum kontrol yöntemi konusunda karar vermeye bak. tabi bebek istemiyorsanız. doğum kontrol hapı kullanacaksan da kasımdaki adetinin son günlerinde başlayabilirsin sanırım, ben öyle yaptım. ama reglin ayın sonunda oluyorsa bu aydan başlaman lazım sanırım:26:nişanlım dr ama ona bile güvenmekte zorluk çektim bu konuda, sorun çıkacak diye.

iyi dilekleriniz için çook sağolun arkadaşlar. selametle kalın.
hoşçakalın :80:

Canım ben doğum kontrol hapı kullanmayacağım bu konuyu nişanlım ile açık açık konuştum kendisi dikkat edecek sonra bakacağız bir çaresine 2-3 sene çoçuk düşünmüyorum canım nişanlımda şimdilik aynı fikirde... tavsiyelerin için sağol bende 1. davetiyeyi beğendim sade ve hoş (İnsanlar bakıp atacak zaten)

Hoşçakal canım....Mutluluklar...

canım ucuz olmasını istiyorsan kendinde tasarlayabilirsin istersen dijital baskı yapan yerlerden bastırabilirsin,eğer bi matbaacı tanıdığın varsa işin çok kolay tasarımı yaparsın baskıcıda ucuza bastırabilirsin..ben nişan davetiyemi öyle yaptım kendim tasarladım bastırdım 110 tanesi 14 tl ye

canım ucuz olmasını istiyorsan kendinde tasarlayabilirsin istersen dijital baskı yapan yerlerden bastırabilirsin,eğer bi matbaacı tanıdığın varsa işin çok kolay tasarımı yaparsın baskıcıda ucuza bastırabilirsin..ben nişan davetiyemi öyle yaptım kendim tasarladım bastırdım 110 tanesi 14 tl ye

abim matbaada çalışıyor basım için para vermeyecğim davetiyeri dışarıdan alacağız 600 adet basılacak 1. si sıradakini nişanlıma mail attım o da beğenirse ondan yaptıracağız. Davetiye işini çok önemsemiyorum açıkçası ondan çok uğraşmamaya karar verdim.

abim matbaada çalışıyor basım için para vermeyecğim davetiyeri dışarıdan alacağız 600 adet basılacak 1. si sıradakini nişanlıma mail attım o da beğenirse ondan yaptıracağız. Davetiye işini çok önemsemiyorum açıkçası ondan çok uğraşmamaya karar verdim.

ee tamam süper o zaman beğendiğinizi bastırın tatlım evet çok uzun uzun uğraşmaya değmiyor davetiyelere..

kızlar, beyaz eşyalarını alanlar var mı içlerinizde? Çamaşır makinesi ve buzdolabımız var bizim Samsung marka. Bulaşık makinesi arıyorum, Samsung pek tercih edilmiyormuş.
Varmı önerebileceğiniz bir marka?

kızlar, beyaz eşyalarını alanlar var mı içlerinizde? Çamaşır makinesi ve buzdolabımız var bizim Samsung marka. Bulaşık makinesi arıyorum, Samsung pek tercih edilmiyormuş.
Varmı önerebileceğiniz bir marka?

Merhaba Canım ben Arçelik aldım tüm beyaz eşyamı ama Bulaşık makinası ablamın var Arçelik çok memnun. bir arkadaşım da Bosh kullanıyor onlar da çok memnun Bosh araştırabilirsin...

Merhaba Canım ben Arçelik aldım tüm beyaz eşyamı ama Bulaşık makinası ablamın var Arçelik çok memnun. bir arkadaşım da Bosh kullanıyor onlar da çok memnun Bosh araştırabilirsin...

Bosh da çok duydum az önce bir arkadaşıma sordum, memnun değiliz bardaklar hep lekeli çıkıyor dedi. Gerçi beyaz eşya işi şans işi diyorlar ama. Ben birde Arçelik bakayım. Tşk ettim :54::54:

günaydın kızlar... artık ben de uyumak istiyorum ama bir süre daha bu hayalden başka bir şey değil. bugün sizlerle son günüm. bakalım neler yaşayacağım. düğüne çok az kaldı :) son 12 gün sanırım... kendinize çook iyi bakın, geldiğimde herkesi mutlu görmek isterim.

Allah gönlüne göre versin canım.
Umarım düğünün çok güzel geçer.
Allah mutlu etsin.

Arkadaşlar ne bosch ne arçelik Çamaşır makinesinde kesinlikle kurutmalı HOVER alın... Teknik değerlerine bakın bizi avrupalı firmalar acaip kazıklıyor.. En iyi çamaşır makinası 35 lt su tüketiyormuş yıkama başına. En kötüsü ise 70 lt su tüketiyormuş. Bizim türkiyede satılanlar ise 50-70lt arasında değişiyor. Kesinlikle almadan öce su ve elektrik harcama değerlerini karşılaştırı. Göreceksiniz bir süre sonra makina size bedavaya gelecek. Ben en son ki araştırmam da HOOver ı buldum kurutmalı makina piyasadki bütün çamaşır makinalarında nerede ise yarı yarıya daha az elektrik harcıyor ve su tüketimi ise 50 lt kolay gelsin... Canlarrrrrrrrr

Back