Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ben gerçekten fedakarlık ediyorum.. onca senedir ayrı şehirlerdeyiz.. uzaktan ilişki yürütmek zordur .. ne bileyim herşeye dayanmaya çalışıyorum .. belki o yanına gideceğime bile mutlu değil.. yada ben yanllış anladım.. tlf da nekadar anlayabilirsinki karşındakini sanki.. şeytan diyor gitme..

ewet aynen öylee.. hayat böyle umutsuzluka geçmezki.. askerliği yapmak zorunda sonuçta millet 15 ay yapıyor. doğuda olanlar çarşı yüzü görmüyor sonuçta. bilmiyorum azıcık insan mutlu, umutlu olur.. herşeyden dert yanmaz ki.. ben destek olmaya çalışıyorum ama ona bile laf buluyor..

Bu durumda haliyle seni yoruyor.
Sivil hayatta da böyle olduğunu söylüyorsun.
Belki askerden gelip seviceği bir iş bulursa bu umutsuzluğu biraz da olsa kaybolur.

ben gerçekten fedakarlık ediyorum.. onca senedir ayrı şehirlerdeyiz.. uzaktan ilişki yürütmek zordur .. ne bileyim herşeye dayanmaya çalışıyorum .. belki o yanına gideceğime bile mutlu değil.. yada ben yanllış anladım.. tlf da nekadar anlayabilirsinki karşındakini sanki.. şeytan diyor gitme..

bende böyle şeyler yaşamıştım o askerdeyken.
beni kızdırmış ve üzmüştü gitmiycektim ama gittim.
gitmeden ve görmeden emin olamassın canım.
ayrıca fedakarlık iki taraflı yapılırsa güzel...
tek taraflı fedakarlık yoruyor.

Bu durumda haliyle seni yoruyor.
Sivil hayatta da böyle olduğunu söylüyorsun.
Belki askerden gelip seviceği bir iş bulursa bu umutsuzluğu biraz da olsa kaybolur.

ama cnm zaten devlet memuru.. 3 ay okul bitince özelde çalıştı.. derdiki atanayım sıkıntımız kalmıycak.. atandı ve bu sefer ordan nefret eetti orası kötü oldu.. yine sabırla güzel güzel konuşurdm sonra benmde sinirlerim bozulurdu ve söylenmeye başlardım....dedimki sen tercih ettin orayı kimse seni zorla oraya yollamadıki.. senın tercihin

bende böyle şeyler yaşamıştım o askerdeyken.
beni kızdırmış ve üzmüştü gitmiycektim ama gittim.
gitmeden ve görmeden emin olamassın canım.
ayrıca fedakarlık iki taraflı yapılırsa güzel...
tek taraflı fedakarlık yoruyor.

ewt cnm benım burdan kalkıp gitmem bile bir fedakarlık tamam karşılık beklemiyorum aslında ama insan iyi olsun istiyor..

bilmem askerlik bize iyi gelmedi..

Asker beklemek sabır istiyor canım.
Ben bir asker defteri edinmiş ve oraya yazmıştım duygularımı.
Bizimde askerdeyken birkaç sorunumuz olmuştu.
bu gece iyice düşün, yarın onla bir kez daha konuş ve kararını ver canım.
ben yatıyorum şimdi.
iyi gecelerr... haber bekliyorum.

Asker beklemek sabır istiyor canım.
Ben bir asker defteri edinmiş ve oraya yazmıştım duygularımı.
Bizimde askerdeyken birkaç sorunumuz olmuştu.
bu gece iyice düşün, yarın onla bir kez daha konuş ve kararını ver canım.
ben yatıyorum şimdi.
iyi gecelerr... haber bekliyorum.

iyigeceler.. allah rahatlık versinn

Günaydın Kızlarrrr... Nasılsınız?
Yarın tatil çok mutluyum bol bol uyumak istiyorum yaa..:1:

günaydın kızlar... artık ben de uyumak istiyorum ama bir süre daha bu hayalden başka bir şey değil. bugün sizlerle son günüm. bakalım neler yaşayacağım. düğüne çok az kaldı :) son 12 gün sanırım... kendinize çook iyi bakın, geldiğimde herkesi mutlu görmek isterim.

günaydın kızlar... artık ben de uyumak istiyorum ama bir süre daha bu hayalden başka bir şey değil. bugün sizlerle son günüm. bakalım neler yaşayacağım. düğüne çok az kaldı :) son 12 gün sanırım... kendinize çook iyi bakın, geldiğimde herkesi mutlu görmek isterim.

Canım benim böyle zamanlarda bazen ufak tefek pürüzler çıkıyor her kafadan bir ses çıkıyor onları duyma ve hiç birşeyi takma olur mu... Biz de seni dönünce çok çok mutlu bekliyoruz bize anlat senden sonrada sıra bende biliyorsun öğrenmem gereken şeyler olabilir.... Her şey gönlünce olsun...:))))

Kesin dönüş tarihin ne zaman?

canım inşallah herşey güzel geçer :31: eğer ufak tefek aksilikler olursa da sakin bunlara takılma :20: düğün günü sürekli "bugünler tekrar yaşanmayacak, geri gelemeyecek" de içinden ve kimseyi umursama .. etrafına bol kahkahalar at .. çılgınlar gibi de dans et .. benden sana tavsiye sadece :34: inan sen etrafına gülücükler saçtıkça herşey daha güzel oluyor ve sen düğününü düşündüğünde hala dudaklarında hoş bir gülümseme beliriyor .. aşk dolu kalbinle geleceğin günü burada bekliyor olacağım tatlım :16:

İlkay'cım nasılsın nasıl gidiyor evlilik diğer topikte de bazen takip ediyorum İstanbul'a geliyor muşsun bayramda veee Beylikdüzü'nde okumuşsun galiba ben evlenince oraya çok yakın oturacağım iş yerimde o tarafta zaten... Kaç gün kalacaksın ?

Back