Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

hım anladım cnm valla cok saol bende tam bilmiom ki böle seyleri ama söledin ii olsu saolasın ya inş güzel gecer cnm ya dün yazmısın ama bakamadım yeni görüyom yazıyı kusura bakma hadi hyrlısı diyelim inş elbise falan aldım içime de sindi ii olacak inş bakalım saol yaa

güzel geçer inşallah canım...
gene kafana takılan birşey olursa yardımcı olurum.
ne zaman olucak sözün?

güzel geçer inşallah canım...
gene kafana takılan birşey olursa yardımcı olurum.
ne zaman olucak sözün?

bu pazar canım nasipse dısarda gelecekler cumartesi gelecekler işte pazar gecesi yapacaz evde olacak zaten aile arsında bakalım inş cnm ya inş güzel gecer bir aksilik tartısma ne bilim ima böle sıkıcı sinir bozucu bişi olmas inş bakalım hyrlısı artıkksaolasın ya desteğin için tesekkürler yani:)

bu pazar canım nasipse dısarda gelecekler cumartesi gelecekler işte pazar gecesi yapacaz evde olacak zaten aile arsında bakalım inş cnm ya inş güzel gecer bir aksilik tartısma ne bilim ima böle sıkıcı sinir bozucu bişi olmas inş bakalım hyrlısı artıkksaolasın ya desteğin için tesekkürler yani:)

olumsuz düşünme canım neden olsun ki?
gelir istenir babanda hayırlı olsun der olay biter. :)
damadın kahvesine tuz koymayı unutma.
ama dikkat et te damadın fincanıyla kaynananın fincanı karışmasın. :52::1:

ahhh kuzum yaaa nasıl da heyecanlısın ayyy acayip duygulandım çünkü ben de senin gibiydim hele gelecekleri gün onları beklerken elimdeki telefonu kıracaktım stresten heyecandan.. bi de benim ailem en başta istememişlerdi ben kararlı davranınca kabul etmişlerdi o yüzden çok stres yapmıştım ya son anda babam bişe derse bişe ima ederse ya da doğrudan bi laf söylerse onlarda tepki verirlerse bişe olursa diye yüreğim pırpırdı... ama o stres kahvelerini içip beni istedikten ve gençler anlaşmış bize laf düşmez sözünü duyduktan sonra uçtu gitti yerini inanılmaz bi mutluluğa bıraktı.. şimdi o günü, o günkü telaşımı stresimi sıkıntımı yemin ederim gülerek hatırlıyorum... eminim senin için de böyle olacak sakin ol diyemem insanın elinde değil biliyorum ama eğer öyle bi imkanın olacaksa çok yakın olduğun bi arkadaşın varsa onu da çağır en azından mutfakta olsun onun varlığı inan bi nebze rahatlatıyo seni... benim iki evli arkadaşım gelmiti sağolsunlar onlar sayesinde az da olsa rahatlamıştım...
canımmm o günün tadını çıkar o kadar güzel bi hatıra oluyo ki sana anlatamam, ben hala nişanlıma aşkım bizim halıların deseni neydi diye sorarım o da boş bulunur ne alaka der eeee aşkım biz ailecek hiçbirimiz o kadar uzun süre halıya bakmadık sen daha iyi bilirsin derim güleriz... ki o zaman onun da heyecandan ne sesi çıktı ne kafasını bi milim kalırabildi..
ve bizim herşeyimiz çok ani oldu bi haftada karar verdik ailelere bildirdik bi hafta sonra istemeye geldiler bi hafta sonrada nişanı yaptık elimiz ayağımız birbirine girmişti yetişecek mi nasıl olacak bilmem ne diye ve inanmazsın nişan yerini nişandan iki gün önce ayarlayabildik ama herşey tam da bizim istediğimiz gibi oldu ufak tefek aksilikler oldu ama herkesin en başta bizim keyfimiz çok yerindeydi.. :nazar:
o yüzden hiç telaş yapma herşey sanki kendiliğinden oluyomuş gibi yerli yerine oturuveriyo... merak etme sen:16:

bu arada herkese iyi bayramlar kızlar, sevdiklerinizle bi ömür sürecek huzurlu, mutlu, güzel günlerin başlangıcı olsun bu bayram... :54::16:

Yasemincim nasılsın? İyi bayramlar...
Nasıl gidiyor nişanlınla?

Yasemincim nasılsın? İyi bayramlar...
Nasıl gidiyor nişanlınla?

iyiyim tatlım sen nasılsın??? sana da iyi bayramlar..
tuğçe geçen gün telefonda konuştuk arkadaşlarıyla birlikteydi arkadaşı buna ben bu işten bişe anlamadım saçma sapan iş yapıyosunuz demiş o da abi ben istemedim yasemin istedi demiş arkadaşı da biliyorum da ben bişe söylemek istemiyorum arada kalmak istemem gibi bi laf etmiş ben de bozuldum ne yani bütün ihale bana kaldı yani dedim ki nişanlım beni anlamıştı bi sıkıntı yoktu arkadaşlarından sonra bi tavırlı bana.. geçen ablasına gittik çok soğuktu laf sokup durdu dün bi arkadaşı yemeğe çağırmıştı onlara gittik ordada buz gibiydi yine sürekli bişelerimi eleştirdi falan arkadaşları da çok sğuktu bana karşı ki beni severlerdi.. aman ne biliyim biraz kafa dinleyeyim dedim elime yüzüme bulaştırdım herşeyi daha beter hale soktum... :25: bak bugün bayram sabah aradım kayınvalidemin de onun da bayramını kutlamak için kurban kesiyolarmış ben sonra arar konuşurum annenlerle dedi hala aramadı saat kaç oldu..
sen ne yaptın nasılsınız, bi problem yoktur inşallah sizde..???

iyiyim tatlım sen nasılsın??? sana da iyi bayramlar..
tuğçe geçen gün telefonda konuştuk arkadaşlarıyla birlikteydi arkadaşı buna ben bu işten bişe anlamadım saçma sapan iş yapıyosunuz demiş o da abi ben istemedim yasemin istedi demiş arkadaşı da biliyorum da ben bişe söylemek istemiyorum arada kalmak istemem gibi bi laf etmiş ben de bozuldum ne yani bütün ihale bana kaldı yani dedim ki nişanlım beni anlamıştı bi sıkıntı yoktu arkadaşlarından sonra bi tavırlı bana.. geçen ablasına gittik çok soğuktu laf sokup durdu dün bi arkadaşı yemeğe çağırmıştı onlara gittik ordada buz gibiydi yine sürekli bişelerimi eleştirdi falan arkadaşları da çok sğuktu bana karşı ki beni severlerdi.. aman ne biliyim biraz kafa dinleyeyim dedim elime yüzüme bulaştırdım herşeyi daha beter hale soktum... :25: bak bugün bayram sabah aradım kayınvalidemin de onun da bayramını kutlamak için kurban kesiyolarmış ben sonra arar konuşurum annenlerle dedi hala aramadı saat kaç oldu..
sen ne yaptın nasılsınız, bi problem yoktur inşallah sizde..???

İşler karışmış gibi gözüküyor canım.
Ama belki zamanla düzelir.
Belki akşam arar canım. İşleri uzun sürmüş olabilir.
Gelmiycekmi bayram için size?
Bizim de arada bir oluyor sorunlar.
Önemli olan kısa sürede sorunları atlatabilmek canım.
Benim nişalım İstanbula gitti annesiyle.Orda kız kardeşi yaşıyor onun yanına gittiler.
Ama kısmetse pazar günü dönücek.

İşler karışmış gibi gözüküyor canım.
Ama belki zamanla düzelir.
Belki akşam arar canım. İşleri uzun sürmüş olabilir.
Gelmiycekmi bayram için size?
Bizim de arada bir oluyor sorunlar.
Önemli olan kısa sürede sorunları atlatabilmek canım.
Benim nişalım İstanbula gitti annesiyle.Orda kız kardeşi yaşıyor onun yanına gittiler.
Ama kısmetse pazar günü dönücek.

inşallah canım artık bişe diyemiyorum evet hatanın çoğu bende belki ama tamamı değil ama o bunu kabullenmiyo hep benisuçluyo hep ama bi de abuk subuk hallerde... geçen akşam msj attım napıysn diye playstation oynuyoruz sen napısn yazmış gecenin12si saat kimilesin dedimcevap vermedi başka şeyler konuştu sonra ben yine konuya döndüm kiminlesin dedim sevmediğim sürekli kız peşinde koşan ve her buluşmalarında muhakkak kızlarda olan arkadaşları var onlarla birlikteymiş sinir oldum... :50: sonrademesin mi sen yat uyu beni bekleme biz oyuna dalarız iyi dedim sonra bişe diyo musun dedi bu ne demek yaa offf.... gıcık oldum gıcık şimdi bunu ona desem ne kıskançsın bana hiç güvenmiyosun bilmem ne der ki kendide diyo o arkadaşlarının kızlardan kopamadığını vs... :( aman neyse galiba sinirlerim bozuldu benim yine...
aaaa evet biliyorum canım okumuştum Allah kavuştursun iyi olun huzurlu olun da gerisi önemli değil nasılsa gelecek... :16:

inşallah canım artık bişe diyemiyorum evet hatanın çoğu bende belki ama tamamı değil ama o bunu kabullenmiyo hep benisuçluyo hep ama bi de abuk subuk hallerde... geçen akşam msj attım napıysn diye playstation oynuyoruz sen napısn yazmış gecenin12si saat kimilesin dedimcevap vermedi başka şeyler konuştu sonra ben yine konuya döndüm kiminlesin dedim sevmediğim sürekli kız peşinde koşan ve her buluşmalarında muhakkak kızlarda olan arkadaşları var onlarla birlikteymiş sinir oldum... :50: sonrademesin mi sen yat uyu beni bekleme biz oyuna dalarız iyi dedim sonra bişe diyo musun dedi bu ne demek yaa offf.... gıcık oldum gıcık şimdi bunu ona desem ne kıskançsın bana hiç güvenmiyosun bilmem ne der ki kendide diyo o arkadaşlarının kızlardan kopamadığını vs... :( aman neyse galiba sinirlerim bozuldu benim yine...
aaaa evet biliyorum canım okumuştum Allah kavuştursun iyi olun huzurlu olun da gerisi önemli değil nasılsa gelecek... :16:

evet canım gitmeden bize gelip bayramlaştı. 3 gün birşey değil, askerde kaç ay bekledik. Allah büyük ayrılıklar vermesin.
Sende üstüne düşme bakalım. o arasın sorsun seni.
siz birbirinize yakın mı oturuyordunuz canım?

evet canım gitmeden bize gelip bayramlaştı. 3 gün birşey değil, askerde kaç ay bekledik. Allah büyük ayrılıklar vermesin.
Sende üstüne düşme bakalım. o arasın sorsun seni.
siz birbirinize yakın mı oturuyordunuz canım?

amin canım amiinnn.....
üstüne düşmüyorum ama içim içimi kemiriyo böyle olunca bak sana yazarken msj attı napıyosun diye cvp yazdım evdeyim oturuyorum sen napıysn dyazdım yarım saat oldu cevap yazmadı hala whatsapp!ına baktım orda yarım saattir çevrimiçi kiminle konuşuyosa dönüp bana cevap yazamadı bi... :(
yok tatlım çok yakın sayılmayız..

amin canım amiinnn.....
üstüne düşmüyorum ama içim içimi kemiriyo böyle olunca bak sana yazarken msj attı napıyosun diye cvp yazdım evdeyim oturuyorum sen napıysn dyazdım yarım saat oldu cevap yazmadı hala whatsapp!ına baktım orda yarım saattir çevrimiçi kiminle konuşuyosa dönüp bana cevap yazamadı bi... :(
yok tatlım çok yakın sayılmayız..

Anladım canım...
Yani böyle olunca üzülüyorsun tabi anlıyorum seni.
ama erkekler böyle yapabiliyor işte.
bize göre daha vurdumduymaz oldukları bir gerçek.

Anladım canım...
Yani böyle olunca üzülüyorsun tabi anlıyorum seni.
ama erkekler böyle yapabiliyor işte.
bize göre daha vurdumduymaz oldukları bir gerçek.

ya bana sorarsan bu vurdumduymazlıktan öte bişe, o yüzden bu kadar sinirleniyorum çünkü ben benim için değerli olana öncelik tanırım en önemsiz konudan en önemli konuya kadar bu böyledir atıyorum işyerinden bi arkadaşım ve nişanlım aynı anda msj atmışsa ben ilk önce nişanlıma cvp yazarım... ki nişanlımda aynen benim gibidir mesela telefonla konuşurken çok sevdiği bi arkadaşı arasın dur kapat der kapatır telefonu ama bana gelince bunu yapmıyo bak ne kadar zaman oldu hala whatsapp'da kiminle yazışır bi erkek bu kadar uzun allah aşkına sen söyle yaaa.... sonra kıskanç ben oluyorum offf offff.... içim sıkıldı bak yine ağlamaya başladım ne olacak benim bu halim böyle bilmiyorum bu kadar güven veremiyo evlenince ne yaparım bilmiyorum korkuyorum işte çok korkuyorumm... :(

ya bana sorarsan bu vurdumduymazlıktan öte bişe, o yüzden bu kadar sinirleniyorum çünkü ben benim için değerli olana öncelik tanırım en önemsiz konudan en önemli konuya kadar bu böyledir atıyorum işyerinden bi arkadaşım ve nişanlım aynı anda msj atmışsa ben ilk önce nişanlıma cvp yazarım... ki nişanlımda aynen benim gibidir mesela telefonla konuşurken çok sevdiği bi arkadaşı arasın dur kapat der kapatır telefonu ama bana gelince bunu yapmıyo bak ne kadar zaman oldu hala whatsapp'da kiminle yazışır bi erkek bu kadar uzun allah aşkına sen söyle yaaa.... sonra kıskanç ben oluyorum offf offff.... içim sıkıldı bak yine ağlamaya başladım ne olacak benim bu halim böyle bilmiyorum bu kadar güven veremiyo evlenince ne yaparım bilmiyorum korkuyorum işte çok korkuyorumm... :(

Canım bu ilişki böyle tedirginlikle yürümez.
Bir şekilde çözüme bağlamanız gerek.
Çünkü kendini tüketiyorsun.
Bizim için merkezde tek sevdiğimiz adam varken,
onlar için hayatlarının merkezinde birçok şey var aileleri, arkadaşları ve sevdikleri kadın var.
bizim gibi davranmalarını, düşünmelerini istiyoruz ama onların değişmediğini görünce inciniyoruz.

Kızlar bayramınız nasıl geçiyor?
Ben ziyaretleri tamamladım.
Nişanlım istanbulda malumunuz.
Ben de birazdan çıkarım dışarı ailemle.
Siz de gelince yazın.

Siz de gelince yazın.

Slm Canım nasılsın oh ne güzel tamamlamışsın ziyaretleri...:))

Bizim de sürekli misafir geliyor çok yoğunum dün nişanlımın ablasına gittik yeni doğum yapmıştı bugünde sabahtan annem ve nişanlım ile gelinlik bakmaya gittik ama misafir gelmişti hemen eve döndük bakalım yarın ne yapacağız şimdilik plan yok...

Siz de gelince yazın.

ben de dün tamamladım canım.. uzun ve yorucu bigün oldu benim için, ilk gün annem ve babamla gezdik ikinci gün nişanlımla gezdik aileleri.. bugün bütün gün evde dinlendim...
benim nişanlımda adapazarına gitti bugün abisi ve arkadaşıyla tabi o büyük ihtimalle arkadaşlarıyla kalacak..

Slm Canım nasılsın oh ne güzel tamamlamışsın ziyaretleri...:))

Bizim de sürekli misafir geliyor çok yoğunum dün nişanlımın ablasına gittik yeni doğum yapmıştı bugünde sabahtan annem ve nişanlım ile gelinlik bakmaya gittik ama misafir gelmişti hemen eve döndük bakalım yarın ne yapacağız şimdilik plan yok...

canım sana da iyi bayramlar.. senin düğünün ne zamandı??

Ben sinir oldum. Benimki istanbulda. gezdi gördü iyi çok güzel ama benimle mesafeli ailesinin yanında. sanki asker arkadaşı gibiyim.
Bugün 3 kez ben aradım o hiç aramadı.
Bari msj at dedim.
bak büyüycek olay dedim. büyütme olayı yarın konuşuruz diyor.
Hadi diyelim annesi ve kardeşi var konuşamıyor, güzel bir mesajdamı atamıyor?
Belkide boşa kürek çekiyorum.

Back