Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Uzakta ilişki yürütmek eğer sevdiğinde ilgisizse zordur canım.
Allah sabır versin.
Aradımı seninki bugün?

hoşgeldin nasıl gidiyor hazırlıklar heyecan var mı? :)
darısı başımıza inşallah :)

hoşbulduk kızlar
evet çok heyecanlıyım artık son gunler. hergun bi koşturmaca..yok tesisatçısı,yok perdesi,yok cartı curtu guzel koşturmacalar bunlar ama insanı yoruyo. bide ben herşeyı dort dortluk istediğim için kendimi yıpratıyorum çok. erkekler daha sakın bu konuda. biz bayanlar ınce detaylarını duşunduğumuz için erken yaşlanıyoruz galıba

aslında bunu evlilik terapilerine katıldıkça farkettim.. yani farkındalığımı başkalarının terapi sürecini izlerken edindim. bi aile danışmanlık merkezinde çalışıyorum. aile danışmanı değilim fakat bazı görüşmelerde aile danışmanımızla birlikte girdim terapilere. o terapiler benimde terapim oldu. kendimi, neyi sevdiğimi, ne istediğimi, insanlarla ilişkimin nasıl olduğunu ve olması gerektiğini, nişanlımla olan ilişkimin nasıl olduğunu ve sağlıklı iletişimin nasıl olması gerektiğini daha bi farkettim ve uygulamaya koymaya başladım.

karşı tarafı değiştiremiyoruz ama eğer biz yerimizi değiştirirsek karşı tarafta kendine bizim konumumuza göre bi yer belirliyo, belirlemek zorunda kalıyo

ramazanda öyle oluyor canım. sıcaktada bir yere çıkılmıyor.
akşam çıkmayı düşünüyordum ailemle.
müzik açıp dans ediyim diyorum iyi gelebilir.

evet eve bağlanıp kalınca daha da takar oldum bu durumu zaten..
evet gelir bence de negatif enerjini atmış olursun hem..
bu arada bu saat oldu benimkinden ses yok neee kadaaaan da mesutum ararsa artık ne zamana belli olmaz...ilkinde açmayacağım..sonra arkadaşlarla nette görüşüyoduk görmemişim dicem ki yalan da değil :)

Bende ilkinde açmadım canım. Bir dahada aramadı.
ayy ne güzell ne güzelll...
yalan değil canım tabi. çok meşgulsün açamassın telefonunu :)

ne güzel senin, ilişkin ve hayatın için oldukça faydalı olmuş..sanırsam benimde böyle bir şeye ya da sihirli bir değneğe ihtiyacım var çünkü naparsam kendime yapıyorum hiç birşeyi değiştiremeden...düşüncelerin ve tavsiyelerin için çok saol bu arada :)

Evet canım güzel anlatmışsın.

çok kolay gelsin sana..Allah güle güle oturmayı nasip etsin eşinle yuvanda :)
aynen bende öyleyim oldu mu tam olsun istiyorum ve bunun için kafamı ve vücüdümu çok yorarım..erkekler çoğu konuda olduğu gibi bunda da sakin..nişanlıma kalsa 2günde düğünde olur ev de kurulur..kendimi gördükçe bazen bu rahatlığına dayanamıyorum :)

bu arada düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?bizim seneye yaza inşallah ama bazı nedenlerden dolayı tarih henüz tam belirlenemedi...hazırlık olarak ta hiç bişey yok ortada hele de çeyiz olarak..

aynen ya "hallederiz,yaparız" diyo hep. ben gerildikçe geriliyorum sonra halledincede " bak gördün mü boşa stres yaptın" diyo. haklı çıkıyo ona bozuluyorum
bu arada kızlar düğününüze ne kadar zaman kaldı bilmiyorum ama evi kira olan arkadaşlar aman son aya bırakmayın benden tavsiye.

biz psikologlarında sihirli değneği yok tatlım.. değişim süreci zordur .. hatta değişmek zorunda olduğunu anlamak bile insana ağır gelir .. sanma ki ben hayatımın farkına vardığımda " aa ne güzel şöyle hatalarım varmış ohh düzelirim olur biter " demedim. o farkındalığa vardığımda yani kendimi ve insanlarla olan ilişkimin farkına vardığımda günlerce konuşmadım gülemedim donuk bi şekildeydim çünkü bu süreç ayna gibidir. aynayı kendime çevirip kendimin ne olduğunu gördüğümde kabul etmek zor oldu. hala değişim sürecimi tamamlayamadım ama büyük yol katettim onu biliyorum. şimdi eşimde farkında sen çok değiştin diyo.. bunu duymak hoşuma gidiyo ..

ama işin beni şaşırtan tarafı ben değiştikçe ilişkimiz daha güzel oldu oda değişimden oldukça memnun

bu arada düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?bizim seneye yaza inşallah ama bazı nedenlerden dolayı tarih henüz tam belirlenemedi...hazırlık olarak ta hiç bişey yok ortada hele de çeyiz olarak..

Al benden de o kadar :)
Belirli bir tarih ve çeyiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…