- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.441
tutarlarmı derken zaten adam satış yaptıkca depodan getirttirir mallarıki magzasında çok mal tutmaz bence.. benım arkadaş aldı öyle yaptı..
kal gittiğin yerde mutlu ol ya da gel, kalbimde tahta sahip ol
senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim
ama karar ver tutamıyorum zamanı... yine şarkı yine şarkı, bugün şarkı günümdeyim galiba :44:
yani tutarlarmı derken ödemeyi yapıcaz taksitler halinde yada peşin ama ürünler mağazada kalıcak ben isteyince gelicek
oluyor öyle dert etmeyin ya ben hisarla tencere takımı için konuştum taksitler btinceye kadar orada kalacak alırsam tabi
oluyor öyle dert etmeyin ya ben hisarla tencere takımı için konuştum taksitler btinceye kadar orada kalacak alırsam tabi
kızlar nişan günü dış mekan fotolarımızdan bi kaç tane albümler topicine koydum isteyen bakabilir
kızlar nişan günü dış mekan fotolarımızdan bi kaç tane albümler topicine koydum isteyen bakabilir
link vereyim ama yasak değil dimi
gördüm canım..allah mutlu etsin çok hoşsunuz.. bu elbısenın pembesini beğenmiştim bende yakın zamanda..
Eki Görüntüle 537942
bak senınkıne benzıyor.. senın nişan nerde oldu.. ben evde olsun istiyorum kalabalığı çok sevmiyorum ama evdede bu elbise olmaz. nekadara dikildi
Eki Görüntüle 537942
bak senınkıne benzıyor.. senın nişan nerde oldu.. ben evde olsun istiyorum kalabalığı çok sevmiyorum ama evdede bu elbise olmaz. nekadara dikildi
Allah mutlu etsin, mavi mavi çok enerjik olmuşsunuz :)
ama buna bayıldımçok severim böyle modelleri. straplez giyen biri olsaydım giyerdim bunu kesin, tabi yakışırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?