Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

çook güzell evet benziyor :16::16: biz orta büyüklükte açık hava cafesinde yaptık kuzum.. 600 tl ye diktirdim

aminnnn :16::16: evet ya dimi o enerji gece bitmişti ama oynamaktan :33::33:

aslında bende evde değilde dışarda yapmak isterim ama bazı sebeplerden dolayı ısrarla karşı çıkıyorum.. babam evde olmasın diyor ama evde olmalı..

:kkk:

gayet hoş çıkmış canım ya allah tamamına erdirsin bnde dış mekan resim çektirdim sen bunları elektronik olarak alabildin mi bana vermedi fotoğrafçı çıktı halinde var albüm ve dağıtmalık resimler..

teşekkürler tatlım :16::16::16: fotoları çeken iş yerinden komşumuz fotoğrafçı toplam 220 tane resim varmış hepsini verdi bana daha albüm basılmadı

aslında bende evde değilde dışarda yapmak isterim ama bazı sebeplerden dolayı ısrarla karşı çıkıyorum.. babam evde olmasın diyor ama evde olmalı..

bence evde daha iyi. ne güzel stressiz, az kişiyle sakin sakin nişanlanıyorsun. karakterine uygunsa iyi bir seçim. ama kalabalığı, eğlenmeyi, özel günlere hazırlığı seviyorsan dışarı da güzel bir düşünce.

özeli sana kalsın ama benden sana nacizane bi tavsiye... evde yaparsan ikramıydı ağırlamasıydı vırtıydı zırtıydı bi sürü masraf eviniz batıcak cabası .. insanları sığdırma derdi olucak.. biz bin tl verdik pasta orkestra foto video dahil hem havadar oldu hem isteyen herkes oynadı evimizde mis gibi kaldı

bence evde daha iyi. ne güzel stressiz, az kişiyle sakin sakin nişanlanıyorsun. karakterine uygunsa iyi bir seçim. ama kalabalığı, eğlenmeyi, özel günlere hazırlığı seviyorsan dışarı da güzel bir düşünce.

nişan olayını çok önemsemiyorum açıkcası.. bana kalsa nikah bile yeter :=)

özeli sana kalsın ama benden sana nacizane bi tavsiye... evde yaparsan ikramıydı ağırlamasıydı vırtıydı zırtıydı bi sürü masraf eviniz batıcak cabası .. insanları sığdırma derdi olucak.. biz bin tl verdik pasta orkestra foto video dahil hem havadar oldu hem isteyen herkes oynadı evimizde mis gibi kaldı

ewt öyle haklısın ama ne bileyim şimdi bizim taraf içki içer .. karşı taraf içmez işte bundan çekiniyorum ben biraz..

ewt öyle haklısın ama ne bileyim şimdi bizim taraf içki içer .. karşı taraf içmez işte bundan çekiniyorum ben biraz..

ya boşver sen onu ban bizimkilerde içti hatta bizde içtik :1::1: oğlan tarafından içen olmadı sen ne düşünüyosun o kadarını gönlünden ne geçiyosa durumunuz neye müsade veriyosa yap derim

ya boşver sen onu ban bizimkilerde içti hatta bizde içtik :1::1: oğlan tarafından içen olmadı sen ne düşünüyosun o kadarını gönlünden ne geçiyosa durumunuz neye müsade veriyosa yap derim

durum açısından sıkıntı yokda işte aklıma bu konu takılıyor işte .. ne bileyim yaa..

nişan olayını çok önemsemiyorum açıkcası.. bana kalsa nikah bile yeter :=)

canım ya senin düşüncelerine saygım sonsuz..Bende eylülde nişan yaptım ve eylüle düğün düşünüyorum bende ilk başta evde yapacaktım sonra o kadar insan evin son hali ikramlar falan vazgeçtim..1200e güzel bir salon tuttum dış mekanda buranın en ii foto.resim çektirdik kuaför elbise falan derken benmki masraflı oldu herkes düğündü galiba bu falan dediler ama biz 4 senedir o günü bekledik patlama oldu bizimki...Eğer evde yapacağım diyosan bişey diyemem ama sana tavsiyem kesinlikle güzel bir mekan ve fotoğrafçı ayarlaman en lüks salondada yapsan unutuluyor bu kesin tek sana kalıcı resimler ayrıca bu elbisede tam nişan için biçilmiş kaftan..Bence evdede yapsan al bunu git kuaföre tut fotoğrafçı on numara işçilik:9::9::9:

eve çok kişi davet ederseniz arkadaşın bahsettikleri gerçek olabilir tabi :50: oynama falan da olursa bence evde olmasın. evde oynama bana tuhaf geliyor. bizimki oynamalı olmadı. kız istendi, yüzükler kesildi, pasta yendi, gönderdik erkek tarafını. uzak yoldan gelmişlerdi. az kişi olursa zaten klasik şeyler dağıtılıyor, hemen iki saatte bitiyor. bulaşıkları dağınıklığı toparlamak da bir günlük iş.

allaah mesut etsin tatlım tebrikler

teşekkürleeerrrr :16::16::16:

durum açısından sıkıntı yokda işte aklıma bu konu takılıyor işte .. ne bileyim yaa..

valla ben nişan haftası öyle perişan oldum ki anlatamam stresten bittim sanki nasıl olucak ne olucak derken nişan günümüz geldi çattı ama istediğim içimden gelen herşeyi yaptım hiç bişey içimde kalmadı bunada katkıda bulunan sevdiceğim anneciğim ve babacığım dı beni hiç yalnız bırakmadılar ..babamın bana söylediği sen ne istersen o olucak başka şeyleri düşünme derdi... sevdiğimde hep benim isteklerimi yaptı ... takmıcaksın tatlım dediğim gibi içinden ne geliyosa maddidurumlar neye el veriyosa onu yap

bizimkilerde albüm olucak bi sürüde promosyonu varmış yanında ama daha resimleri seçicez albümü beğenicez basılıcak :36::36::1::1:

ewet:1: benimki 1 büyük albümü var taşlı falan şık bişey..Sonra 2 tane kaynana albümü her iki aileye.....sonra 1 cep albümü orta büyüklkte ve albümdeki her pozdan 3 tane dağılmalık resim çıkarttı ve bir tane kocaman çerçevelik resim....Ben en çokta albümün kombinasyonunu beğendim bizimkinin öyle her sayfada tek resim değil dur alınca kesin koyarım cep telfnundan çekipte..Ama benm paket bayağı tuzlu oldu bizimki malum komşu değil:9::9:

ewet:1: benimki 1 büyük albümü var taşlı falan şık bişey..Sonra 2 tane kaynana albümü her iki aileye.....sonra 1 cep albümü orta büyüklkte ve albümdeki her pozdan 3 tane dağılmalık resim çıkarttı ve bir tane kocaman çerçevelik resim....Ben en çokta albümün kombinasyonunu beğendim bizimkinin öyle her sayfada tek resim değil dur alınca kesin koyarım cep telfnundan çekipte..Ama benm paket bayağı tuzlu oldu bizimki malum komşu değil:9::9:

bende de onlardan var hatta bi kaç bişi daha söylemişlerdi ... valla komşu momşu ama 750 tl fiyat verdiler :26::26:

Back