- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.421
benim içinde sorun değil elbette sanki takıyorum ben bilezikleri ama insan bekliyor yani.... bayramda sözlüydük mesela bi mendil ver bari hediye yok malesef ne denir ki böyle ky ye bilemedim şimdiben sadece oğullarının yanında olsunlar istiyorum çocuk ezik hissediyor bazen aileme karşı kendini
bak ayın3üne kocişim geliyor ama ben hiç zannetmiyorum ya bayramdı ya geline bişey alıp yollayalım hiç zannetmiyorum bekleyip görücem...Annemde diyo biz damada bir kazak alalım bnde pantolon alacağım önemli olan sevdiceğin bnm mutluluğumuz salla sende diğerlerini ama şu konuda haklısın millet soruyo ne yaptılar ne taktılar..Bayramdada kesin sorarlar yeni gelinleri ne aldılar ne yaptılar diye insan mahcup oluyor ama yapacak bişey yok.....
benım aldıklarımda karaca.. bakalım nasıl olucak.. ama iyide olsa kötü de çıksa,, önemli olan eşya değil sağlık, huzur istiyorum
orası tartışılmaz tabikide hem eşya ii olsun hem huzurumuz ii olsun ne olmuş
hımm peki kanka hisar nasıl ben hisarda set var ona takıldım da şu ara kütahya yemek takımı çb seti kahvaltı seti su takımı çelik tenc. ve seramik seti çaydanlık cezve ve 1 düdüklü hepsi 2.500tl sence alınırmı????????? Birde hisarın kulpları ısınıyor diyorlar bilemedim ne alayım
hisarla ilgili bi bilgim yok canım, kullanan yok çevremde .. emsanı da iyi diye aldık ama krizsavarında dediği gibi karaca aldıktan sonra bozmuş kendini demekkiben hiç memnun değilim bi çorba yapsam yapışıyor ..
senin dediğin takımın içinde bir hayli şey varmış .. fiyatı uygun geldi bana .. hisar bilindik bi marka aslında :44:
şans artık orası canım .. iyi diye alıyoruz ama şans artık.
bak ayın3üne kocişim geliyor ama ben hiç zannetmiyorum ya bayramdı ya geline bişey alıp yollayalım hiç zannetmiyorum bekleyip görücem...Annemde diyo biz damada bir kazak alalım bnde pantolon alacağım önemli olan sevdiceğin bnm mutluluğumuz salla sende diğerlerini ama şu konuda haklısın millet soruyo ne yaptılar ne taktılar..Bayramdada kesin sorarlar yeni gelinleri ne aldılar ne yaptılar diye insan mahcup oluyor ama yapacak bişey yok.....
kızlar bide bişey sorucam ben kasım ayı itibari ile beyaz eşyalarımı almaya başlıcam kısmetse evimiz kira olucak ev tutmadan almak erken mi olur acaba :44::44:
ateşim çıktı gerginliktençabuk geçin günler...
kızlar bide bişey sorucam ben kasım ayı itibari ile beyaz eşyalarımı almaya başlıcam kısmetse evimiz kira olucak ev tutmadan almak erken mi olur acaba :44::44:
canım bence alın aldığınız yerle konuşun evi tutunca getirsinler.. hem borcunu ödemeye başlarsınız..
zaman su gibi akıp geçiyor sen istesen de istemesende
hmm olurmu acaba öyle tutarlarmı o zamana kadar :44::44: ben mart- nisana kadar beyaz eşya işini bitirmeyi düşünüyorum
kızlar size bişey sorayım nişanlım gelmeden cilt bakımına gideceğim yarın.Buraya kadar sorun yok yalnız bayan dediki cilt altında küçük yağ topakları var ki ben arada hissediyorum minicik çıkıyorlar deri alrından yüzümde ama görünür seviyede değil.Şimdi şayet o işlemi yaptırırsam iğne ile alacak onları o zaman 3 gün bi şişlik olacak ama emin olamadım o işlemi yaptırıp yaptırmama konusunda sizce ne yapmalıyım...Bu arada cilt için kullanılan tüm ürünler pevonıa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?