- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.401
veee deriiiin bir nefes alıyoruz sık sık bu süreç boyunca :)
almam ozaman banada pek kullanışlı glmedi.. ben ütü yapmayı beceremem .. zaten üşenirim onu kullanmayada.. tefal nasıl, annem phılıps kullanıyor
tefal sanırım fransız malıydı ve ben onu boykot ediyordum unutmadıysamboykot etmeyi seviyorum ürünleri. philips ne malı bilmiyorum ama.
hey aynısı işteene maddi ne de manevi hiç bi şekilde olmazlar oğullarının yanında anlamazlar hiçbişeyden ayrıca da bohçalar açılıcak ky dediki :ben bilmem nasıl açılıcak tabi herkes şok içinde neyse istenmeyen gelin gibi bi durum yok benim bildiğim kadarıyla ama böyleler işte amaann daha iyi herşeye karışsalardı ondan da dert yanardık
orası öylede ekonomik olarak azıcık yardım etmeliler ya valla bnm nişanda formalite icabı bulundular resmen...öğrenciyken aşkımın aldığı bileziği annesi ve onunla eş gram başka bilezik aldık onu babası taktı insan hiçmi bişey almaz takmaz yaaaaaa
orası öylede ekonomik olarak azıcık yardım etmeliler ya valla bnm nişanda formalite icabı bulundular resmen...öğrenciyken aşkımın aldığı bileziği annesi ve onunla eş gram başka bilezik aldık onu babası taktı insan hiçmi bişey almaz takmaz yaaaaaa
bende hemşireyim canım.. sevgilimde harita mühendisi..
phılıps hollandaymışş.. tefal fransız
halla halal ne tuhafmış belki alma imkanları yoktur canım.. nereliler aslen
yok canım durumları olmasa laf etmem aslende oralılar yani iskenderunlular...k.valide sultan şeyh kızı arap:)acayip kirli çıkı kayınbabamında bir ton kirası var dükkn ev
yok canım durumları olmasa laf etmem aslende oralılar yani iskenderunlular...k.valide sultan şeyh kızı arap:)acayip kirli çıkı kayınbabamında bir ton kirası var dükkn ev
all işte aynıııbizim nişana kayınvalide sultan 20:25 te gelmiş benim nişanlımdan istediğim inci set vardı onu taktı ailesi bişey takmadı benim babam 20 gr bilezik annemde künye taktı
meslektaş sayılır bizimle benmkide inşaat mühendisi
oooo seninkilerin durumu baya iyiymiş o zaman
kızlar emsanın çelik tenceresini bende tavsiye etmiyorum bende de şu var hiç memnun değilim yandı çizildi her bişey olduEki Görüntüle 537929
valla olmayınca olmuyor yani ama umurumda değil babamda dedi zaten o çocuğun kendi alıyor hiçbişeye zorlama yok diye:))))))) hiç altın falan umurumda değil en büyük hazinem eşim benim gerisi yalan
ewet ii ya ama kocama zerre yardımları yok senin kendi işin var para kazanıyorsun diyorlar..Sağlık olsun ne yapalım amannn biz ikimizde sadece kendimiz yapıyoruz herşeyi valla salladık herkesi
kızlar emsanın çelik tenceresini bende tavsiye etmiyorum bende de şu var hiç memnun değilim yandı çizildi her bişey olduEki Görüntüle 537929
hımm peki kanka hisar nasıl ben hisarda set var ona takıldım da şu ara kütahya yemek takımı çb seti kahvaltı seti su takımı çelik tenc. ve seramik seti çaydanlık cezve ve 1 düdüklü hepsi 2.500tl sence alınırmı????????? Birde hisarın kulpları ısınıyor diyorlar bilemedim ne alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?