Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

şimdi msj atmıiş. eve geldim aşkım iyi geceler diye.
beni uyuyor sanıyor. halbuki ben 3 ten aşağı yatmam.
cevap yazmadım.
bakalım yarın ne olcak?

merhaba tatlım.. yazdıklarını okudum tek tek.. yine mutsuz bir akşam geçirmişsin duygu yoğunluğunun tavan yaptığı anda ben burda olmuyorum hepte böyle denk geliyo.

bağımlı kişiliksin sanırım sen birazda melankolik. onsuz nefes alamayacağını düşünüyosun (aslında onsuzda yaşarsın da hadi bu duygunu bu şekilde düşünelim sonuçta duyguyu en derinden yaşıyosun ozaman onsuz nefes alamayacağını ona çaktırma en azından).

ondan başka bi hayat kurmamışsın kendine.. oysa sen kendi özel alanını oluşturduğun anda herşey daha iyiye gidecek bunun bi farkına varmalısın. arkadaşlarınla vakit geçir hayatını monotonluktan çıkar ani planlar yap ve onun son anda haberi olsun.

onsuzda hayatına çok güzel devam ettiğinin farkına varsın. ona trip atma surat asma ama sürekli de arama.. aradığında neşeli konuş..bazende sen kapatmak zorundaymışsın gibi konuş. hayatına hareketlilik kat. neden bi işe girmiyosun tatlım? çok yorulmayacağın ama sana sosyal çevre sağlayacak bi iş..

bende senin gibiydim hayli bağımlı. taki üniversiteyi bitirip iş hayatına başladığımda anladım onu nasıl yola getireceğimi daha öncesinde sürekli ben arardım, arasın isterdim, msnden konuşmak isterdim falan.hep ben buluşalım derdim.. şimdi bazen o arıyo bazen ben..çok özlesem bile kolay kolay özledim görüşelim dememeye başladım.. şimdilerde düğün hazırlığı sebebiyle hergün birlikteyiz gerçide.

mesela o akşam yemek yiyelim mi dedi ben "aa şu arkadaşımla buluşcaz" dedim buluştumda ve onu hiç aramadım başkaları yanımdayken.

mesela o işte çok yoğun olduğu için gün boyu aramadı mı bende bi gün boyunca aramadım "neden aramadın" sorusunu bu kez o sordu ve benim cevabım onun cevabı oldu. yani demek istediğim misilleme yap ama bunu inat yapıyormuşsun trip atıyormuşsun gibi değil "oohh herşey yolunda hayat güzel işim var arkadaşlarım var sende varsın" gibi " hayatımda sadece sen varsın" değil

ona bağımlı olma tatlım lütfen bi an önce kendi özel alanını oluştur bunu evlenincede devam ettir.. eğer erkeklere ona bağımlı olduğumuz fikrini verirsek o zaman ya böyle peşinde süründürürler yada bizi cepte kabul edip başka limanlara yol alırlar buna izin vermeyelim kızlar

zamanında yaşadığın şeyleri ben de şimdi yaşıyorum ve bunun nedeni ni de biliyorum..hayatımın merkezine koyduğumdan onu oluyor...hayatım boyunca rahat bi insan olamadığım stres yarattığım için ufak şeylerden bu konuyu daha da çıkaramıyorum kafamdan...uğraşacak şeylerim olsa dahi yine de atlatamadım bu durumu zamana bırakmaktan başka bişey yapamıyorum..

al onu hayatının merkezinden eğer alamıyosanda o bunu anlamasın aslında sağlıklı olanı gerçekten bağımlı olmamak .. onsuz da çok güzel vakit geçirdiğini eğlendiğini bilsin .. ben geçmişte çok büyük hatalar yaptım bu konuda yani aslında hata sayılmaz sonuçta 14 yaşında sevdim onu ve beraber büyüdük .. daha çok ben ona bağımlı, peşinde dolanan, söylediği bi söze bütün gece ağlayan, "beni bırakma" "sensiz nefes alamam" "yaşayamam" diyen bi tiptim .. (şimdi hislerim böyle olsa bile bu cümlelerin hiç birini söylemiyorum) başka biri olmadı hayatımda çünkü bi tek onu sevdim bi tek onu tanıdım .. son bi yıldır farkındalığım çok arttı hem hayata hemde onunla olan ilişkime karşı .. şimdi düşünüyorum ne kadar güçsüzmüşüm .. tabikide olmayı istediğim bi konuma gelmedim ama eskisinden çok daha iyi durumdayım

Nişamlımla benden 6 ay küçük canım.
Artık üstüne düşmemeye karar verdim.
Teşekkür ederim...
Sizi de Allah kavuştursun canım. Allah sabır versin.

Sağol canım önerilerin için.
Dün gece açmadım telefonu. msj atmış bişey yazmadım. uyuyormuş sansın istedim.
sabah msj atmış. günaydın aşkım seni merak ettim uyanınca sen konuşalım diye. cevap yazmadım.
sonra 2 gibi aramış cevap vermedim. 2:30 gibi msj attım. Ben kalktım. Aşağıdaydım diye. bu kadar.
aramıyorum. bu sefer ararsa açıcam ve bugün ne yapıyorsun dediğinde canım çok sıkıldı arabaya atlayıp bi cafeye gidip azıcık oturucam dicem.
onsuz da yaşıyabiliceğimi göricek.

yanına birilerini al öyle git canım.. unutma konuşurken bunları söylerken neşeli konuş tavır yapıyomuş gibi konuşma olur mu?

"hayat bana güzel" mesajını ver

yanına birilerini al öyle git canım.. unutma konuşurken bunları söylerken neşeli konuş tavır yapıyomuş gibi konuşma olur mu?

"hayat bana güzel" mesajını ver

yazlıktayım kimse yokki burdada canım.
yalnız gidicem diyim daha gizemli olur aslında gitmiycem :)

'şimdi düşünüyorum da ne kadar güçsüzmüşüm'...yaşadıklarımın özeti heralde bu...ben bu değilim diyorum bu olamam inatçı sevdiğini karşısındakine kolay gösteremeyen biriydim..bakıyorum da değişmişim eskisi gibi olup kendimi güçlü hissetmek istiyorum tabiki hayatımda onla beraber..
bu değişimi büyüdükçe mi yaşadın yoksa başka şeyler de uyguladın mı? benim de gerçekten sevdiğim ilk kişi o yüzden bu kadar büyüttüm gözümde sanırım.. ben de ara ara çok ta umrumda değilmiş onsuz da mutluyum gibi davranıyorum ama uzun sürmüyo..zaten uzakta olduğumuzdan birbirimizden kısa süren telefon görüşmelerinde bi daha ne zaman duyarım sesini diye düşünüp pes edebiliyorum :/

yazlıktayım kimse yokki burdada canım.
yalnız gidicem diyim daha gizemli olur aslında gitmiycem :)

gitme imkanın varsa git aslında canım ii gelebilir değişiklik olur senin için yine de sen bilirsin doğrusunu tabi :)
ben de ramazanda bağlandım eve zaten çabuk yorulan biriyim şimdi daha çabuk halsiz düşüp pek bişey yapamıyorum..

ramazanda öyle oluyor canım. sıcaktada bir yere çıkılmıyor.
akşam çıkmayı düşünüyordum ailemle.
müzik açıp dans ediyim diyorum iyi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…