- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.261
o nerde sen nerdesin canım
Aslında ikimizde ankaradayız, işide bura ama iş için bi kaç aylığına doğuya gitti. Her ay bi kaç günlüğüne geliyor Ankaraya. Burda olduğu zamanlarda neredeyse hergün görüşüyorduk. Zor oluyor böyle. Birde orda sürekli çalışıyor, gecesi gündüzü yok. Uyumaya bile fırsatı yok diyim (sahada çalışıyor). Haliyle eksik gedik ne var konuşamadık. Aileside mersinde yaşıyor, onlarlada ancak telefonda görüşebiliyoruz.
anladım canım benm sevgilimde doğuda çalışıyor.. dsi de
farklı şehirlerde olmak zor. birde sonradan gittiyse eğer. aslında bir bakıma iyi oldu ben daha öğrenciyim, yani ders çalışmam gerekiyor ama paranoyalarımdan kurtulamıyorum ki kendimi derse vereyim pffbirde yaza düğün olsun dediler, adamın bir boş vakti yokki oturup düğün günü kararlaştıralım. diyorum ya bohçamız bile yok daha Allah bize sabır versin
canımm çok geç oldu kaç gündür giremedim ama çok üzüldüm çooookkkk geçmiş olsun.. nasıl şimdi nişanlın iyi di mi... Allah sağlık versin bitanemm
haklısın canım bakalım şimdi ara vermeye görüşmemeye karar verdik birbirimizden uzak kalıp düşünmeye ihtiyacım var dedim bu arada bakalım neler olacak
selam kızlar ben en son yazmıştım düğünüme 5 gün kaldı şimdi ben 5 günlük evliyim ve ailemi çok özledim hiç birşeyi sorun yapmayın herşey olacağına varıyormuş
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah herkese mutluluklar dilerim
sağol kuzum gayet ii beni üzecek kadar
Bende nişanlıyım 2011 eylülde nişanlandım düğün tarihim belli değil:2:
yakın zamanda belli olur inşallah. belirsizlik geriyor insanı. bir sene de olmuş, umarım tez zamanda tarih haberini alırız[/QUOTE ]
inşallah cnm hem belirsizlik hemde zaman geçtikçe sorunlar oluyo özellikle aileler sürekli sorun yapıyalar
Bende nişanlıyım 2011 eylülde nişanlandım düğün tarihim belli değil:2:
hayırlısıyla bir an önce belli olur inşallah.. bakıyorum tarih sayanlara 2015 ler bile var. bi aksilik çıksa, birşey olsa ne bileyim daha 2012 den 2015 e günmü sayılıren güzeli spontone gelişeni :)
günaydın herkese sevdiceğime ara verelim düşünelim dedim ama normalde o hemen günaydın yazardı şimdi saat11e geliyor ama tık yok
elif noldu ? :44:
ara verelim dediğin içindir canım .. aslında bu "ara verme"ler bana hiç sağlıklı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?