Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

tadını çıkar canım :)
çünkü çok güzel duygular bi bakmışsın geçmiş gitmiş
o yüzden çok dolu dolu geçer inşallah

Annemle konuştuk sabah 6.30 ğa kadar.
Annesinin canı sıkılıyordu, bir anda karar verdi herhalde dedi.
Gelirler herhalde dedi gelmezlersede kendileri bilirler dedi.
Normalde her bayramda gelirler.
Çok yoruldu dün ruhum.
Aslında olayların çıkışı şu oldu;
Bunun 2 saatlik dizisi oluyor. Bende dizi bitti diye 1 e doğru aradım. Meğer son sahneyi bir kez daha gösteriyormuş.
Bana kızdı gibi oldu daha dizim bitmedi benim falan kapat dedi.
zaten başladı ve bitti hemen.
çıldırdım işte.
şimdi arıyorum açmıyor. dükkanda mı evdemi bilmiyorum.
o da bir kere aramış ben de duymADIM.

anladım canım çok anlamsız yaa
sen ne düşünüyosun peki
neden böyle yaptılar acaba

r
anladım canım çok anlamsız yaa
sen ne düşünüyosun peki
neden böyle yaptılar acaba

Kızını görmek istemiş kadın herhalde.
Canını sıkan olaylar da olmuş iş yerinde.
Ondan herhalde bir anda gitmeye karar verdi.
Nişanlım denen adam şuanda dükkanda.
bir mesaj attım dedim geliyim konuşalım kaça kadar ordasın?
Cevap yok.
arıyorum sürekli meşgule alıyor.
kudurdum resmen.

tuğçem ilk önce sakin ol
bırak üzerine gitme o sana dönsün
bu şekilde davranınca ters tepki veriyo sanırım

ah biz kızlar neden böyleyiz.. hemen kendimzi sinir ediyoruz kafamızda kurup.. cevap verir canım işi vardır görmemiştir.. benmde kardeşim şehir dışında okuyor.. biz salı günü beklerken bugun supriz yaptı. dersi iptal olmuş olmasaymış salı gelicekti. zor oluyor uzakta olması hepimiz çok özlemiştik kardeşimi ama annem bir farklı özlemişti..

selam kızlar ben en son yazmıştım düğünüme 5 gün kaldı şimdi ben 5 günlük evliyim ve ailemi çok özledim hiç birşeyi sorun yapmayın herşey olacağına varıyormuş

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah herkese mutluluklar dilerim

içimde sorular düşünceler...... ve onun beni akşamları aramasını beklemek.... paranoyak mıyım acaba... beni seviyor mu gerçekten... kadınsal tripler içindeyim ruh dünyamda... bilsem bilsem........ evliliğe hazır mıyım acaba? kaldırabilir miyim sorumlulukları?? hem çalışıp hem evde işlerle uğraşabilir miyim?? anlayış gösterir mi acaba? kadın olmak ne zor..... allah kolaylık versin hayırsız olan uzak olsun...... bu akşam arasa da içimdekileri döksem.... dün tartıştık zaten... koskoca adam trip yapıyo..........aman yada bana öyle geldi... bugün inşallah huzurlu bir konuşma yaparsın benimle....!

Dizi yüzünden neden kırıyor ki seni. Şu telefon açmama olaylarına bende illet oluyorum. Açsın meşgulsede sonra ararım desin birşey desin. Kayınvalidenin yaptığını az önce anneme okudum, oda çok ayıpladı. Ne yapmayı planlıyorsun peki? Nişanlınla konuşucakmısın bayram için? Allah yar ve yardımcın olsun..

aynı şeyleri bende durup durup düşünüyorum. hele akşam olunca özlemim öyle bir depreşiyorki adeta nişanlı krizine giriyorum eğer geç saat olduysa uzun bir süre aramadıysa, acaba dışarı mı çıktı yada eğlenceye falan mı gitti diye düşünüyorum ( ki çıkacağı zaman beraber çıkarız, eğlenceyede gittiğini 1 gün görmedim) ama sonra arıyorki çalışmaktan gözleri kıpkırmızı olmuş, gecenin bir vakti olmuş hala belge hazırlıyor iş yapıyor.. kendimi o an kötü hissediyorum, adam para kazanmak için gecesini gündüzüne katıp çalışıyor benimse aklıma neler geliyor çok ayıp bana çoookkkk bende birde kaybetme korkusu var. kıskançlık değil. kaybetme.. beni avutmak için (bazen sınırları zorluyorum çünkü) ben seninim sadece se-nin diyor (bu yaşıma kadar böyle bir cümle kurmadım kimseye diyor) ama ben yine korkuyorum kaybetmekten.. kurtulsam şu düşüncelerden, rahat rahat sevsem sevdiceğimi. off

ahhh canım ahhh yaaa kıyamam sana yaa çok haklısın çok heveslenmiştin bayramı beraber geçireceksiniz diye daha önce yazdıklarından belliydi, cidden hoş olmamış hadi nişanlın düşünemedi keşke kayınvaliden seni de davet etseydi gidemesen bile... ya tatlım ne denir bilmiyorum ama nişanlı ve evli erkekler bi anda aileye düşkğn olmaya başlıyolar toz kondurmuyolar herşey ve ne yazık ki herkes onlardan sonra geliyo.. bence nişanlın biz nasılsa evleneceğiz her bayramı her günü birlikte geçireceğiz şimdiki zamanı ailemle geçirmem gerek diye düşünüyo bana sorarsan... senin kırılabileceğin aklının ucundan geçmemiştir eminim... inşallah en kısa zamanda ailesiyle senin arasındaki dengeyi kurmayı başarır ve sizin de artık bi aile olduğunuzun farkına varır...
ayrıca bana kızma ama kayınvalideene çok kızdım ne demek söyle tuğçeye uzatmasın sen annesin ya ortayı bi şekilde bulman gerekmez mi.?????
üzme kendini nolur ve bugün ne yaptınız konuştunuz mu hiç haber ver olur mu

evet canım ya beraber gidelim deyince öyle fena oldum ki içim gitti bi an kendimi tutamayıp sımsıkı sarılasım geldi, bunu demesi çok önemliydi benim için vee haklısın daha şimdiden özledim..
tatlım yüzük olayına lütfen takılma bak ben ki takıntılının önde gideniyimdir arada benimki de unutur takmayı ama fazla önemsememeye çalışırım çünkü gerçekten arada aceleyle evden çıkarken ben de unutuyorum takmayı, art niyetle yapılan bişe olamaz sakın üzme kendini

offf canım seni o kadar iyi anlıyorum ki o kaybetme korkusu bende de var ama bak ben bu yüzden ilişkimi ne hale getirdim... ikimizi de üzmekten yormaktan başka bişeye yaramadı... nolur bunu yenmeye çalış bilirim ki çok zor lanet bi duygu ama sana zarar verir ve sonra da ilişkine... hep şunu düşün beni seviyo ki nişan yaptı bu zamanda erkekler evlilikten bu kadar kaçarken o benimle ve Allahın izniyle evleneceğiz bunu hep düşün en kırılgan anlarında ona bu halini yansıtmadan bunu hatırlamaya ve sakinleşmeye çalış olur mu

keşke sarılsaydın öyle anlar o kadar önemliki aşkı güçlendirmek adına.. yok canım takılmıyorum artık, zaten tekrar dönünce parmağına takmış yüzüğü böyle gösteriyor ama gösterdiğini belli etmeden ben enerjimi bundan alıyorum falan diye birde şirinlik yapıyor. annemde kızıyor bana zaten, adam ne yapsa söylüyor sende güven artık diye. napalım devir kötü aklım kalıyor böyle arada

arabadan inerken sana bi kere sarılabilir miyim dedim zaten sımsıkıı sarıldım kokusunu içime çekerek o da çok koşturdum bugün terledim falan dedi ben de ona aksine çok güzel kokuyosuni sevdiğim adam kokuyosun dedim biraz kötü oldum ağladım...
haklısın çok fena etraf artık ben de o yüzden çok korkuyorum hele hele etrafında bazı arkadaşları var ki hergün bi kızlalar ve hep belli amaç peşinde koşuyolar kızlarda o tarz oluyo nişanlımda onlarla çok vakit geçiriyo ödüm kopuyo ki onlardan birine tutulacak falan diye.... ama rahat ol bak senin nişanlınne yapsa ne etse söylüyomuş bu çok önemli hiç unutmaa

kıyamam canım yaa ama yemin etti annesinin üzerine, çünkü ben başka kızlarla konuştuğu mesajları yakaladım. önce okutmak istemedi, okumak istiyorum bileyim hiç birşey değişmeyecek dedim. verdi bilgisayarını elime. ama gururuma yediremedim. msjları okudum sonra eğildim onu yanağından öptüm 1 kere, salonda oturuyorduk. kalktım yanından. mutfağa gittiğimi sandı, ben çantamı toparladım kapıyı açtım çıktım. arkamdan apartmanda yakaladı, gidemezsin bırakmam dedi. sonrasında saatlerce konuştuk, çok duygusaldı. ve yemin etti. o günden sonra aramızda gizli saklı yok. zaten şöylede birşey var. yapmak isteyen insan herzaman yapar. en başlarda aklıma başka bir kız diye asla gelmiyordu ama bunu o zedeledi. ama niyet önemli herzaman. erkek nefsi, bir anlık sohbete kayabilir, bir bakışa kanabilir.bu yüzden huzursuzluk çıkarmak, kapris yapıp onu bıktırmakta istemiyorum.o şuan benimle ve benim nişanlım. sinirlensemde, kızsamda, kırılsamda gönlünü hoş tutmam lazım. ama ne kadar başarılıyım tartışılır

Bu arada sana özel mesaj göndermek istedim ama mesaj sayım yetersiz kaldı. Burda yazsam site kurallarına aykırımı bilmiyorum. Ben nazardan çok korkuyorum canım ve bu yüzden nişanlımın önerisiyle "Cevşen-i Kebir" okuyorum. Burda yazmayım ne olduğunu sen bir internetten bak. İnançlarına uygunsa okuyabilirsin :)

Son düzenleme:

haklısın canım böyle bişe yaşaman hoş olmamış ister istemez beyninde yer etmiş ve şu andaki zamanı bile sorgulatmaya başlamış sana ki biz de buna benzer bişe yaşadık onun çok büyük etkisi var şu anda yaşadıklarımda... ama madem bu kadar büyük bi söz verdi sen güven nişanlına küçük bi hata yapmış ama anladığım kadarıyla o zamandan beri güvenini zedeleyecek bişe yapmamış aksine olabildiğince açık olmuş sana... haklısın erkek nefsi haklısın bi ana bakar bu iş ama bunu düşünüerek ne kendine ilişkini zehir et ne de nişanlına yansıtıp ona güvenmiyo imajı çizme... ben hep yapardım nişanlıma bi kere o bana yaptı aman allahım o kadar bozuldum o kadar üzüldüm kendimi öyle kötü hissettim ki anlatamam sonra buna köpürdüm sen nasıl böylle bişe düşünürsün dye bana ne dedi biliyo musun nasıl oluyomuş nasıl kötü nasıl sinir bozucu bişeymiş artık anladın di mi sen böyle şeyler yapınca neden sinirlendiğimi dedi... bi de şu var nişanlım hep bak benim hayatımda kimse yok senden başka çocuk değilim etrafta kzı peşinde koşayım dedi ha bu anlık bi gaflettir kabul ama suçum yokken yapma şunu aklıma karpuz kabuğu sokuyosun farkında değilsin bu kızla görüşme deyince ister istemez acaba benden hoşlanıyo mu cidden diye düşünüp o gözle bakmaya başlarım o kıza dedi yapma dedi aman tatlım o yüzden olabildiğince yansıtma bu kıskançlığını kaybetme korkunu yarın ne olacağı belli değil bugünün tadını çıkarmaya çalış nişanlın seni seviyo ve sen izin verdikçe sevmeye devam edecek bunu hiiiiiiiiiiççççççç unutmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…