- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.181
ay canım sende bendensin düğünün bellimi
kısa dönem zaten canım.. ocak 17 de biticek
Teşekkür ederim canım :) Yarın akşam geliyor sevdiğim adam memleketime, çok şükür. Babam yurt dışından geliyor bugün, nişanımız için.. Şuan çok değişik duygular içindeyim..
Yaşayanlar en iyi bilir, içim kıpır kıpır :))
canım bence çok haklısın kızmakla sinirlenmekle
çünkü tamam elbette giderler yani o sorun değil
ama birincisi mutlaka size gelmeleri lazım bayram olduğu için
hemde niye saklama gereği duydular son ana kadar
sana bahsetseydi nişanlın eminim biraz burukluk olurdu elbet ama anlayışla karşılardın
Annemle konuştuk sabah 6.30 ğa kadar.
Annesinin canı sıkılıyordu, bir anda karar verdi herhalde dedi.
Gelirler herhalde dedi gelmezlersede kendileri bilirler dedi.
Normalde her bayramda gelirler.
Çok yoruldu dün ruhum.
Aslında olayların çıkışı şu oldu;
Bunun 2 saatlik dizisi oluyor. Bende dizi bitti diye 1 e doğru aradım. Meğer son sahneyi bir kez daha gösteriyormuş.
Bana kızdı gibi oldu daha dizim bitmedi benim falan kapat dedi.
zaten başladı ve bitti hemen.
çıldırdım işte.
şimdi arıyorum açmıyor. dükkanda mı evdemi bilmiyorum.
o da bir kere aramış ben de duymADIM.
hmm sevindim canım o zaman
allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin
anladım canım çok anlamsız yaa
sen ne düşünüyosun peki
neden böyle yaptılar acaba
r
Kızını görmek istemiş kadın herhalde.
Canını sıkan olaylar da olmuş iş yerinde.
Ondan herhalde bir anda gitmeye karar verdi.
Nişanlım denen adam şuanda dükkanda.
bir mesaj attım dedim geliyim konuşalım kaça kadar ordasın?
Cevap yok.
arıyorum sürekli meşgule alıyor.
kudurdum resmen.
r
Kızını görmek istemiş kadın herhalde.
Canını sıkan olaylar da olmuş iş yerinde.
Ondan herhalde bir anda gitmeye karar verdi.
Nişanlım denen adam şuanda dükkanda.
bir mesaj attım dedim geliyim konuşalım kaça kadar ordasın?
Cevap yok.
arıyorum sürekli meşgule alıyor.
kudurdum resmen.
Annemle konuştuk sabah 6.30 ğa kadar.
Annesinin canı sıkılıyordu, bir anda karar verdi herhalde dedi.
Gelirler herhalde dedi gelmezlersede kendileri bilirler dedi.
Normalde her bayramda gelirler.
Çok yoruldu dün ruhum.
Aslında olayların çıkışı şu oldu;
Bunun 2 saatlik dizisi oluyor. Bende dizi bitti diye 1 e doğru aradım. Meğer son sahneyi bir kez daha gösteriyormuş.
Bana kızdı gibi oldu daha dizim bitmedi benim falan kapat dedi.
zaten başladı ve bitti hemen.
çıldırdım işte.
şimdi arıyorum açmıyor. dükkanda mı evdemi bilmiyorum.
o da bir kere aramış ben de duymADIM.
içimde sorular düşünceler...... ve onun beni akşamları aramasını beklemek.... paranoyak mıyım acaba... beni seviyor mu gerçekten... kadınsal tripler içindeyim ruh dünyamda... bilsem bilsem........ evliliğe hazır mıyım acaba? kaldırabilir miyim sorumlulukları?? hem çalışıp hem evde işlerle uğraşabilir miyim?? anlayış gösterir mi acaba? kadın olmak ne zor..... allah kolaylık versin hayırsız olan uzak olsun...... bu akşam arasa da içimdekileri döksem.... dün tartıştık zaten... koskoca adam trip yapıyo..........aman yada bana öyle geldi... bugün inşallah huzurlu bir konuşma yaparsın benimle....!
Gece 4 ve canım sıkkın.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Kavga ettik.
Bugün nişanlımın annesinin dükkanına gittik. bayramda ne yapıcakları hakkında hiçbirşey söylemedi.
Bu akşam duydum ki bir anda istanbula bilet almışlar.
Nasıl kızdım ve üzüldüm anlatamam.
Bayramda ayrı olucam. geçen kurban bayramındada askerdeydi zaten.
üzülmem anormal mi yani?
annesi neden sakladı son anda golü attı onu da bilmiyorum.
Sonuç olarak bize gelmiycekler bayramda.
Ailem ne düşünücek bilmiyorum.
Bunu söyledim nişanlıma. Kız kardeşi var orda yalnız yaşıyor onun yanıan gidicekler. evet tamam ama bize gelmeleri gerekmezmi arife günü falan?
Ama hiç konuşmamışlar böyle birşey.
Onun dışında o benim kardeim et tırnaktan ayrılmaz dedi.
Ben seni nneyinim? dedim eş te önemlidir insan için. zamanla öğrenicem dengelemeyi ben de diyor.
yani ailesi benden ön planda evet.
böyle tartışırken annesi geldi.
Tuğçeye söyle uzatmasın dedi. Ben de duydum. ve kendimi kötü hissettim.
4 e kadar tartıştık.
yarın ben 1,5 saat araba sürücem akşam o da oğlunu düşünüyor tabi diyor.
uykusuz olucam yoksa diyor.
nedense çok sinirlendimmm. offfffffffff....
ne yapmam lazım benim bu durumdaaa?
bak ne güzel konuşmuşsunuz, o ne demek istediğini neden olduğunu, sen ne demek istediğini bunun sebeplerini söylemişsin. artık birbirinizi dahada anlayışla karşılayabilirsiniz. gerçekten bak adamın niyeti kötü dğeilmişkibiz bayanlar bazen gerçekten çok duygusal davranıyoruz ( dün benim yüzük meselemde olduğu gibi). birçok cümlende kendi ilişkimi gördüm, nişanlım banada diyor hem kendini hem beni üzüyorsun. biz çokmu takıyoruz acaba doktor konusundada aslında güzel birşey söylemiş, hatta beraber gidelim demesi kendisininde bu durumdan rahatsız olduğunu ve çözmek istediğini gösteriyor bence :) bi kaç gün kendine izin ver bakalım, kafanı dinle. zaten biz kızlar hemen özleriz dayanamayız :) hakkında hayırlısı olsun tekrardan canımm
aynı şeyleri bende durup durup düşünüyorum. hele akşam olunca özlemim öyle bir depreşiyorki adeta nişanlı krizine giriyorumeğer geç saat olduysa uzun bir süre aramadıysa, acaba dışarı mı çıktı yada eğlenceye falan mı gitti diye düşünüyorum ( ki çıkacağı zaman beraber çıkarız, eğlenceyede gittiğini 1 gün görmedim) ama sonra arıyorki çalışmaktan gözleri kıpkırmızı olmuş, gecenin bir vakti olmuş hala belge hazırlıyor iş yapıyor.. kendimi o an kötü hissediyorum, adam para kazanmak için gecesini gündüzüne katıp çalışıyor benimse aklıma neler geliyor çok ayıp bana çoookkkk bende birde kaybetme korkusu var. kıskançlık değil. kaybetme.. beni avutmak için (bazen sınırları zorluyorum çünkü ) ben seninim sadece se-nin diyor (bu yaşıma kadar böyle bir cümle kurmadım kimseye diyor) ama ben yine korkuyorum kaybetmekten.. kurtulsam şu düşüncelerden, rahat rahat sevsem sevdiceğimi. off
evet canım ya beraber gidelim deyince öyle fena oldum ki içim gitti bi an kendimi tutamayıp sımsıkı sarılasım geldi, bunu demesi çok önemliydi benim için vee haklısın daha şimdiden özledim..
tatlım yüzük olayına lütfen takılma bak ben ki takıntılının önde gideniyimdir arada benimki de unutur takmayı ama fazla önemsememeye çalışırım çünkü gerçekten arada aceleyle evden çıkarken ben de unutuyorum takmayı, art niyetle yapılan bişe olamaz sakın üzme kendini
keşke sarılsaydın öyle anlar o kadar önemliki aşkı güçlendirmek adına..yok canım takılmıyorum artık, zaten tekrar dönünce parmağına takmış yüzüğü böyle gösteriyor ama gösterdiğini belli etmeden ben enerjimi bundan alıyorum falan diye birde şirinlik yapıyor. annemde kızıyor bana zaten, adam ne yapsa söylüyor sende güven artık diye. napalım devir kötü aklım kalıyor böyle arada
arabadan inerken sana bi kere sarılabilir miyim dedim zaten sımsıkıı sarıldım kokusunu içime çekerek o da çok koşturdum bugün terledim falan dedi ben de ona aksine çok güzel kokuyosuni sevdiğim adam kokuyosun dedim biraz kötü oldum ağladım...
haklısın çok fena etraf artık ben de o yüzden çok korkuyorum hele hele etrafında bazı arkadaşları var ki hergün bi kızlalar ve hep belli amaç peşinde koşuyolar kızlarda o tarz oluyo nişanlımda onlarla çok vakit geçiriyo ödüm kopuyo ki onlardan birine tutulacak falan diye.... ama rahat ol bak senin nişanlınne yapsa ne etse söylüyomuş bu çok önemli hiç unutmaa
kıyamam canım yaaama yemin etti annesinin üzerine, çünkü ben başka kızlarla konuştuğu mesajları yakaladım. önce okutmak istemedi, okumak istiyorum bileyim hiç birşey değişmeyecek dedim. verdi bilgisayarını elime. ama gururuma yediremedim. msjları okudum sonra eğildim onu yanağından öptüm 1 kere, salonda oturuyorduk. kalktım yanından. mutfağa gittiğimi sandı, ben çantamı toparladım kapıyı açtım çıktım. arkamdan apartmanda yakaladı, gidemezsin bırakmam dedi. sonrasında saatlerce konuştuk, çok duygusaldı. ve yemin etti. o günden sonra aramızda gizli saklı yok. zaten şöylede birşey var. yapmak isteyen insan herzaman yapar. en başlarda aklıma başka bir kız diye asla gelmiyordu ama bunu o zedeledi. ama niyet önemli herzaman. erkek nefsi, bir anlık sohbete kayabilir, bir bakışa kanabilir.bu yüzden huzursuzluk çıkarmak, kapris yapıp onu bıktırmakta istemiyorum.o şuan benimle ve benim nişanlım. sinirlensemde, kızsamda, kırılsamda gönlünü hoş tutmam lazım. ama ne kadar başarılıyım tartışılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?