- Konu Sahibi AngelHeart
- #4.041
yeşil gözlü 25 yaşındaki arkadaşımız ne zaman evleniyorsun :)[/QU
sanırsam o benim 8 aralıkta düğünüm var ama gelinliğim bilem yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğendin miruhumun arabesk aktığı ortaokul dönemlerinde çok dinlerdim, sanırım yeşil gözlü birine aşıktım
![]()
ne zaman almayı düşünüyosun peki canım çok az kalmış
no problem. "bile" kelimesi cümlende fazla canım. ben de tam bir ay kala diktirdim. buna rağmen kilo alcam mı vercem mi diye korkuyorum. bir dikimevi gözüne kestir. sana randevu versin. hemen ona gider diktirirsin. benimki bir haftada dikildi mesela ama vakitlerini bana ayırdılar önceden söylediğim için. panik yapmak için henüz erken, sistematik ilerlersek problem yok.
kızlaar düğüne takma kirpik alsak mı :26: sizin kullandıklarınız var mı? ben hiç anlamam bu işlerden. geçen baktım ama çok yapay duruyorlar. tavsiyesi olan var mı şöyle güzel?
bu konuda pek fikrim yok canım ama sen denfikir almak istiyorum ben gözlük kullanıyorum yaklaşık 16 senedir hiç çıkarmadım desem yeridir. Gözlüklü gelin olsam sence nasıl olur? ( Bu arada ben hiç görmedim ilk olsam ne olur ki değil mi ama)
kızlar ben çıkıyorum. sizlerle son günlerim. bayramla birlikte uzun süre görüşemicez ve aranıza evli olarak döneceğim inşallahşimdilik kendinize çok iyi bakın, hazırlıklarınız çook güzel ilerlesin diliyorum.
ben gözlüklü gelin gördüm gibi hatırlıyorum da bilmiyorum ya. gözlüğün şık kibar bir şey olabilir de değilse şimdi iş kadını edasında bir gelin olmaz sanki canım :26: ama sence sıkıntı yoksa problem yok bence.
kızlaar düğüne takma kirpik alsak mı :26: sizin kullandıklarınız var mı? ben hiç anlamam bu işlerden. geçen baktım ama çok yapay duruyorlar. tavsiyesi olan var mı şöyle güzel?
Kizlar gunaydin, buguncok kotuyum dun yine kavga ettik, sacma sapan bi sebepten ben de dayanamadim artik cevap verdim salak dedi sensin salak dedim hastasin sen dedim ne yapsam yanlis anliyosun manyak misin nesin dedim uzerime yurudu dogru konus benimle diye isin kotusu arkadaslari yanimizdaydi onlarin yaninda bagiris cagiris kiyamet koptu butun gece konusmadik eve donerken arabadan inerken de bise demedi ben de gece mesaj attim sıkıldım artik seninle iki arkadas gibi gorusmekten hep birilerinin ayarlamasiyla biraraya gelmekten bi kere ozledim seni hadi bulusalim de ama yok ben istedikcr sen kaciyosun daha cok uzaklasiyosun ve benim de beklentilerim oldugu icin ve bunlar karsilanmadigi icin snin istedigin yonde degisme gosteremiyorum sert tepkiler veriyorum, beni gercekten anlayarak konusabilecegimize inandigin, beni hayatinda gercekten istedigine karar verdigin ve benimle ilgili onyargilarindan kurtuldugun gun konusalim yok bunlar olmayacak diyosan da daha fazla birbirimizi yipratmadan ayrilalim sen dusunup dogru karari verinceye kadar seni aramam yazdim ama cevap yazmadi kizlar kotuyum cok korkuyodum ayrilmaktan ama sanirim bitiyo
kızlar ben çıkıyorum. sizlerle son günlerim. bayramla birlikte uzun süre görüşemicez ve aranıza evli olarak döneceğim inşallahşimdilik kendinize çok iyi bakın, hazırlıklarınız çook güzel ilerlesin diliyorum.
kuzum günaydın ben nişanımda takma kirpik taktım çok hoş oldu o yoğun makyajla onuda geçtim fotoğrafçının çektiği reimleri aldımda yeni müthiş çıkmış resimlerde çok göz alıcı bence kesin tak![]()
Kizlar gunaydin, buguncok kotuyum dun yine kavga ettik, sacma sapan bi sebepten ben de dayanamadim artik cevap verdim salak dedi sensin salak dedim hastasin sen dedim ne yapsam yanlis anliyosun manyak misin nesin dedim uzerime yurudu dogru konus benimle diye isin kotusu arkadaslari yanimizdaydi onlarin yaninda bagiris cagiris kiyamet koptu butun gece konusmadik eve donerken arabadan inerken de bise demedi ben de gece mesaj attim sıkıldım artik seninle iki arkadas gibi gorusmekten hep birilerinin ayarlamasiyla biraraya gelmekten bi kere ozledim seni hadi bulusalim de ama yok ben istedikcr sen kaciyosun daha cok uzaklasiyosun ve benim de beklentilerim oldugu icin ve bunlar karsilanmadigi icin snin istedigin yonde degisme gosteremiyorum sert tepkiler veriyorum, beni gercekten anlayarak konusabilecegimize inandigin, beni hayatinda gercekten istedigine karar verdigin ve benimle ilgili onyargilarindan kurtuldugun gun konusalim yok bunlar olmayacak diyosan da daha fazla birbirimizi yipratmadan ayrilalim sen dusunup dogru karari verinceye kadar seni aramam yazdim ama cevap yazmadi kizlar kotuyum cok korkuyodum ayrilmaktan ama sanirim bitiyo
Ben de bakayım o zaman takma kirpiğe ya Tuğçe eczanede var demiş sen nerden almıştın canım yazarsan araştırmak istiyorum yalnız çok abes durmuyor değil mi? Malüm ben gözlüklü gelin olucam![]()