günaydın kızlar. mutlu bir gün dileğiyle :)
tuğçe o kirpiğin markasını verebilir misin? bir de çıkardığında dökülme yaptı mı, elif aynı soru senin için de geçerli. çünkü bu sitede araştırdım, çok dökülmeyle karşılaşan insanlar var. kirpikler de yerine kolay kolay gelmiyormuş, ziyan etmeyelim kendimize.
jasmine, umarım olaylar senin lehine sonuçlanır. kadın ruhundan anlamayan erkek ruhunu sevmiyorum. hele sürekli şaka niyetine karşı taraf hakkında olumsuz şeyler söyleyip durulmasından hiç hazzetmem. söyleyip söyleyip "takılıyorum" demezler mi, sinir oluyorum. ilişkiniz evlilikle sonuçlansa sence sonu selamet olur mu? bu karakterde insanlar değişime çok kapalılar. hep deriz ya, değiştireceğimiz ilk kişi kendimiziz diye. bu bir yere kadar doğru. ama sürekli değişen, taviz veren kişi kişiliğini kaybedip, tükenme sürecine de girebilir. bu da hiç hoş bir durum değil. birbirinize "salak, gerizekalı, manyak" gibi sözler söylememe adına bir karar alabilirsiniz. birbirini seven insanlar bunu yapmamalı kanımca.içi kaldırmamalı bunları söylemeyi.hakkınızda hayırlısı olsun.