Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ta tealigtta da bir problem olmuştu, hatırlıyorum da neydi bilmiyorum. ama şamdan olabilir, minik minik. ona da bakayım, sağolasın

eliff mutfağın çok güzel :)
dolapların içine kapitone diktirip koyanlar var, yapışkanlı şeylerden yapıştıranlar, yapışmayan naylonsu şeylerden koyanlar var. ama bir şey koyuyorsun illa ki. ben yapışan kalın şeylerden arıyorum ama bulamadım burda:50:

canım allah razı olsun güzel evet evim çok hoşta işte ne bileyim önümüzdeki ay başlayacağım beni etkilediniz ya:52::52:

sevgili gelin adaylarımız şimdi sizler için bir araştırma yapıp nasıl güzel ve farklı kına geceleri ve fikirleri var araştrıp paylaşacağımmm..AZ SONRaaaaaa:9:

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlarr...
Ben şu günlerde pek giremiyorum ama aklım sizde canlarımm...:16:

kızlaar daha demin bir başlığı okuyunca aklıma geldi. çeyize aldıklarımı dolaba yerleştirirken farkettim ki pijama gecelik olarak hep incecik şeyler almışım, kışın ne yapıcam bilmiyorum çok üşüyen biri olarak :26: hırkayla yatmayı planlıyorum. kışın evlenmenin dezavantajları :19:

sevgili gelin adaylarımız şimdi sizler için bir araştırma yapıp nasıl güzel ve farklı kına geceleri ve fikirleri var araştrıp paylaşacağımmm..AZ SONRaaaaaa:9:

kına müziği de ayrı dert. orkestraya bırakıcam ben her şeyi. çalsınlar kafalarına göre. bu güzel hizmet için çook teşekkür ederiz efendim :46:

kuzular şimdik bu resimlerde ponponlar yapmışlar kınası olacak gelinin etrafındaki arkadaşları bileklerine takıyorlarmış taçlarıda isteğe göre çevresindeki kızlar takıyorlar.Ayrıca suslu mumlarda çok hoş duruyor..Bir diğer ayrıncı uçan balonların için ya rengarenk pullar koyup kına yakıldıktan sonra duvak açılırken bir kaç kişi patlatıyormuş ve rengarenk pullar savruluyormuş.
-Gelin bindallı giyerken damada da özel fesler osmanlı kıyafetleri alıp giydiriyormuşlar bilginize:)
-Gelin kına için içeri girerken önünde minik ikk kız çocuğu yada biri kız biri erkek olarak onlarada mnk şehzade kıyafetleri giydirip gelin damadın önünde gelip ellerinde sepetler ve gül yaprakları yada minik şekerler dağıtarak önden giriyorlarmış.
-İmkanınız varsa gelini tahtta fesli adamlar taşıyarak getiriyormuş:)
-Eki Görüntüle 534843 Eki Görüntüle 534844 $PONPON-KIZLAR-KINA-GECESININ-UNUTULMAZLARI__30531908_0.jpg:16::16::16::16:
inşllah herkesin gönlünce olur

kızlar ben düğün sonrası evden 2 hafta uzak kalıcam. nişanlım da o zamana kadar eve hiç gelmemiş olacak. evi süsleyip gideyim diyorum. 3 hafta boyunca umarım berbat olmaz tabi ev. ama nasıl bir şeyler hazırlasam bilmiyorum. balonlar asayım dedim -çocuksu ruh çok fazla bende- söner gelene kadar dedim. aynalara yazılar yazabilirim. başka ne yapabilirim, aklınıza geliyor mu bir şeyler :44: eve gelince böyle şaşırsın, mutlu olsun, deli kız desin :16:

$led_del10.jpg
Kuzular bakın mum içinde böyle led mumlar var gayet hoş tehlikesiz ve kalıcı:16::16::16: sadece kalem pil ile çalışıyor ve canlar tanesi 1.5tl imiş düşünebilirsiniz

kızlar ben düğün sonrası evden 2 hafta uzak kalıcam. nişanlım da o zamana kadar eve hiç gelmemiş olacak. evi süsleyip gideyim diyorum. 3 hafta boyunca umarım berbat olmaz tabi ev. ama nasıl bir şeyler hazırlasam bilmiyorum. balonlar asayım dedim -çocuksu ruh çok fazla bende- söner gelene kadar dedim. aynalara yazılar yazabilirim. başka ne yapabilirim, aklınıza geliyor mu bir şeyler :44: eve gelince böyle şaşırsın, mutlu olsun, deli kız desin :16:

kuzu ben tam anlamadım düğünden sonra sen yoksun eşin mi var sen nereye gidiyon balayını mı kastettin ben anlamadım mevzuyu azıcık açık dersen güzel şeyler düşünürüz:16:

Eki Görüntüle 534846
Kuzular bakın mum içinde böyle led mumlar var gayet hoş tehlikesiz ve kalıcı:16::16::16: sadece kalem pil ile çalışıyor ve canlar tanesi 1.5tl imiş düşünebilirsiniz

bunları benim arkadaşım aldı kınasında ama
ışık vermedi gibi bişi
ucuzlar güzel olmuyormuş iyisi de pahalı :(

balon güzel olurdu ama dediğin gibi söner .. minik kartlar hazırlayabilirsin :34:

bunları benim arkadaşım aldı kınasında ama
ışık vermedi gibi bişi
ucuzlar güzel olmuyormuş iyisi de pahalı :(

öylemi canım alıp denemek lazım o zaman önce..Birde ışık gücü koyduğun pil kalitesine göre değişir duracellden şaşmayın gücü en ii olan o

hımmm balon sönebilir mum yaksan ev tutuşur mazallah:9: şu stick şeklinde yapışan notlar var ya bence ona güzel bir günaydın mesajı yaz kırmızı (renk kesin bu) rujla öp kocaman:) onu yatağın oraya yapıştır hacı..Sonra teknik aynı güzel birşeyler vee banyonun aynasına hani sabah uyanıp yüzünü yıkamaya gitcek enişte:9: sonra buzdolabına masaya tw ye falan kumandaya olabilir her yerde kendini yaşat kanka yaaa evede parfümünü sık kapı pencereyi sıkı sıkı kapat:9::9:

bak birde hediye al sakla biryere bu notlarlada yönlendir hediyeye doğru o kadar not okudu emek verdi adamcağğız mükafatınıda alsın :) hatta şık birde kum saati koyup son kum tanesi düşmeden yanında olmak dileğiyle falan afilli bişey yaz :9::9:

öylemi canım alıp denemek lazım o zaman önce..Birde ışık gücü koyduğun pil kalitesine göre değişir duracellden şaşmayın gücü en ii olan o

bak o da olabilir
benim dedğim minik saat pili tarzı bişeyle çalışıyordu
bu senin attığın farklıdır belki

bircancım çok teşekkür ederim bilgiler için. bir de o kına tepsisi oluyor, sepeti oluyor. o tepsinin etrafında mumlar konuyor ama mumlar hiçbir zaman ayakta durmuyor. onunla ilgili yeni keşif var mıdır, bilgin var mı :) damat bohçasını hala hazırlamadım :18:

Ayy onları yazmaya unutmuşum :1: tepsi ve sepet takım satılıyor ben beyaz aldım sepeti daha sonra banyoda kullanacağım. içerisine kokulu sabunlar, fese havlu falan koyup dekoratif bir şey yapmayı düşünüm.

Şimdiki tepsilerin bazılarında mum koymak için yerler var artık her işin kolayı çıktı yani:))) İnternetten bak hepsi burada ya da gitti gidiyordan orada modeller var diye biliyorum..

Back