- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.021
kuzu ben tam anlamadım düğünden sonra sen yoksun eşin mi var sen nereye gidiyon balayını mı kastettin ben anlamadım mevzuyu azıcık açık dersen güzel şeyler düşünürüz
elif ya sen de ne cevherler varmışhediye saklama olayını yapamam ama. o bana her zaman çok zahmetli geliyor. bir de çocuk üzerime saldırır falan, fazla mutlu olmasın mümkünse. vazgeçsem mi ya :44: zaten kanında yeterince tutku aşk akıyor bu sıralar :26: yok yok ufak bir şey yapayım, yeter. korktum şimdi
elif ya sen de ne cevherler varmışhediye saklama olayını yapamam ama. o bana her zaman çok zahmetli geliyor. bir de çocuk üzerime saldırır falan, fazla mutlu olmasın mümkünse. vazgeçsem mi ya :44: zaten kanında yeterince tutku aşk akıyor bu sıralar :26: yok yok ufak bir şey yapayım, yeter. korktum şimdi
yappp ya bak yatak üstü çiçeklerde möthişşş görünüyo on numara işcilik
yok canım ya. benimkinde hormonlar aşırı seviyede. fazlalaştırmanın mantığı yok
herşey krizsavar ve bircan ve diğer heyecanlıı gelinlerimiz için...Herşey sizin için...Her-şey si-zin i-çin
aaaa aynı gün benim de 8 aralıkCanım benim az zamanın kalmış bir şeyimde yok diyorsun maddi açıdan durumun nedir bilmiyorum... Bir de nerede oturuyorsun?
valla durum pek iyi değil mümkün olduğu kadar uygun bakmaya çalışıyoruz izmitte oturuyorum ben sen nerde oturuosun
canım istanbul'a çok yakınsın mümkün ise nişanlınla gel sabahtan gelsen akşama kadar bir sürü şey alırsınız mobilya da mutfak eşyası da....
yeşil gözlü 25 yaşındaki arkadaşımız ne zaman evleniyorsun :)
hım sana özcan deniz'den ah o gözlerin'i armağan ediyorum
sağol canım açtım dinliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?