Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kuzu ben tam anlamadım düğünden sonra sen yoksun eşin mi var sen nereye gidiyon balayını mı kastettin ben anlamadım mevzuyu azıcık açık dersen güzel şeyler düşünürüz

canım ben şimdi bayramdan sonra evimize dönmücem, düğün dönüşüne kadar. 3 hafta ev boş kalacak. nişanlım da benimle balayı ve el öpmesi 50:) dönüşü gelecek. yani evin son halini falan görmedi. ben de ev onun için hazırlanmış şekilde evden gitmek istiyorum. evi süslemek istiyorum. kart olabilir ilkay, cümlelerimi çok sever nişanlım

elif ya sen de ne cevherler varmış hediye saklama olayını yapamam ama. o bana her zaman çok zahmetli geliyor. bir de çocuk üzerime saldırır falan, fazla mutlu olmasın mümkünse. vazgeçsem mi ya :44: zaten kanında yeterince tutku aşk akıyor bu sıralar :26: yok yok ufak bir şey yapayım, yeter. korktum şimdi

Vazgeçmeeeee .... yatak odasını da süsle yapay çiçek kullan yatağın üzerine o da çok hoş olur... ben en yakın arkadaşım için düğünde takı takılırken çıktım bunların evine gittim annesinden aldım anahtarı yatak odasını yapay güllerle süsledim bir de şarap aldım bardaklar falan harika olmuştu

Elifim ne güzel fikirler bulmuşsun bize... Kına için bunları dikkate alacağım mutlaka....

kızlar herkese meraba:)yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.bugün burası çok renkli yaa bütün yazılanları gülümseyerek okudum mutlu oldum :)özellikle alışveriş heycanı içinde olan arkadaşlar allah kolaylık versin

yappp ya bak yatak üstü çiçeklerde möthişşş görünüyo on numara işcilik

yappp ya bak yatak üstü çiçeklerde möthişşş görünüyo on numara işcilik

canım benim odamda zaten fonlarda da gül var gardıroplarda da. her yer güllerle dolu ve romantik bir oda zaten. nevresimi de minik güllü sericem o gülleri otelde koyarlar zaten. ben sadece ufak ufak notlar hazırlarım. bol bol her yere seni seviyorum yazısı hazırlarım. yeter ona

yok canım ya. benimkinde hormonlar aşırı seviyede. fazlalaştırmanın mantığı yok

aaaa kankaaaaa ayıp ettin olsun tabi sevdiceğinle evleniyosun vuslatın en büyüğü bea...bence sen onun hoormonlaı dizginlemek yerine seninkini artır hacı yaa yaşat en güzelini herşeyin yarın dönüp bakınca gülersin...Bnce onu ne kadar mutlu edersen o kadar evliliğe önde başlarsın motivasyon herşeyin başıdır...İyi başlayın hep ii olsun hepimiz çok çokkk mutlu olalımmm

elif çocuk mutlu zaten şükürler olsun, ben de mutluyum da. ya sürekli ev işi yaparken bile peşinde çocuk gibi dolanan birisini kim ister ki bu dediklerinizi aşk tutku durumları yatışmaya başlayınca yaparım sonra bunlara da alışırsa ilerde nasıl heyecanlandırcam ben bu adamı. şimdi zaten gördüğü an direk heyecanlanıyor doğal olarak ama güzel fikirler, uygulayalım kızlar. aşkı doyasıya yaşayalım

canım istanbul'a çok yakınsın mümkün ise nişanlınla gel sabahtan gelsen akşama kadar bir sürü şey alırsınız mobilya da mutfak eşyası da....

benim ailem istanbulda aslında mobilyaları aldık 30 ekimde gelecek inş. Beyaz eşyalarda tmm işte halı perde ve bardaklar filn var aslında bi eksik listem var ama o liste tammı onu bilmiom annem saolsun bilmio ne olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…