Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Yarismaya Almanyadan katiliyorum... Hosbulduk gecen sene 10 cu aydan beri nisanliyim mutluyum huzurluyummmmmmmmmmm Dügün daha belli degil ama canimiz sagolsun o günde gelir elbetttttttt Ya sen?

ben de rizeden katılmaktayım :) gelir tabi ki inşallah günler birbirini kovalıyorken..

Ben yazlıktayım şuan canım.
aramız yarım saat arabayla işte.
haftada bir kez yada 9 günde bir görüşebiliyoruz.

Ben de izmirden katılıyorum canlarım.
4 aydır nişanlıyım. mutlumuyum? bilmiyorum.
huzurlumuyum? muallakta...

Ben yazlıktayım şuan canım.
aramız yarım saat arabayla işte.
haftada bir kez yada 9 günde bir görüşebiliyoruz.

bak görüşebiliyorsunuz siz ne güzel bi dahaki görüşmenizde unutursun bunların çoğunu yenilenirsin inşallah sıkma canını..biz bi ay oldu görüşmeyeli ve ne zaman görüşürüz belli değil...bu durum daha da zorluyan konuşma ihtiyacı hissettiren zaten..işin komik tarafı biz burda kendimizi yerken onların bu durumdan hiç şikayetçi olmaması amaaan boşverelim bizdeee :)

ben de rizeden katılmaktayım :) gelir tabi ki inşallah günler birbirini kovalıyorken..

Sen nisanlimisin ?

Ben de izmirden katılıyorum canlarım.
4 aydır nişanlıyım. mutlumuyum? bilmiyorum.
huzurlumuyum? muallakta...

Öyle düsünme kafana cok takma hersey hayirlisi ile olacagina birak....

evet umurlarında değil.
seninki aradı mı bugün bir daha?

evet umurlarında değil.
seninki aradı mı bugün bir daha?

Cok fazla takiyorsun kafana sorun orda kimseyi takma o aramiyorsa sende arama... Biraz uzak tut kendini konu acmissin öyle bir göz atdim...

Sana acik acik kendinede banada huzur ver demis bir ara... birazda olsa kendini harap etme üzme...Sen uzak durunca anlar birsey oldugunu... benim nisanlim hep arar beni ben sadece mesaj atarim aramam onun aramasini beklerim.... Nasil desem birak seni merak etsin mesaj yazdimi hemen cvp verme telefon acinca hemen bakma özlet kendini seni düsünmesini sagla ve aglama o biliyor senin onu her zaman af etdigini bu yüzden öyle rahat istedigini yapiyor...

Anladım canım. Aradım bilerek dedim ki hastamısın?
Yoo hasta değilim dedi. ama bugün çok iş vardı dedi hiç oturamadım, yalnız kalamadım, fırsat bulamadım aşkım dedi.
nasılsın neyin var falan dedi?
bende birşey yokmuş gibi ama buruk konuştum.
ben seni çıkınca arıcam dedi. aile büyükleriyleymiş.
bende msj attım dedim ki bir kez nasıl oldun diye fırsat yaratıp nasıl oldun diyebilirdin.
ben sen hasta olduğunda gelip evine seninle ilgileniyordum ama sen bir sormak için bile fırsat bulamamışsın diye yazdım.
şimdi telefonumu kapatıyımmı?

Bahane wc ye de mi girmemis af edersin ... Tamam anliyorum saygidan ötürü büyüklerinin yaninda konusamiyor olabilir ama insan aramak istedimi bir firsat yaratir....

Bak yine sen yazmissin anliyormusun ne demek istedigimi sen onu cok fazla ariyorsun ilgi gösteriyorsun Arama yazma... fazla ilgi gösterme o nasil olsa sen yazmayinca sasirir nasil yazmadi diye biliyorum kolay degil ama tut kendini ... Telefonunu kapatma aradimi bakma ertesi gün ara kisa konus isim var kapat de

Bir konu vardi bulursam yollicam sana... Adam etmenin yollari diye

İki kere aradı ama işim var diye kapattı hemen.
Ben de bahane olduğunu düşünüyorum.
insan gerçekten istedikten sonra 2 dk izin istiyebilir arardı.
tuvalete girer arardı. ben öyle yapardım ki biz nişanlıyız ben yabancı da değilim.
tüm akrabaları da beni tanıyor. resmi bir ortam da değil.
telefonumu açmıycam. çok kırgınım artık.şu şarkıyı dinliyorum;
Bir kerede bana ihtiyacın olsun
Bir alo de gelmessem gençliğim solsun
Bu inadın ben ölmeden son bulsun
Aştan anlamaz taş kalbin...

benim kendi fikrim kapatma telefonu derim çünkü daha çok üstüne düştüğünü düşünecek..yani fırsat bulamamış dediği gibi ama fırsat ta yaratmamış böyleler işte napalım kendi gösterdiğimiz ilginin karşıığın alamıyoruz her zaman.

Belkide evlenmek iyi bir fikir değildi benim için.
30 yaşına dayanmışım zaten.
Belkide girişmemeliydim.
aldım ağzımın payını.

Kapatmıycam telefonu ama aradığındada açmıycam.
söyliycekleri belli işim vardı arıyamadım, abartıyorsun v.s
duymak istemiyorum.
şimdi akrabalarıyla dondurma yiyorlarmış.
ben aramasam belkide daha aramıycaktı.
neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…