- Konu Sahibi AngelHeart
-
Yarismaya Almanyadan katiliyorum... Hosbulduk gecen sene 10 cu aydan beri nisanliyim mutluyum huzurluyummmmmmmmmmm Dügün daha belli degil ama canimiz sagolsun o günde gelir elbetttttttt Ya sen?
sen de mi bekledin baya aynıymışız desene :)
yok canım yaa yapma söyleme öylee...işleri var kafası yoğun ondan tam anlayamıyorlar konuyu..
yanyanayken geçirdiğiniz yaptığınız güzel şeyleri düşün ben öyle yapıyorum arada..bi de siz aynı ilde misiniz daha sık görüşmeye çalışın fırsatınız olursa..
Ben yazlıktayım şuan canım.
aramız yarım saat arabayla işte.
haftada bir kez yada 9 günde bir görüşebiliyoruz.
ben de rizeden katılmaktayım :) gelir tabi ki inşallah günler birbirini kovalıyorken..
Ben de izmirden katılıyorum canlarım.
4 aydır nişanlıyım. mutlumuyum? bilmiyorum.
huzurlumuyum? muallakta...
bak görüşebiliyorsunuz siz ne güzel bi dahaki görüşmenizde unutursun bunların çoğunu yenilenirsin inşallah sıkma canını..biz bi ay oldu görüşmeyeli ve ne zaman görüşürüz belli değil...bu durum daha da zorluyan konuşma ihtiyacı hissettiren zaten..işin komik tarafı biz burda kendimizi yerken onların bu durumdan hiç şikayetçi olmaması amaaan boşverelim bizdeee :)
evet umurlarında değil.
seninki aradı mı bugün bir daha?
Sen nisanlimisin ?
evet nişanlıyım bende ama nişanlandığımızdan beri hiç görüşemedik bu durum daha geriyor beni..senin nişanlın da mı almanya da?
evet umurlarında değil.
seninki aradı mı bugün bir daha?
Sen nisanlimisin ?
evet nişanlıyım bende ama nişanlandığımızdan beri hiç görüşemedik bu durum daha geriyor beni..senin nişanlın da mı almanya da?
Evet burada o da seninki nerede?
Evet burada o da seninki nerede?
samsun da oturuyorlar..
samsun da oturuyorlar..
Sen ? Ne zaman nisanlandiniz?
Ve neden hic gelmedi?
Cok fazla takiyorsun kafana sorun orda kimseyi takma o aramiyorsa sende arama... Biraz uzak tut kendini konu acmissin öyle bir göz atdim...
Sana acik acik kendinede banada huzur ver demis bir ara... birazda olsa kendini harap etme üzme...Sen uzak durunca anlar birsey oldugunu... benim nisanlim hep arar beni ben sadece mesaj atarim aramam onun aramasini beklerim.... Nasil desem birak seni merak etsin mesaj yazdimi hemen cvp verme telefon acinca hemen bakma özlet kendini seni düsünmesini sagla ve aglama o biliyor senin onu her zaman af etdigini bu yüzden öyle rahat istedigini yapiyor...
Anladım canım. Aradım bilerek dedim ki hastamısın?
Yoo hasta değilim dedi. ama bugün çok iş vardı dedi hiç oturamadım, yalnız kalamadım, fırsat bulamadım aşkım dedi.
nasılsın neyin var falan dedi?
bende birşey yokmuş gibi ama buruk konuştum.
ben seni çıkınca arıcam dedi. aile büyükleriyleymiş.
bende msj attım dedim ki bir kez nasıl oldun diye fırsat yaratıp nasıl oldun diyebilirdin.
ben sen hasta olduğunda gelip evine seninle ilgileniyordum ama sen bir sormak için bile fırsat bulamamışsın diye yazdım.
şimdi telefonumu kapatıyımmı?
Bahane wc ye de mi girmemis af edersin ... Tamam anliyorum saygidan ötürü büyüklerinin yaninda konusamiyor olabilir ama insan aramak istedimi bir firsat yaratir....
Bak yine sen yazmissin anliyormusun ne demek istedigimi sen onu cok fazla ariyorsun ilgi gösteriyorsun Arama yazma... fazla ilgi gösterme o nasil olsa sen yazmayinca sasirir nasil yazmadi diye biliyorum kolay degil ama tut kendini ... Telefonunu kapatma aradimi bakmaertesi gün ara kisa konus isim var kapat de
Bir konu vardi bulursam yollicam sana...Adam etmenin yollari diye
Sen ? Ne zaman nisanlandiniz?
Ve neden hic gelmedi?
bir ay oldu nişanlanalı ama sor ki farkında mısın bu durumun?
ramazanda gelip gitmek zor olur diye gelinmedi..haftaya da bağ bahçe işleri başlayacak eylüle kadar da o sürer..nasip te ne zaman görüşürsek artık o zamana bakalım hayırlısı..
Anladım canım. Aradım bilerek dedim ki hastamısın?
Yoo hasta değilim dedi. ama bugün çok iş vardı dedi hiç oturamadım, yalnız kalamadım, fırsat bulamadım aşkım dedi.
nasılsın neyin var falan dedi?
bende birşey yokmuş gibi ama buruk konuştum.
ben seni çıkınca arıcam dedi. aile büyükleriyleymiş.
bende msj attım dedim ki bir kez nasıl oldun diye fırsat yaratıp nasıl oldun diyebilirdin.
ben sen hasta olduğunda gelip evine seninle ilgileniyordum ama sen bir sormak için bile fırsat bulamamışsın diye yazdım.
şimdi telefonumu kapatıyımmı?
benim kendi fikrim kapatma telefonu derim çünkü daha çok üstüne düştüğünü düşünecek..yani fırsat bulamamış dediği gibi ama fırsat ta yaratmamış böyleler işte napalım kendi gösterdiğimiz ilginin karşıığın alamıyoruz her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?