Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Günaydın kızlar...
Havalar gerçekten çok etkiliyor psikolojiyi... Bu arada bende regl olucam galiba acayip sancım var..(

Krizsavar daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum ama düğünün salonda mı olacak nasıl bir şey planladın.....

günaydın kızlarrrrrrrr

cezalıydım yeni geldim :2:

herkes havalardan muzdarip ya :44: ben de regl oldum. fenalardayım

Herkese tünaydınn...
Şimdi kahvaltı edicem.
rüyamda kimsenin beni sevmediğini gördüm kötü uyandım.
umarım tüm günümü etkilemez.

bıçak hakkında sorunu görünce, kendimi diğer topikte yorum yazarken buldum, oraya bıçak soruna cevap yazdım canım.
düğün salonda olacak. bilmiyorum içeriği eşim planlıyor. ilginç bir düğün olacağı kesin oynama olmayacak çünkü. kendisi sanatsever arkadaşlarını ve akrabalarını kullanarak bir organizasyon hazırlıyor :)

Rüyalar tersine çıkarmış
Doğru canım... Annem de öyle dedi. biz seni çok seviyoruz diyor. :)
evet canım geç yattım baya sabah da erken kalktım:) sen neler yaptın keyfin nasıl

bende 2 de yattım. 12 de kalktım canım. :)
kahvaltımı ettim şimdi. Dışarı çıkıcam canım. Akşam burda olurum.
Nişanlınla aranızın düzelmesine sevindim.
Böyle devam...

kızlar bu saat güzel di mi? salon için almayı planlıyorum, takım kırmızı pembe arası bir renkte.

Eklentiler

• $PS-12.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
site fiyasko o kadar bilgilerimi aldılar, ödeme sayfası gelmeden sipariş tamamlandı dedi! face sayfaları olumlu yorumlar içeriyor halbuki

kapıda nakit ödemeymiş :44: o zaman niye kredi kartı seçeneğini koymuşlar. kargoyu seçince kapıda nakit ödemeyi kabul etmiş oluyorsun. tuhaflık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…