Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kızlar linens 14 ekime kadar nevresimlerde yarı yarıya indirime girmiş. bence çeyiz için süper fırsat :)

tabloshop diye bir site :44: bakalım gelecek mi tablo :) donuk pudra rumuzunun doğuş hikayesi nedir ?

evim.net te de var güzel tablolar baktın mı bilmiyorum ama. :34:

:27: inan bende bilmiyorum . nick düsünürken birden cıktı öyle. anlamlı anlamsız :27:sonra hosuma gitti. değiştirmedim :9:

evim.net'e antipatim var. aldığım hiçbir şeyi beğenmedim ordan. bakalım bu tablo nasıl gelecek, sertifikalı falanlarmış. inşallah güzel gelir de odamın güzel olmasına vesile olur :16:

main.jpg
bu mu

yoksa bu mu ?

yatak-odalari-top.jpg

Son düzenleme:
ben siyahına vuruldum. :16::16:

nişanlım ise beyazı olsun diyo.

sinir ediyo beni :47::47::47:

siyah daha asil bende onu cok sevdim ama zafer benim olacak :27: yataşın
:34:

nişanlına söyle seninle hemfikir olmadığı konularda ev eşyası seçimini sana bıraksın:) ilerde dırdır eder başının etini yersin yoksa, korksun biraz :1:

bıçak hakkında sorunu görünce, kendimi diğer topikte yorum yazarken buldum, oraya bıçak soruna cevap yazdım canım.
düğün salonda olacak. bilmiyorum içeriği eşim planlıyor. ilginç bir düğün olacağı kesin:1: oynama olmayacak çünkü. kendisi sanatsever arkadaşlarını ve akrabalarını kullanarak bir organizasyon hazırlıyor :)

hımm değişik bir düğün olacak yani merakla düğünden sonra anlatmanı bekliyorum..:1:

hımm değişik bir düğün olacak yani merakla düğünden sonra anlatmanı bekliyorum..:1:

ben en çok nişanlımın -artık eşim ama alışamadım demeye:1:- kuzenini yapacağı sürprizi merak ediyorum. bir sürprizi varmış. acaba barış manço şarkısı falan mı söyleyecek, çoook meraktayım :44: düğünden sonra anlatırım inşallah, hele bir evlenelim koca bebekle :emir_bebek:

Son düzenleme:
eee kızlr neler var neler yok....:6::6::6::6: Geçmişi okudum kiminde düğün heyecanı kiminde ew eşyası heyecanı ne güzel hawa kötü biras hastayım annem köye gitti ewde kimse yok canım sıkıldı of poooofff

Back